Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont belangstelling voor Kaj de Rooij'

24 juli 2020 20:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV toont belangstelling voor Kaj de Rooij"; image source: Pro Shots

PSV heeft belangstelling getoond voor Kai de Rooij. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Rooij is een 19-jarige aanvaller die momenteel speelt voor stadsgenoot FC Eindhoven. Hij zou de selectie van Jong PSV moeten versterken en kan bij goede prestaties in aanmerking komen voor trainingen en/of wedstrijden bij PSV 1. Naar verwachting moet De Rooij enkele tonnen kosten.

Meer op ED.nl




Tags

rooij kaj jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Ik lees vandaag dat PSV ook wordt gekoppelt aan Jahanbakhsh die een vertrek bij Brighton overweegt.
+2/-3

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Als deze jonge tonnen moet kosten. Kan iemand mij dan uitleggen waarom we Ngogne niet vastgelegd hebben voor de afkoopsom van 500.000 die in de huurovereenkomst stond?? Ngogne had zichzelf behoorlijk laten zien in Jong PSV. Mega sterk, snel en doelgericht. In mijn ogen na Memphis, Bergwijn, Malen, Gakpo, Madueke, Ngogne de volgende. Allemaal doorgestroomd vanuit de jeugd en gaan allemaal bakken geld en vele doelpunten en assists opbrengen. Hij schikte zich nog wel een jaartje in de rol bij JongPSV. Snap niet waarom je die jonge dan laat vertrekken en dan van de buurman een spelertje gaat kopen voor een paar ton waarvan nog maar moet blijken of ie mee kan. Vreemde manier van handelen.
+3/-0

 
Vraag ik me eigen ook af Maan, Hoe ingewikkeld kan JdJ het nog maken? Als dit allemaal klopt vind ik het oerstom om Ngonge te laten gaan, maar er zijn wel dingen waar wij geen van allen weet van hebben?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat vermoed ik ook @por. JdJ zal er een goede reden voor hebben denk ik zo maar.
+5/-1

3 jaar geleden
Ach, ik toon al jaren mijn belangstelling in Doutzen Kroes, ervaring leert mij inmiddels dat dat nog niet automatisch leidt tot een transfer...
+6/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Zouden JDJ misschien, net als bij FIFA98, gewoon 10 aanvallers en een keeper willen opstellen? Dit PSV heeft een middenvelder en en nog 1 of 2 goede verdedigers nodig. Eigenlijk al een jaar of 5.
+4/-2



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage