Transparent
Inloggen
Sluiten

'Doelman Mark Flekken in beeld bij PSV'

13 juli 2020 11:06 - Kicker
Foto: Pro Shots

"Doelman Mark Flekken in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens het Duitse Kicker is doelman Mark Flekken in beeld bij PSV. De Nederlander staat momenteel onder contract bij SC Freiburg en zou volgens Roger Schmidt een voetballend betere optie zijn dan Lars Unnerstall. Flekken speelde in de jeugdopleiding van Roda JC, maar verhuisde op zijn zestiende al naar Alemannia Aachen. Op professioneel niveau speelde hij alleen in Duitsland.

Bij SC Freiburg zit Flekken op de bank als tweede doelman en heeft hij nog een contract voor twee seizoenen. Dit seizoen kwam hij vanwege een blessure van eerste doelman Alexander Schwolow tot 11 wedstrijden. Ook Willem II zou interesse hebben in de Limburger.




Tags

flekken freiburg aachen alemannia duitsland kicker limburger roda roger schmidt schwolow unnerstall

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hopelijk met flekken in mijn boks in het stadion binnenkort
+4/-1

 
3 jaar geleden
Ik ben blij dat u ons verdere details bespaart ;-)
+3/-0

 
3 jaar geleden
Tweede doelman van een laagvlieger in Duitsland? Als dit een voorbode is voor het aankoopbeleid van dhr. Roger, maak ik me zorgen...
+4/-0

3 jaar geleden
Ja, het Duitse Kicker..... Laat maar.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Hmm volgens mij is der Kicker best een serieus en goed geinformeerd voetbalblad maar ik geef toe dat ik het mis kan hebben
+2/-0

3 jaar geleden
Ik weet niet hoe serieus dit is, maar ga er maar vanuit dat Schmidt met verrassende namen komt. Ik vermoed dat hij vooral op specifieke eigenschappen selecteert die het collectief cq. speelwijze beter maakt. En dat zouden ook zo maar relatief onbekende namen kunnen zijn.
+7/-2

 
3 jaar geleden
Mee eens. Ik verwacht ook dat hij met onbekende namen, en relatief lage prijzen, echt iets gaat bouwen dat goed op elkaar is afgesteld.
+5/-2

 
3 jaar geleden
Het mooie hierbij is ook @woutererik, dat spelers dan echt een stap omhoog kunnen maken in hun nut/kwaliteit omdat vooral van hun sterke punten gebruikt gemaakt gaat worden. De financiële waarde van zo'n speler kan dan plots een stuk hoger uitvallen dan waarvoor hij gekocht is. Zou mooi zijn als Schmidt zijn vooruitgesnelde reputatie dus ook kan waarmaken hier.
+2/-0

 
3 jaar geleden
In dat opzicht ben ik heel benieuwd wat hij met Rosario gaat doen. Dat vind ik namelijk een speler met duidelijk zwakke maar ook sterke eigenschappen. Als Rosario niet meer in de spel-verdelers-functie kont te staan (waar hij zeer ongelukkig is) maar echt als ballen-afpakker wordt gebruikt kan hij nog best waardevol worden. Hij heeft de fysiek.
Ik ben benieuwd of Schmidt hem ook op een andere positie wil gaan uitproberen, zoals CV. Met veel ruimte achter de CV's wordt die functie namelijk ook anders.
+2/-1

3 jaar geleden
Ik zou het zonde vinden als Unnerstall op de bank komt, wegens zijn voetballende kwaliteiten. Dat wordt een Waterman/Tytón verhaal 2.0. Het is geen Onana, maar ook geen Isaksson. Ik zat juist te hopen dat we niet meer zo vaak gingen terugspelen als de afgelopen jaren. Ik hoop dat dit meer als backup is.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ik snap je post. Unnerstall is niet de zwakke plek van het team. Als je met een beperkt budget het team aan moet passen zou ik eerst goed op het middenveld investeren, want vanuit daar moet de bal naar de aanval toe. Onze aanval is van hoog niveau, maar dan moeten ze wel op tijd de bal van een middenvelder krijgen.
Twee goede CV's hebben is ook belangrijker dan Unnerstall vervangen. Tot nu toe heeft alleen Viergever zich goed bewezen.
+3/-1

 
Laat Viergever nou juist de zwakste schakel zijn in de verdediging, ik denk dat Hendrix het op die positie een stuk beter doet.
+2/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nou idd, Viergever. Hou op schei uit. Die is niet voor niets met geen enkele club vd top 3 waar hij gespeeld heeft kampioen geworden...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Denk je dat Lars nog op de bank gaat zitten nu ?
+1/-0

3 jaar geleden
Naast Mark Flekken zou ook Stefan Ortega Moreno van Arminia Bielefeld in beeld zijn.
+1/-1

3 jaar geleden
Meneer Schmidt moet zich op de verdediging en het middenveld richten. Ik blijf me zorgen maken of het wel de juiste trainer voor psv is.
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Want dat doet hij niet?
Volgens mij zei Schmidt nog niet zo heel lang geleden dat de prioriteit ligt bij het halen van een LB, een CM en een CV.
Dat betekent natuurlijk niet dat PSV niet ook op zoek kan/moet naar een keeper als er 2 keepers willen vertrekken.
Daarbij moeten er natuurlijk ook nog spelers zijn die naar PSV willen en kunnen komen, die PSV ook nog een beter maken en is niet Schmidt de TD maar John de Jong.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies! Je kunt van alles willen en je overal willen versterken maar dat betekent niet dat dat ook maar gewoon even kan. Ik kan ook zat goede spelers bedenken voor bepaalde posities maar dat is finacieel never-nooit haalbaar, zeker nu niet.
Daarbij zijn we PSV en niet Barcelona, Manchester City, Bayern Munchen of Juventus. Spelers staan niet in de rij, te trappelen om naar PSV te komen, helaas.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik ga ervan uit dat dergelijke keeper nog een behoorlijke transferwaarde heeft en er liggen nu helaas geen miljoenen klaar om vanalles te kopen. Als er een keeper vertrekt en er komt financiele ruimte kan je zo'n aankoop natuurlijk wel doen. In minder dan 2 maanden begint de competitie weer en dan moet er een team staan.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Dat gezegd hebbende, kunnen we dus ook eigenlijk niet verwachten dat we met nagenoeg dezelfde meuk als vorig seizoen (op de aanval na) de aanvallende speelstijl van schmidt "wel eventjes" onder de knie gaan krijgen, want dat gaat met een rosario , hendrix of baumgartl gewoon niet. het wordt gewoon weer balletje breed balletje terug, geen tempo, angstig etc...maar goed, het is nog geen sep dus laat me verrassen qua versterkingen.
+2/-2

Het speculeren blijft Kicken he? Kom nou laat het aan de verantwoordelijke heren, die moeten het tij keren, heb vertrouwen heren!!
+2/-0

3 jaar geleden
Roger Schmidt heeft een voetbalfilosofie.Die past hij overal waar hij trainer is/wordt toe.Hij kijkt welke spelers daarbij passen.In eerste instantie bij de huidige spelersgroep maar als daar onvoldoende specifieke kwaliteiten aanwezig zijn, buiten de huidige groep. Er zullen ongetwijfeld 'goede spelers' zijn die niet passen bij zijn manier van voetballen. Dat wil niet zeggen dat dat slechte spelrs zijn, echter niet voor het voetbal wat Roger Schmidt wil spelen.Als hij spelers van buiten haalt/wil zijn dat spelers die in zijn voerbalfilosofie passen. Dat hoeven geen extreem dure spelers te zijn maar wel 'passend'. Roger Schmidt gaat spelers in hun sterkte gebruiken.Ik denk dan ook, zoals PVH25 al aangeeft, dat veel spelers (gekocht of uit de huidige spelersgroep) meer waarde gaan krijgen.Lees het boek van Roger Schmidt.De groene bladzijden geven zijn gedachten over 'zijn voetbal' weer en je weet wat er gaat gebeuren. Ik heb het volste vertrouwen.
+3/-0

 
Ja joh, laten we iemand afrekenen op 1 moment van meer dan 2 jaar geleden :D
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Veel actueler in Duitsland is Stefan Ortega Moreno. De doelman van Bielefeld staat op poleposition om naar PSV te komen. Probleem is dat ze net gepromoveerd zijn naar de Bundesliga en weet niet of hij nu zin heeft om naar PSV te komen. Maar dit is een geweldenaar.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage