Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Robbin Ruiter naar Willem II

30 juli 2020 14:11 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Robbin Ruiter naar Willem II</b>; image source: Pro Shots

De transfer van Robbin Ruiter naar Willem II is afgerond. Dat heeft PSV donderdag bekend gemaakt. De doelman kwam een jaar geleden transfervrij over van Sunderland en speelde twee officiële wedstrijden in het eerste elftal. Naar verluidt ontvangt PSV 250.000 euro voor Ruiter, die nog een contract had voor een jaar.

Meer op PSV.nl
Tags

ruiter sunderland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Prima bedrag en een prima club voor hem. Dat ie tegen Ajax maar zijn doel schoon houdt.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
10 maanden geleden
Benieuwd welke keeper PSV gaat halen nu !
+1/-2

 
10 maanden geleden
Zolang Zoet niet vertrekt geen enkele en dat is dan ook nergens voor nodig. Maar dat weet jij ook
+2/-1

 
10 maanden geleden
Toch zie ik zoet liever ook vertrekken. Is al jaren toe aan een andere club. Is een beetje verzadigd bij ons en de honger naar succes is weg bij hem. Daarnaast is zoet een speler(Keeper) waar we veel in geïnvesteerd hebben en die nog een behoorlijke transfersom vertegenwoordigd. Hopelijk weet psv nog ergens rond de 7 miljoen voor hem te vangen. Daarna gelijk naar Reims om Pedrag Rajcovic op te halen en het gevecht met Unnerstall aan te laten gaan.
+2/-0

 
10 maanden geleden
7 miljoen voor een reserve keeper met een eenjarig contract? Ik ben het ook eens dat het voor alle partijen beter is als er een transfer komt, maar laten we wel realistisch blijven.

Maar zolang Zoet nog bij PSV zit, zal er uiteraard geen nieuwe keeper aangetrokken worden.
+3/-1

 
10 maanden geleden
Lijkt me ook niet nodig. Het is wel te hopen dat Unnerstall zijn plek niet verliest aan Zoet nu we een nieuwe trainer hebben. We hebben zo lang op hem moeten wachten en hij maakt op mij een prima indruk. Houdt in ieder geval meer ballen tegen dan dat softijsje.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
10 maanden geleden
Volledig eens wat betreft keus voor Unnerstall. Ik heb echter wel het volste respect voor de persoonlijkheid en prestaties die Zoet bij ons heeft laten zien. Met jouw benaming daarvoor kan ik dan ook vrij weinig. Ik zie in Zoet ook nog steeds een goeie optie voor de selectie NL-elftal en een mooie internationale middenmoter.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bayern benadeeld calimero coendillen dumfries egmond gakpo gotze hands handsbal heerenveen izecson jong knvb lief malen nederland nos onzin opinie penalties sangare santos schmidt shevchenko teze var vhtlsaw zahavi zeist