Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeerde naar komst van Kevin Kampl'

22 augustus 2020 07:15 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV informeerde naar komst van Kevin Kampl"; image source: Pro Shots

PSV heeft afgelopen periode geprobeerd om Kevin Kampl over te nemen van RB Leipzig. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De Sloveense middenvelder is in Duitsland niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar zijn komst lijkt te hoog gegrepen. Kampl speelde eerder al bij Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen onder Roger Schmidt. In Leipzig verlengde hij onlangs zijn contract tot de zomer van 2023.

PSV hoopt daarnaast nog steeds op de komst van doelman Yvon Mvogo, ook van RB Leipzig. De Zwitsers international heeft nog een contract voor een jaar, maar als hij dat verlengt zou hij op huurbasis naar Eindhoven kunnen komen.




Tags

kampl leipzig informeerde bayer duitsland leverkusen mvogo roger salzburg schmidt yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Alweer 2 spelers aangereikt door een trainer.
Kom op JdJ ,waar is je eigen lijstje met haalbare namen?
Duurt weer oudverwets lang allemaal.
Dit psv zie ik zomaar punten verspelen tegen Groningen .
Kon gisteren al zo 3 willem 2 spelers opnoemen die Psv er beter opmaken.
+3/-3

 
3 jaar geleden
Ben heel benieuwd welke dan...?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ruud gullit,erwin koeman en adri van tiggelen
+1/-5

 
3 jaar geleden
je had het toch over spelers van Willem II ?
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Whaha.. stom inderdaad zeg, die John de Jong toch. Hij moet spelers van Willem II halen, zodat men kan zeuren over bord-op-schoot-scouting en vooral geen gebruik maken van de contacten van een trainer, in de hoop iets beters dan spelers van Willem II te kunnen halen. Van Bommel's aangedragen spelers waren bagger dus dan zullen aangedragen spelers van Schmidt ook wel bagger zijn. Immers heeft die Schmidt geen idee waar hij mee bezig is, komt pas net kijken.
Toch?
+5/-1

 
3 jaar geleden
Wie zegt er dat jdj spelers van willem 2 moet halen en we zullen het allemaal zien of het wereldwonder Roger ons gaat verrassen .
+2/-2

 
3 jaar geleden
Je doet n stoere uitspraak en als k dan vraag welke spells van de tegenstander, geef geen antwoord maar gaat schijtjolig doen... oftewel je spelt jezelf n brevet van onvermogen op, jammer!
+3/-0

3 jaar geleden
Kampl is het lievelingetje van Schmidt. Hij probeerde Kampl ook naar China te halen, maar dat is toen ook niet door gegaan. Het is inderdaad opvallend dat alle spelers waar PSV interesse in heeft (alle twee) puur van de hand van Schmidt komen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat vind ik dus zeer linke soep. Zo’n beetje de hele staf komt ook al uit zijn hand. Mocht het onverhoopt mislukken dan kun je weer helemaal van vooraf aan beginnen. Ik vind dit zeer kortzichtig beleid en neem de verantwoordelijken dit ernstig kwalijk. Is dit die zogenaamde nieuwe cultuur?
+4/-6

 
3 jaar geleden
Het is een paradox waar zwakgeleide clubs aan onderdoor gaan: door een nieuwe trainer gekende spelers zonder aantoonbare meerwaarde halen. Dit wordt een grote test voor het management van PSV.
+1/-2

 
Als spelers als Kampl hier al neer worden gezet als spelers zonder aantoonbare meerwaarde wordt het wel heel erg
+5/-1

 
3 jaar geleden
Zo erg is het dus. Men is hier pas tevreden als John de Jong Messi, Mbappe of Lewandowski even snel oppikt, voor max. 5 miljoen per stuk, want anders loopt hij weer met geld te smijten.
+8/-1

 
3 jaar geleden
Ja laten we de negatieve vooringenomen houding verder uitdragen; de man is net 6 weken bezig...

Ik heb vertouwen in Schmidt, of dat terecht is weten weer aan t eind van het seizoen en over die uitkomst kan nu eigenlijk niemand iets zinnigs zeggen...
+4/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
ik zou geen spijkers op laag water gaan zoeken Tony

Aanvulling:
Schmidt is geen Lemic oid
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
In de zin van? Ik maak me zeer ernstig zorgen om de weg die PSV is ingeslagen. Had graag meer PSV body gezien
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een speler van bijna 30, komt naar Eindhoven voor tenminste 2 jaar, hoe goed hij ook presteert, dit levert geen kapitaal op. PSV heeft op alle posities spelers nodig die na een goed seizoen geld opleveren.
+1/-0

 
Absolute onzin. Dit team heeft vooral een paar ervaren spelers nodig die de kar kunnen trekken. Daarom was de komst van Guardado in 2014 een absolute voltreffer.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Guardado en Moreno verlieten PSV rondom de 30 jaar waarbij het perspectief was succes en een mooie laatste transfer met veel coulance. PSV is in een jonge selectie dus op zoek naar ervaring van maximaal 27/28 jaar. Ik voel wel met Tony mee dat er een hele lange aanloopperiode was waarop PSV waardige transfers konden worden afgestemd. Daar past Kampl niet in. Neigt misschien ook wel een beetje naar het pleasen van de hoofdtrainer.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik begrijp de interesse in die keeper niet. Zeker als we moeten huren, want dat gaat ten koste van de marktwaarde van de eigen keepers. We hebben twee modale keepers die gewoon op een goed niveau kunnen keepen. Geld zou in eerste instantie naar twee scorende middenvelders en een beer van een verdediger moeten in mijn opinie.
+4/-1

 
Het lijkt me dat die keeper alleen komt indien een van de twee huidige doelmannen vertrekt. Ik neem ook aan dat Zoet wil/zal vertrekken indien hij geen eerste doelman wordt met oog op het EK dat er komende zomer aankomt.

Veel invloed op de marktwaarde zal het ook niet hebben aangezien Zoet en Unnerstall allebei nog maar een contract voor een jaar hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Schmidt heeft met zijn taktiek een voetballende keeper nodig. Zoet kan meevoetballen maar na vorig seizoen kan dat eigenlijk niet meer de 1e keeper worden. Unnerstal is geweldig op de lijn maar kan niet meevoetballen ik vrees het einde voor hem bij Psv. Ik denk dat Mvogo als 1e keeper gehaald wordt. Eigenlijk jammer ik heb liever een baas op de lijn. Dan schiet maar een paar ballen uit ipv terugspelen onder druk.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Maar dan nog zie ik liever eerst 10 veldspelers die de tactiek uit kunnen voeren. Zoet is een prima keeper, niets bijzonder, maar gewoon degelijk. Prestaties uit vorig seizoen moeten we gewoon vergeten. De hele selectie was vergiftigd door mismanagement. Zoet in de bus was echt PSV onwaardig. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren al tientallen keepers gehaald. Het lijkt mij na de aanval de positie met de minste prio.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb liever een zon sterk mogelijk team.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja, en als we 750 miljoen te besteden hadden zou dat ook wel aardig lukken denk. Helaas zullen er keuzes gemaakt moeten worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
reactie op Bounce he.
+1/-0

 
 
3 jaar geleden
Welke marktwaarde van de eigen keepers?
Elke wedstrijd is het weer een paar keer bibberen met onze keepers. Er gaat geen wedstrijd voorbij zonder domme, onnodige wilde trappen rechtstreeks in de voeten van de tegenstander.
Onze 'eigen keepers' gaan hun marktwaarde ook niet ver omhoog keepen komend seizoen en 1 van de 2 gaat willen vertrekken, omdat hij geen genoegen gaat nemen met een plek op de bank. Daarbij, als je je kunt versterken moet je dat altijd doen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Met Jeroen Zoet hebben we drie landstitels behaald. In mijn opinie is hij dus voldoende goed om bij PSV onder de lat te staan. Het is geen absolute wereldtopper, maar wel gewoon degelijk. Ik spel liever met Zoet en een sterk middenveld dan met een nieuwe keeper en Hendrix en Rosario weer naast elkaar. Maar smaken verschillen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb ook geen zin in weer een seizoen Rosario en Hendrix, maar dat staat los van de keeper(s), waar er dus nog 2 van gaan vertrekken. 1 keeper en de nog erg jonge Maxime Delanghe is niet genoeg. Ik vind Zoet overigens niet degelijk en dus ook niet goed genoeg voor een basisplaats, dan liever Unnerstall, die houdt iig nog ballen tegen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wie afgelopen wedstrijden van Leipzig heeft bekeken, op het hoogste niveau, namelijk CL, die zag dat deze Kampl op dat niveau makkelijk over eind bleef... Fantastische voetballer, met ook nog eens enorme werk-ethos, dit is waar mijn hart sneller van gaat slaan ivt een Rosario...., Hendrix , Sadilek etc... dit zijn spelers die ons naar een ander niveau tillen, prima insteek om zo’n man proberen te halen, ik begrijp ook dat dit waarschijnlijk niet mogelijk is, maar dit zijn spelers waar John zich hard voor moet maken!!! Wanneer je ook kijk op het spelletje hebt..., zeg maar beetje verstand ervan, dan begrijp je dat Schmidt hem er graag bij wil hebben!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Het gebeurt niet vaak maar ik ben het nu met je eens! Al had die laatste zin en het nog maar eens benoemen van Rosario, Hedrix en Sadelik er voor mij niet bij gehoeven.
Anyway.. +1
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik zit hier niet op een forum voor plussen.... dat kan me geen.... schelen, ik ben hier voor mijn mening!
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wordt hier zo moe van. Wat is de meerwaarde van dit nieuws ? Ze kunnen ook informeren naar Mbappe of Hazard. Zeg dan niks. Die sjonnie bakt er niks van. Selectie valt zwaar door de mand
+1/-2



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje