Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transferperiode in Nederland loopt tot en met 6 oktober'

30 juli 2020 18:47 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Transferperiode in Nederland loopt tot en met 6 oktober"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International weet te melden dat de KNVB heeft bepaald dat de transferperiode in Nederland tot en met dinsdag 6 oktober zal duren. De transferperiode zal aanstaande woensdag beginnen en daarmee ruim twee maanden geopend zijn. De eerste transferperiode liep van 1 juli tot en met 21 juli. Omdat veel competities in juni en juli nog uitgespeeld werden, gaat de transfermarkt deze zomer later open dan normaal.

In onder meer Duitsland en Italië zal op 5 oktober de transferperiode al sluiten, terwijl in Engeland de transferperiode tot en met 16 oktober open zal zijn.

Meer op VI.nl
Tags

nederland duitsland engeland knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Oei.. dat wordt lang wachten voor de ongeduldige fans die vonden dat er op de eerste training al nieuwe spelers moesten zijn.

Prima verder. Extra tijd voor Schmidt om de spelers die er nu zijn klaar te stomen, te beoordelen, wie er weg mogen en wat er gehaald moet worden.
+4/-0

10 maanden geleden
Wordt inderdaad lang wachten tot definitief zeker is welke ploeg op het veld komt te staan. Ik hoop dat de goede spelers kunnen blijven, maar als ploegen als ACmilan aan spelers gaan trekken dan is de kans groot dat ze toch vertrekken.
Ik hoop dat de zwakke plekken, zoals LB, nu eindelijk worden opgelost. Een duidelijk zwakke plek werkt in het gehele team door.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Las ook gisteren dat AC Milan een nieuwe linksback heeft gekocht, dus kan die wij huren (Rodriquez) dan gewoon blijven bij ons?
+2/-0

 
10 maanden geleden
Laten we het hopen. Bij PSV-TV gaf hij een interview waarin hij duidelijk liet blijken dat hij graag wou blijven, mede in zijn rol als leider van het team.
Rodriques gaf de gehele verdediging meteen een stuk mee stabiliteit. Hopen dat Jdj genoeg geld heeft.
+2/-0

10 maanden geleden
We hebben alle tijd. Selectie van afgelopen seizoen had geen hiaten.
+2/-3

 
reactie verwijderd

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Het grootste hiaat is al opgevuld: de trainer. Ik ben oprecht heel benieuwd wat RS met precies hetzelfde materiaal als van Bommel gedaan had. Ik denk dat je daar nog versteld van zou kunnen staan.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Persoonlijk vraag ik me af of je met dergelijke verdedigers en middenvelders (statisch, niet snel, terughoudend in de spelopvatting) zomaar een totaal ander systeem erin kunt boetseren maar laat me graag verrassen.
+2/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Tony, denk even aan De Kromme (daar ben je oud genoeg voor;-), die was ook niet snel en had als lijfspreuk: ik ben niet explosief, dus moet ik eerder vertrekken...
+3/-0

10 maanden geleden
Ik vind het toch een beetje saai worden (qua geruchten / transferdoelwitten / etc.). Een beetje reuring mag wel en snak er eigenlijk ook wel een beetje naar.
Hopelijk heeft JdJ alles onder controle.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Gerrie wil een beetje herrie? Natuurlijk wel positief dat er relatief weinig geruchten zijn. Dat duidt er doorgaans op dat intern de rijen goed gesloten zijn en dat er geen lekker zitten. Hoop wel dat er snel wat ervaring bijkomt maar gezien de financiele positie van PSV en de manier waarop de markt deze dagen functioneert lijkt deze hoop een utopie
+1/-1

 
10 maanden geleden
@Tony, ja een beetje transfergeweld schuw ik niet ;).
Maar ik besef me ook wel dat we niet in de positie zitten om als eerste de boel (transfermarkt) lekker op stang te jagen.
Gelukkig rolt de bal vanavond weer! Das een goed begin
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bayern benadeeld calimero coendillen dumfries egmond gakpo gotze hands handsbal heerenveen izecson jong knvb lief malen nederland nos onzin opinie penalties sangare santos schmidt shevchenko teze var vhtlsaw zahavi zeist