Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt hoopt nog steeds op komst van Jin-Mae Kim'

24 augustus 2020 00:28 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt hoopt nog steeds op komst van Jin-Mae Kim"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat de Koreaanse verdediger Jin-Mae Kim nog altijd in beeld is bij PSV. De verdediger is een bekende van Roger Schmidt aangezien hij onder hem bij het Chinese Beijing Guoan speelde, waar hij momenteel nog steeds onder contract staat. Het aantrekken van de Koreaan zou voor PSV echter heel zwaar worden.

Eerder werd gesteld dat de gevraagde transfersom te hoog zou zijn en bovendien zou Kim liever naar de Premier League willen vertrekken. Meerdere clubs uit Engeland zijn ook gelinkt aan zijn komst.

Schmidt zou bij het versterken van de selectie een voorkeur hebben voor spelers waar hij al mee gewerkt heeft. Zij zijn al gewend met de gevraagde manier van spelen en de intensiteit die daarmee gepaard gaan, zodat ze direct inzetbaar zijn. Om die reden werd er ook gekeken naar middenvelder Kevin Kampl, maar hij wist zich weer terug te knokken in de basis van RB Leipzig. Doelman Yvon Mvogo is nog altijd in beeld bij PSV, maar hij moet eerst zijn contract bij hetzelfde RB Leipzig verlengen voordat hij eventueel op huurbasis naar Eindhoven kan komen.




Tags

kim schmidt jin mae roger leipzig beijing engeland guoan intensiteit kampl koreaan mvogo telegraaf yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Als deze speler dezelfde werk ethiek heeft als Lee en Park, dan is het mogelijk n aanwinst, ik ga ervan uit dat Schmidt weet of hij dit niveau aankan.
Dus hem paaien en lekker maken met Park verhaal: investeer in jezelf bij PSV en ga later naar de absolute top... ik zie kansen, werk aan de winkel!
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou zeggen, zet Park in en laat hem overtuigen
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is Park geen ambassadeur van PSV geworden ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja vlg mij wel en daarom dus mijn idee...
+2/-0

3 jaar geleden
Deze speler wordt ook wel Min-Jae Kim genoemd (voor als je info probeert te zoeken).

Ik vraag me af of Til, Kim en Mvogo die spelers zijn die genoemd werden door Schmidt als bijna rond. Ik hoop dat er nog wat andere dingen lopen die wel echt richting transfer gaan.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vraag me af of dit de spelers zijn die PSV nodig heeft. Ze zouden eigenlijk spelers moeten hebben die PSV op sleeptouw zouden kunnen nemen. Gewoon ervaren spelers. Die PSV over een dood punt heen kan trekken. Zoals bv een Van Ginkel die dat kon of Luuk De Jong. PSV heeft geen sterkhouders die Ajax en Feijenoord bv wel hebben. Ajax heeft bv een Tadic en Feijenoord heeft Berghuis.

Over die Koreaan kan ik natuurlijk niet oordelen want die ken ik niet. Maar Guus Til lijkt me nu niet echt een speler die PSV op sleeptouw zou kunnen nemen.
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat werkt toch ook niet zonne uit de kluiten gewassen bruce lee in je verdediging.
Die schupt Tadic recht op zijn bakkes.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Prima zaak dan en die doorgedraaide viespeuk Suarez - mocht ie komen - zijn been doormidden, maar dat mag ik wsl niet zeggen van de moderators...
+3/-1

3 jaar geleden
"Schmidt zou bij het versterken van de selectie een voorkeur hebben voor spelers waar hij al mee gewerkt heeft." Dus stel hij doet het goed bij PSV en vertrekt over 1 of 2 jaar naar een middenmoter in Engeland, dan koopt hij heel PSV leeg?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Inclusief Toon en John de Jong. Allemaal verlaten ze het schip
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Das ook prima, want die Engelsen weten van gekkigheid niet wat ze met al dat geld moeten doen, echt beschamend die bedragen!
+2/-0

3 jaar geleden
Ik hoop echt dat het lukt.
Echte kerel, geen bang jongetje met wezenloze blik, maar met een over-mijn-lijk-mentaliteit en haar op z'n tanden, die ook nog kan voetballen en begrijpt wat de bedoeling gaat worden qua spelopvatting en dus niet eerst nog maanden hoeft te wennen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
yep en nu doorschakelen naar LB, dat beest voor de verdediging en die loper (box to box a la Gini/ van Ginkel) op t middenveld...
+1/-0

 
 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Snap m wel, ik dacht dat je het over Yvon had met die omschrijving, ik bedoel dus n killer achterin (Kim?) en een middenvelder met veel loop- en scorend vermogen...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ah oke, gelukkig.
Ik zie Kim dus inderdaad als die 'killer achterin'.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zo te lezen ken je hem of gezien iig, dus maakt goeie indruk?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik 'ken' hem al wel een tijdje ja. Tijdens de Asia Cup paar keer voorbij zien komen en verder vooral van youtube, dus echt kennen.. denk het niet. Maar van wat ik gezien heb word ik heel blij ja.
Zit overal tussen, is sterk in de lucht, nadat je hem voorbij bent kom je hem nog een keer tegen, kan prima lopen met de bal, kan prima een aanval opzetten en crosspasses geven, kan ook nog scoren en straalt uit dat er niks te halen valt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klinkt goed, de nieuwe Alex, die kende ik niemand...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage