Transparent
Inloggen
Sluiten

Mohamed Ihattaren in voorselectie Oranje

19 augustus 2020 14:15
Foto: Pro Shots

Mohamed Ihattaren in voorselectie Oranje; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren kan komende maand zijn debuut maken voor het Nederlands elftal. De PSV'er is opgenomen in de 32-koppige voorselectie van Oranje voor de duels tegen Polen en Italië. Ihattaren werd in maart ook al geselecteerd voor de oefeninterlands tegen de Verenigde Staten en Spanje, maar die duels werden vanwege het coronavirus afgelast. Namens PSV zijn ook Denzel Dumfries en Jeroen Zoet opgenomen in voorlopige selectie. Volgende week zal de definitieve selectie gepresenteerd worden.

In de voorlopige selectie van Jong Oranje zijn twee PSV'ers geselecteerd. Cody Gakpo en Jordan Teze staat op de nominatie om opgenomen te worden in de definitieve selectie voor de kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Noorwegen.




Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren oranje afgelast cody coronavirus dumfries gakpo jong jordan nominatie noorwegen polen rusland teze zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hopelijk haalt Mo de uiteindelijke selectie en mag hij aan de hand van de grote jongens meelopen. Het wordt tijd dat het talent omgezet wordt in prestaties en hij een structurele rol van betekenis in PSV1 gaat spelen. Belangrijk jaar voor hem.
+3/-1

 
Tony bedankt dat jij de eerste post had, @11 is er op uit om bij elke nieuwe post als eerste te kalken hoe slecht PSV wel niet is. Hij is een dissonant, die er alleen op uit is om PSV zoveel mogelijk in diskrediet te brengen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Rood Witte Hart: ik hoop dat hij dagelijks met een goed gevoel aan zijn werk gaat nadat hij het PSV netwerk weer even 'geruld' heeft. Maar volgens mij zitten er velen hier ook niet op mijn kritische bijdrage te wachten.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Ongelofelijk,! Zal niet vanwege zijn spel zijn. Zoals Marco Timmer zegt hij is de dissonant op dit moment
+1/-0

 
Is dit om hem alvast vast te leggen, dat hij niet van gedachten kan veranderen? Want eerlijk is eerlijk he.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Die laatste vind ik echt totaal belachelijk, is bij onze vrienden zelfs geen zekerheid...

OT: Mo moet echt aan de bak, want zelfs hij kan niet op zijn talent blijven leunen zonder gas te geven... hoop dat hij dat gaat inzien, want hij is het allergrootste talent wat ik in al die jaren (35 jaar inmiddels) heb zien doorbreken in PSV 1, alleen vergelijkbaar met Ibi!
+1/-0

 
Ik ben niet vergeten dat de jongen nog niet zolang geleden zijn vader heeft verloren, ik hoop dat dit cadeautje in de vorm van een uitnodiging voor het grote Oranje als een stimulanse op hem werkt, maar of hij deze op basis van prestaties verdiend is imo twijfelachtig.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Betreft toch een voorselectie van een man of 35?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage