Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Zelfverzekerd dat we bij de start van het seizoen onze selectie compleet hebben'

22 augustus 2020 21:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Zelfverzekerd dat we bij de start van het seizoen onze selectie compleet hebben"; image source: Pro Shots

PSV is dicht bij het aantrekken van enkele nieuwe spelers. Dat gaf Roger Schmidt aan na de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt tegenover het Eindhovens Dagblad. "We zijn zelfverzekerd dat we bij de start van het seizoen onze selectie compleet hebben", aldus Schmidt. "De komende dagen of weken zal er nieuws komen, maar zolang er nog geen contracten zijn getekend kunnen we weinig zeggen."

De Duitser maakt zich geen zorgen over het feit dat er nu nog een versterkingen zijn aangetrokken. "We werken er hard aan en willen onze ploeg versterken met spelers die ons beter maken en de huidige groep concurrentie geven. Voor nu focussen we ons op de spelers die er zijn en ze doen het goed", zo geeft hij aan.

Meer op ED.nl




Tags

schmidt roger zelfverzekerd eintracht frankfurt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Werd tijd. Snap niet dat een LB 2 jaar lang moet duren. Dat zijn 3 transferwindows. Die lijstjes moeten er liggen meneer de Jong!
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is natuurlijk niet waar wat je nu zegt. 2 jaar geleden hadden ze Angelino als linksback. En afgelopen seizoen hadden ze voor die positie Tony Lato gehuurd maar die scheen niet goed genoeg te zijn. Dus nee ze zitten al niet 2 jaar zonder linksback.

En buiten dat om vind ik Mauro op positie op dit moment gewoon goed.
+6/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
We hebben zelfs 5 of misschien wel 6 jaar geen rechtsback gehad... speelde er Manolev (aanvaller in nationale elftal) of ook nog Hutchinson.
Schijnt moeilijk te zijn, een nieuwe Berry of Jantje. En maar niet te spreken over het Erik Meijer-experiment...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Het Erik Meijer-experiment van Aad de Mos is het aller domste dat ik ooit op de NL-velden heb gezien. Een langzame speler die echt al afmaker in de 16 moet staan op LB zetten. Aad haalde hem er ook na 10 minuten uit.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja dat waren droevige tijden, wetende dat ene Ronaldo Luis da Lima hier rondliep...

NB voor diegene die niet weten wie dat is, het Braziliaanse wonderkind die Brazilië wereldkampioen maakte in 2002 en in 1998 ook bijna (ten koste van Nederland) en in 1994 onder De Mos debuteerde met Nilis naast hem tegen Vitesse (2 goals) als 17 jarige...
+1/-0

3 jaar geleden
De rust die Schmidt uitstraalt is bewonderenswaardig. Je zou maar een Dick Advocaat voor de groep hebben staan dan was het oorlog inmiddels.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Met Advocaat hadden wij nu ongetwijfeld Diemers, Linssen, Letschert en Ouwejan in onze gelederen gehad. Hopelijk loont het geduld en komen er spelers die het elftal echt beter gaan maken.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Doan,Boscagli en Bruma hebben we al.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik heb het idee dat we nu -wellicht voor het eerst zelfs- een echte toptrainer hebben. Ik denk zelfs wereldtop maar dat zal binnen een paar jaar wel blijken. Maar tja het elftal zelfs is niet bepaald top. Ik hoop toch echt dat Roger Schmidt langer dan een jaar blijft want pas na een jaar zal het elftal als een machine doen wat hij wil.
+5/-1

 
3 jaar geleden
Niet onze eigen geschiedenis onder waarderen of onderschatten:

Kees Rijvers & Guus Hiddink

Het zou mooi zijn als hij in dat rijtje komt te staan, dat dan weer wel!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb ook het idee dat we voor het eerst sinds lange tijd weer een toptrainer hebben. Afgelopen seizoen met Advocaat heeft bewezen dat een toptrainer een mindere selectie voor een flink deel kan compenseren. Het is natuurlijk allemaal afwachten, maar ik ben heel benieuwd.
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Concurrentie geven ? Ik mag hopen dat ze onbetwist beter zijn die er komen.
+2/-0

3 jaar geleden
Goed dat Schmidt dit zegt nu, want fanatieke fans maken zich zorgen en dan is zo'n signaal geruststellend.
Ik heb hier ook alle vertrouwen in, want hij weet echt wel goed wat hij wil en ziet natuurlijk ook dat er bepaalde kwaliteiten ontbreken (killer achterin, leiderschap en ervaring).

Hopelijk wordt dit snel realiteit voor onze gemoedstoestand en moraal voor t komend seizoen...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je vergeet scorend vermogen en vooral creativiteit te melden. Dergelijke spelers willen alle subtoppers graag binnenhalen, vooral als ze voor weinig beschikbaar zijn. De tijd zal leren of deze woorden van Schmidt daadwerkelijk bewaarheid worden.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Scorende vermogen? op het middenveld klopt, daar zou ik heel graag van Ginkel zien komen...
Voorin genoeg scorend vermogen en creativiteit is er ook al voorhande, alleen is er geen balans en/ of ervaring, waardoor de creativelingen (bv Mauro, Gakpo en Ihattaren) zich niet genoeg kunnen onderscheiden imo
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Van ginkel is een te groot risico.
Fitte van Ginkel die meteen kan aanschuiven graag.
Wat als van Ginkel pas in winterstop fit is of weer geblesseerd raakt dan speel je nog hele seizoen met wat we nu hebben.
Je hebt nu spelers nodig die er meteen staan en geen twijfel gevallen.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens mij is hij fit (verklaard), wedstrijd fit is nog wat anders...

Maar als PSV en soortgelijke speler (sterk, scorend vermogen, leiderschap) uit Timboektoe weet te halen vind ik t ook prima hoor!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ach, het is toch al jaren zo. PSV wil top proberen te halen voor zo weinig mogelijk geld, zo werkte Brands al.
Dat betekend dus dat je lang moet wachten, anders moet je het zoals Ajax doen, de volle mep betalen en laten wij daar nou niet de middelen voor hebben.
Ik wacht het rustig af, maar zou wel lekker zijn als er eens wat geruchten komen, dat houden ze bij PSV toch altijd wel erg goed binnenskamers, helaas...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb liever daadwerkelijk betere spelers dan geruchten. Wat hebben we aan dat laatste?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik kan je wel wat geruchten vertellen hoor als je dat wil.
Kwestie van uit mijn duim zuigen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het gerucht gaat dat er binnenkort een PSV bbq is onder de rook van Mokum.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Klopt. En tijdens die PSV bbq zal er veel gelurkt worden en tijdens het lurken zullen er veel geruchten de wereld in geholpen worden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik snap die hang naar geruchten niet. Geruchten heb je helemaal niets aan. Alsof JdJ mogelijke versterkingen aan de grote klok gaat hangen. Werkt zeer ondermijnend voor zijn onderhandelings positie.
Als men toch geruchten wil horen hier zijn er een aantal.
Jahanbaks
Til
De Chinese muur
Kevin Kampl
Mvogo
Rodriguez. Is al vergeven maar was ook een gerucht.
Van Ginkel
Genoeg geruchten dacht ik zo.
Wat hebben we eraan.
Enige contracten die afgesloten worden zijn die voor Jong PSV.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Vlg mij is dat helemaal geen gerucht...
@tony wel te verstaan😁
+1/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Zal ik dan eens een voorstel doen.... wat ook realiseerbaar is denk ik:
Rcv: Lyanco
Linksback: Gallardo
Middenveld, blok: Guus Til ( kan makkelijk scoren, en zit te denken aan huurconstructie met koopoptie?) en, jawel, ik ben hem nog niet vergeten, en is wanneer hij in juiste goede doen is, de juiste man op ons middenveld die alles kan aansturen: Steven Defour, 32 inmiddels, maar wanneer fit, ideale speler die de rest bij de hand kan nemen!
Unnerstall
Dumpfries-Lyanco-Viergever-Gallardo
Til-Defour
Ihattaren Gakpo
Madueke Malen
+2/-1

 
Realiseerbaar in welk opzicht? Een jaar geleden werden boden van 20+ miljoen op Lyanco direct afgewezen. Verwacht je dat hij nu opeens voor minder dan 10 miljoen te halen is met nog een contract voor 4 jaar?

Til is vorig jaar voor 16 miljoen euro gekocht door Spartak Moskou. Hoe hoog zou die koopoptie moeten zijn dan als je hem na een huurperiode wil overnemen?

Wat betreft Gallardo: geen flauw idee hoeveel hij moet kosten en of dat voor PSV realiseerbaar is. Om eerlijk te zijn ook geen idee hoe goed hij is. Zo vaak wordt Mexicaans voetbal hier niet uitgezonden op tv.

Het lijkt me ook uitgesloten dat er twee middenvelders aangetrokken gaan worden
+3/-1

 
3 jaar geleden
Felix Gallardo wordt echt een dure grap, hij zit al vast sinds 1989 en hij is ook wat aan de oude kant inmiddels..
+1/-1

 
3 jaar geleden
@riverside: goed dat je namen noemt!

Wat ik me afvraag, die Dufour, is die inmiddels wel fit, eerder niet namelijk, dan heb je hetzelfde probleem als met Ibi...
Lyanco zu mooi zijn, maar vraag me ook af of dat haalbaar is, echter niet geschoten is altijd mis
+1/-1

3 jaar geleden
Nog 3 weken en er is nog niets ,komt er evt nog wat bij dan is het zeer kort om deze personen in te passen in het systeem...
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage