Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ook volop interesse voor Guus Til uit Engeland en Duitsland'

23 augustus 2020 20:58 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ook volop interesse voor Guus Til uit Engeland en Duitsland"; image source: Pro Shots

Diverse Russische media melden dat PSV hoopt om Guus Til op huurbasis aan te kunnen trekken. Volgens BobSoccer zou de middenvelder zelf al akkoord zijn met een tijdelijke verhuizing naar Eindhoven en zijn de clubs nog in gesprek over de voorwaarden. Via Twitter meldt Rik Elfrink dat PSV in een eerder stadium al heeft geïnformeerd naar de enkelvoudig international, maar dat Spartak Moskou nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Wel mag hij in principe op huurbasis vertrekken.

Til vertrok ruim een jaar geleden van AZ naar Moskou. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 18 wedstrijden in de competitie. Dit kalenderjaar moest hij het echter doen met invalbeurten om aan zijn speelminuten te komen. De middenvelder ligt nog tot de zomer van 2023 vast in Rusland.

De in Nederland woonachtige scout Paul Kucherov heeft tegenover Sportbox zijn twijfels of PSV een speler als Til nodig heeft. "Iemand op zijn positie heeft bij PSV nu niet de hoogste prioriteit. Het team heeft een aantal andere posities die versterkt moeten worden", aldus Kucherov. "Vanwege de situatie rondom het coronavirus is het voor PSV lastig om een linksback aan te trekken en zijn er ook problemen op de positie van controlerende middenvelder en linker centrale verdediger. In de aanvalslinie zijn ze juist goed uitgerust."

Kucherov gaat verder: "We weten in welke positie Til zich liet zien als speler van AZ. PSV heeft op die plek al spelers lopen. Ik betwijfel dan ook ten zeerste of de interesse van PSV echt serieus is en of de ploeg wel versterkt wil worden met een speler als Til. Als hij nu naar PSV gaat is hij niet gegarandeerd van een basisplaats en PSV kan het zich niet veroorloven iemand aan te trekken zonder de garantie dat hij de ploeg echt versterkt. Bovendien is Til een erg dure speler en moet PSV wellicht iemand verkopen om hem over te kunnen nemen."

Update 20:58: Ook Voetbal International maakt melding van de belangstelling van PSV in Guus Til. Ook meerdere clubs uit Duitsland en Engeland hebben interesse in de middenvelder. Volgens VI is het dan ook maar zeer de vraag of Til richting Eindhoven vertrekt.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

til duitsland engeland kucherov aanvalslinie betwijfel bobsoccer coronavirus elfrink enkelvoudig garantie nederland rusland spartak sportbox verhuizing veroorloven woonachtige zeerste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Uhm, wat heb ik eerder gezegd?....
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ik heb geen idee, wat heb je eerder gezegd ?
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
zie zijn post op t einde bij het bericht dat Schmidt verwacht dat alles goed komt...
+2/-1

 
3 jaar geleden
Dank, gevonden. Heeft Riverside een glazen bol ?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Zeg riverside, ben jij Rik's kleine broertje soms?😉
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Nee, heb dit afgelopen zomer, ergens in juli al geopperd, beter alternatief dan van Ginkel, omdat hij minder blessure gevoelig is, maar wel identiek dezelfde speler... die ook op dood spoor zit in Rusland....gewoon je voetbalverstand gebruiken...daardoor kun je zelf veel invullen!
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
OT: wat belangrijker is, stel dat het waar is, wat denken jullie daarvan als versterking?

Ik ben niet meteen - als ik het commentaar lees van die scout - heel enthousiast... echter ik weet total niet hoe hij in Russland presteerde😳 iemand wel bekend daarmee?

Aanvulling: Russland, alles wordt bij mij automatisch in Duits omgezet😂😂😂
+1/-0

 
3 jaar geleden
18 wedstrijden, 2 goals en 3 assists. Maar als hij daar de pannen van het dak had gespeeld werd hij natuurlijk ook niet verhuurd. Lijkt me geen logische versterking op dit moment, wellicht voor de breedte, maar dan is huren een dure optie. JDJ voelt natuurlijk wel druk dat hij onderhand met namen moet komen. Zijn buurman in Tilburg heeft al een linksback gescoord (Köhn) die bij ons niet misstaan had, en wij zoeken al 2 jaar...
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Voordat hij voor het grote geld naar moskou ging, was hij aanvoerder bij AZ, stond daar op de 10 positie, met veel lopend vermogen, ook schuwt Guus het vuile werk niet, meeverdedigen deed hij ook prima wanneer dat moest, heeft in zijn laatste seizoen geloof ik tussen de 10-15 doelpunten gemaakt.... als middenvelder, mocht PSV hem kunnen bemachtigen, dan wel huur, of met optie tot koop, moet je direkt zaken doen! Trouwens... was het niet dat zelfde Spartak wat ook intresse had in Doan? Kijk dan word het intressant! Win-win situatie, wanneer dat zo is, optie uitmelken!
+2/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Kansloos dit. Schandalig beleid.
+3/-5

 
Word jij nou nooit moe van jouw getroll iedere keer?
+5/-2

 
3 jaar geleden
In welk opzicht is dit wanbeleid? Verklaar u nader aub
+2/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Heb je een aanvallende middenvelder / Schaduwspits nodig ? Nee. En nog erger huur, dat korte termijn denken. Gelukkig had Schmidt het over een speler die er meteen staat. Dus zal dit wel een wassen neus zijn.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Welke aanvallende middenvelder zie jij er 10-15 maken? Huren? Hoeveel peseta’s denk je dat JDJ beschikbaar heeft?
+3/-0

 
3 jaar geleden
35 miljoen pesetas zou nou 210.000 euro zijn dus dat kan kloppen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je weet wat er op dit moment in de wereld gebeurt en dat de cash langs de plinten de tent uit gutst bij de gemiddelde BVO? Als je de feiten compleet negeert en dergelijke uitspraken doet zoals jij hier continu lijkt het meer om klagen om het klagen dan wat dan ook.
+5/-2

 
nieuws-redacteur 3 jaar geleden
Dit geeft wel aan dat er geen geld is.
+1/-0

 
Dat geeft aan dat ze het geld niet zomaar uitgeven.
+3/-0

3 jaar geleden
Ik vind het wel een goede speler en vooral intelligente speler.
Daar hebben we er niet heel veel van op het middenveld. En maakt wat goals

Zie hem graag komen
+2/-0

3 jaar geleden
Kan Til ook als controlerende middenvelder uitkomen?
Miss als vervanger dan... voor Rosario.
+2/-2

3 jaar geleden
Zou Mo het kind van de rekening worden als dit waar zou zijn of waar kan die gaan spelen?
+3/-1

 
Lijkt me dat hij centraal op het middenveld zou komen spelen en dat het dan ipv Hendrix of Rosario is
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat heb ik vanmiddag ook uitgelegd.... hij word dan de “loper” van het verdedigende middenvelders blok, zet een fitte Defour ernaast en Mo samen met Cody iets hangend aan de kanten ervoor en klaar, Schmidt voetbalt met een soort 4-4-2, waarvan de buitenspelers eigenlijk verkapte linksbuiten/ links centraal of rechtsbuiten/ rechts centraal zijn, deze 4-4-2 kan ook snel een 4-2-4 worden, en dan zal een type als Til bij moeten sluiten....
+2/-2

 
Nou gaan we toch niet langs onze schoenen lopen? De beer is nog niet geschoten he?
+3/-0

 
3 jaar geleden
Type toivonen kunnen we wel gebruiken.
Mo denkt dat ie Christiano Ronaldo is in zijn na dagen...wordt tijd dat de hiërarchie weer wordt verdeeld daar..
+4/-0

3 jaar geleden
Speelde bij AZ verdienstelijk maar is hij beter dan de huidige middenvelders? Ik zie liever Strootman of een fitte van Ginkel. Achterin hebben we een sterke leider nodig. Het liefst zie ik 2 nieuwe centrale verdedigers. Mauro Junior op linksback, Viergever kan daar ook spelen. Ritsu Doan verkopen zodat Jahanbaksh erbij kan.
+3/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Hij brengt aanvallend meer dan Strootman, en is jonger en mider blessure gevoelig dan v.Ginkel, daarom begrijp ik wel dat men bij hem uitkomt! Wat moet je met zo’n dure Iranier, wij hebben daar heel veel opties, ook al zou Doan vertrekken... en Mauro definitief linksback? Zou ik niet doen.... hij mist het fysieke en word in de lucht altijd geklopt... zum beispiel... Schmidt dekt met corner tegen met zone dekking... wat heb je dan een een mannetje van 1.65?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zou het gewoon proberen met Mauro. We hadden in het verleden ook de voetbaldwerg Jan Heintze daar staan en die had eigenlijk nooit problemen dat hij zo klein was. Was gewoon een erg slimme speler en hopelijk is Mauro dat ook. Laat het hem maar bewijzen.
+1/-0

3 jaar geleden
Van Ginkel niet fit, dus Til prima optie. We hebben iemand nodig die er direct staat. Guardado was mooi. Maar Til is ook ok. Nu nog een cv en we zijn een eind op weg.
+2/-1

3 jaar geleden
Tja...haha....weet niet wat ik moet zeggen...
+2/-0

3 jaar geleden
Wanbeleid, de zoveelste oud az speler waar John de Jong bij uitkomt.
Vraag me serieus af wat voor netwerk hij heeft.. armoe troef weer dit.
+4/-1

 
3 jaar geleden
En zo moeilijk is scouten niet, zit zo maar even een wedstrijdje blauw tegen rood te kijken en volgens mij heb ik al 22 spelers gezien die ons PSV zouden versterken.
+5/-1

 
Zitten de bankspelers en de verzorgers van rood en blauw niet steviger op de bank dan bij PSV.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zoveelste speler van az die het buiten Alkmaar niet red. Hoe vaak trappen we daar nog in??
+3/-1

3 jaar geleden
Vroeger wisten we nog wel eens een aangename verassing binnen te halen, het is al erg lang geleden dat we dat gepresteerd hebben. We betalen de hoofdprijs voor matige spelers en verkopen onze toppers voor een schijntje, enkele uitzondering daar gelaten. 5 jaar geleden stond er een elftal waarmee je de EL kon winnen, nu staat er weinig bijzonders in het veld en weinig op de bankrekening. Waar is het fout gegaan? 3 weken voor de start van de competitie zijn de spelers die in de winterstop zijn verkocht nog niet eens vervangen. Het beleid bij PSV rammelt aan alle kanten. De jeugdopleiding is een goede zet, maar het lijkt er nu op dat we hier straks volledig van afhankelijk gaan worden, dat is een groot risico. Het waanidee van top 32 moeten we voorlopig maar eens los gaan laten. Prio 1 is om de selectie nog deze week op orde te krijgen en daarna bestuurders aan te stellen die van PSV weer een professionele organisatie kunnen maken.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ja, 30 miljoen is een schijntje voor Bergwijn, PSV lijkt wel de Action.
+3/-1

3 jaar geleden
Goede keuze om nog op zoek te gaan naar een negende middenvelder!
Als we dan gewoon een systeem bedenken zonder Linksback en eventueel maar met 1 centrale verdediger spelen zitten we gebakken!
+4/-0

nieuws-redacteur 3 jaar geleden
Nooit geen fan van geweest. Komt voetballend tekort. Het enige wat hij wel heeft is loopacties vanuit het middenveld. Als Roger daarop wil selecteren....zou kunnen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage