Transparent
Inloggen
Sluiten

Aad de Mos: 'Centraal in de verdediging iemand bijhalen zou topprioriteit moeten zijn'

18 augustus 2020 10:15 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Aad de Mos: "Centraal in de verdediging iemand bijhalen zou topprioriteit moeten zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Aad de Mos aan dat PSV wat hem betreft zich vooral in de as moet gaan versterken. "Centraal in de verdediging zou ik er zeker iemand bijhalen. Dat zou topprioriteit moeten zijn", aldus De Mos. "Er is nu met Jordan Teze wel een interessant talent op aan het staan, maar ik durf er niet op in te zetten dat je daar al een heel seizoen op kunt bouwen. In de oefenwedstrijd tegen Vitesse was ik niet zo onder de indruk van Olivier Boscagli en Timo Baumgartl, die ik slordig vond spelen."

Een paar andere posities die veel genoemd werden zijn volgens De Mos minder noodzakelijk. "Laat Jeroen Zoet maar staan. Ik heb goed op hem gelet en het komt op mij over dat hij weer zijn normale niveau aanraakt", zo geeft hij aan. "En met Mauro Júnior in deze vorm heeft een linksback helemaal niet zoveel prioriteit, zou ik zeggen. PSV heeft vooral een paar spelers voor de as nodig. Directe versterkingen, meteen inzetbaar dus."

Samen met Roger Schmidt verkent technisch manager John de Jong momenteel de transfermarkt op zoek naar versterkingen. Volgens de oud-trainer van PSV goed dat Schmidt daarin een beslissende stem heeft. "Bij zijn pressingsysteem passen lang niet alle voetballers", zegt hij daarover. "En prima dat hij de handrem er tegen Vitesse een beetje op leek te houden. Wacht maar als het straks een graad of tien koeler is, dan gaan veel PSV'ers als de brandweer."




Discussieer mee op de forums


Tags

mos bijhalen topprioriteit schmidt vitesse aanraakt baumgartl boscagli brandweer durf gelet graad handrem jong jordan mauro pressingsysteem roger teze verkent zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wijze woorden van onze Goeroe Aad.
+2/-0

3 jaar geleden
Precies Aad, 2 of 3 spelers erbij en we worden kampioen, kaasje!
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Schijnt dat Psv met Gaston Silva bezig is uit Uruguay 27 jaar.
+1/-2

3 jaar geleden
Dus we kunnen er niet zeker van zijn dat Teze er het hele jaar staat, maar met Mauro als linksback hoeven we daar niets meer te halen?!
+3/-0

3 jaar geleden
"dat PSV wat hem betreft zich vooral in de as moet gaan versterken" Dit typen @Tony en ik al weken. Laten we hopen dat JdJ van Toon genoeg geld krijgt om iets te doen.
+1/-3

 
3 jaar geleden
Dat het probleem in de as ligt is ook zo klaar als een klontje, dat ziet iedereen. Ook Toon en Sjonnie zien dat wel. Het is een kwestie van veel geduld en creatief handelen met weinig geld.
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
We moeten geduld hebben idd @antonh, dat is meerdere keren verteld door oa Schmidt en Gerbrands, de markt zit nog op slot! Normaal gesproken waren er nu al tig top transfers geweest, hier en internationaal.
Nu het drama met Barca voltrokken is en Koeman daar naar toe gaat, komt het hele cirkus wellicht op gang...

Ik vermoed dat ze allang afspraken hebben met Van Ginkel; hij en een ervaren killer CV a la Alex, dan sta je er een heel stuk sterker voor; dan nog een LB en wellicht n keeper (als 1 vd huidige 2 vertrekt), klaar is Kees (John).

Ik geloof ook niet dat het geld van Stevie en Pereiro (33) op is of niet gebruikt mag worden @tony

Geduld mensen geduld, ook niet mijn sterkste punt...!
+2/-1

 
3 jaar geleden
Het probleem in deze Corona tijd is natuurlijk wel hoe je een begroting maakt, dat is eigenlijk onmogelijk. Dus hoe groot mag je salarisbudget zijn bijvoorbeeld als je geen idee hebt wat je omzet zal zijn. Bovendien is Poulefase EL ook nog lang geen zekerheid.
Ik denk dat van de opbrengst van Pereiro en Bergwijn misschien wel de helft gereserveerd blijft ivm Corona ellende (dit is mijn eigen inschatting, geen feit).
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vermoed dat heel veel clubs momenteel wat geld opzij zetten voor calamiteiten/tegenvallers in de nabije toekomst. Een 2e lockdown en/of beperkingen qua stadionbezoek, en ook gaan veel sponsoren nog eens hun reclamebudget tegen het licht aan houden. Ook PSV ontkomt hier niet aan. Kijk hiervoor naar de gekelderde TV-reclame gelden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Met je post ben ik het helemaal eens,
Alleen vraag ik me af voor wat een 2e lockdown nodig zou zijn.
Er zijn alleen 1 á 2% aan positieve testen bij een PCR-test die je helemaal niet op deze manier voor het vaststellen van de aanwezigheid van corona mag gebruiken. Dat is een voorschrift van de maker van de PCR-test zelf. dat voorschrift wordt door de GGD+RIVM dus ovetreden.
Ziekenhuis-opnames blijven nog steeds zeer laag. Ook in Duisland terwijl ze daar met 1.000.000 mensen bij elkaar hebben gestaan op 1-8-20.
Ook bij PSV zal je nu de enome bijwerking van de RIVM-maatregelen gaan zien,
en zal het zeer moeilijk worden om nog een team samen te stellen van de kwaliteit die we een aantal jaren geleden hadden toen we nog kampioen werden.
+1/-4

 
3 jaar geleden
Ik denk niet dat we hier opnieuw over moeten beginnen @wouterik, ieder heeft daar z'n mening over, maar heeft in principe niet veel met voetbal te maken. Laten we nu gewoon kijken wat het wordt, en hoe we hier mee om gaan. Over een paar weken begint de competitie, das veel leuker :)
+3/-1

 
3 jaar geleden
@pvh25, Ik ben het eigenlijk wel met je eens dat we niet te vaak over dit onderwerp moeten posten. Ik maak me alleen, heel oprecht, hele grote zorgen over de gevolgen. Voor NL, voor PSV, maar ook voor de NL-competitie. Feyenoord kan niks uitgeven als ze niks verkopen, AZ kan ook niet zoveel maar die hebben een redelijk team. PSV heeft een team dat nmm echt aankopen nodig heeft maar zich waarschijnlijk niet goed kan versterken. Als Ajax orde 200 miljoen op de bank heeft en weer de 30 miljoen van de CL binnen krijgt, dan kunnen die zo 5 spelers van 15 miljoen kopen. Als PSV niet 3 echt goede aankopen kan doen, dan vrees ik dat Ajax in NL veel te machtig wordt, en het in NL niet meer spannend zal zijn. Niet de leukste post, maar wel een eerlijke.
+1/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Aadje geeft ons ff oogdruppels, nondeknetter wat zijn we al die tijd blind geweest.
+2/-1

3 jaar geleden
ik heb wel gewoon vertrouwen in Baumgartl en Viergever. Baumgartl begon gewoon goed vorig jaar, maar v Bommel ging opeens rouleren. Dan op de bank, dan in de basis, dan links centraal dan rechts centraal, tsja wat verwacht je dan?
Vind hem 3 klasse beter als die houten klaas die wel altijd mocht spelen.
Maar gelukkig is die eindelijk weg nu. Aardige jongen verder maar tis ook wel fijn als je een beetje kunt voetballen.

Viergever is gewoon altijd een voldoende, heeft een goede pass, ervaring en kan met links opbouwen. Hopelijk breken Teze en vooral Obispo door en dan zou ik niet weten waarom miljoenen uit te geven aan een CV.
Heb liever een fatsoenlijke echte linksback. Boscagli, Sadilek, Mauro, Viergever. Het zijn allemaal geen backs, dus kun je er niet mee de competitie in.
Je zag toch meteen het verschil vorig jaar toen we wel iemand hadden daar
die en kon verdedigen, en kon opbouwen.
1 van beide is niet genoeg voor ons nivo, dus richt je aub daar op John de Jongh
+4/-1

3 jaar geleden
Jeffrey Bruma halen, en die andere Bruma snel op marktplaats zetten.
+1/-4

3 jaar geleden
Volgens Aadje was obispo beter als de ligt. Hij zegt zoveel dat hij eens in de zoveel tijd een keer gelijk heeft. Net een kapotte klok dat 2 keer per dag de juiste tijd aangeeft.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Het schijnt dat grote Ronald binnenkort met een zak vol geld bij PSV langskomt om Obispo mee naar Barcelona te nemen.
+1/-3

 
Het kan er ook aan liggen welke podium je hebt om je eigen te bewijzen/verbeteren, we zullen wel zien wat de Schmidt er in ziet of maakt.
+1/-0

3 jaar geleden
En dan gaat Ricardo Rodríguez naar Torino....
Logische stap haha. Gaat maar om 1 ding!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage