Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV rekent op Donyell Malen bij start van voorbereiding'

9 juli 2020 15:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV rekent op Donyell Malen bij start van voorbereiding"; image source: Pro Shots

PSV gaat er vanuit dat Donyell Malen bij de start van de voorbereiding direct kan aansluiten bij de groepstraining. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Op dinsdag 21 juli staat de eerste training gepland en twee weken later wil PSV op trainingskamp gaan. Malen raakte in december zwaar geblesseerd aan zijn knie in het uitduel tegen Feyenoord en kwam sindsdien niet meer in actie. Ondanks dat de spits meerdere malen is gelinkt aan een buitenlandse transfer, lijkt hij komend seizoen gewoon in Eindhoven te blijven.

Meer op ED.nl




Tags

malen feyenoord groepstraining trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Laten we het hopen dat die blijft, pareltje.
+5/-0

De clubs zijn niet gek om heel veel geld te investeren in een speler na zo'n blessure, die kijken het liever ff aan, nemen gewoon voor lief volgend keer meer te moeten betalen.
+4/-2

3 jaar geleden
Hopelijk vindt hij zijn vorm van tegen Vitesse van afgelopen seizoen snel terug. Erg benieuwd of hij en Sam Lammers samen kunnen functioneren.
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik zie hem juist floreren met Romero aan z’n zij....romero als diepste spits, ik denk dat, wanneer hij in vorm is, daar dodelijk is, met een vrije rol voor malen daar omheen, die zal daar denk ik ook nog beter uit de verf komen, want hij krijgt nog meer ruimte! Helaas voor Lammers.... naar word banken....
+4/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje