Transparent
Inloggen
Sluiten

'Robbin Ruiter te duur voor Willem II'

21 juli 2020 10:44 - BD.nl
Foto: Pro Shots

"Robbin Ruiter te duur voor Willem II"; image source: Pro Shots

Het Brabants Dagblad meldt dat Willem II lijkt af te haken voor Robbin Ruiter. PSV zou naar verluidt 400.000 euro verlangen voor de doelman en dat vindt men in Tilburg te hoog. Ondanks dat de verwachting is dat de vraagprijs in de loop van de voorbereiding nog zal zakken, wil Willem II per se voor aanstaande maandag een nieuwe keeper hebben en de kans is daarmee klein dat dat Ruiter zal gaan worden.

Meer op BD.nl




Tags

ruiter brabants tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

En vergeet niet de achterbakse manier waarop wij dus Frenkie de Jong zijn misgelopen, ben niet zo van rancune maar als ieder de knip strak houden dan wij ook, 4 ton is wss een deel van wat Robin ons heeft gekost aan salaris enz, en het is zekers ook nog een betrouwbare sluitpost.
+2/-0

3 jaar geleden
Te duur 4 ton een koopje ,clubs willen bijna gratis winkelen bij ons PSV..
+1/-0

3 jaar geleden
Erremoei troef in deze Corona-wereld.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje