Transparent
Inloggen
Sluiten

'Min-Jae Kim hoog op wensenlijstje Roger Schmidt'

26 augustus 2020 14:19 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Min-Jae Kim hoog op wensenlijstje Roger Schmidt"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Min-Jae Kim hoog op het wensenlijstje staat van Roger Schmidt. De Koreaanse verdediger staat onder contract bij het Chinese Beijing Guoan, waar hij eerder al samenwerkte met Schmidt. De international van Zuid-Korea heeft de bijnaam Het Monster en wordt gezien als een directe versterking. Eerder werd hij onder meer gelinkt aan Everton, Lazio, RB Leipzig, FC Porto, Southampton en Watford. Kim heeft in China nog een contract tot 31 december 2021.

Meer op VI.nl




Tags

kim schmidt jae roger wensenlijstje beijing china everton guoan korea lazio leipzig monster porto southampton watford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als je zo'n speler kan kopen doen.
Maar niet weer met een huurconstructie.
Lijkt me overigens onhaalbaar en weer uit de koker van Roger,wordt tijd dat Psv zijn scoutingteam versterkt.
Ook vind ik het aanvullen van jong psv met talentvolle spelers zeer matig.
En dat ging onder Brands veel beter.
+5/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Spelers van dit kaliber zijn normaal gesproken totaal onhaalbaar voor PSV, daar heb je dus bv een trainer, die hem kent, voor nodig om binnen te halen. Met enkel scouten kom je uit bij gokjes uit b-competities of heel jonge spelers die ook totaal geen zekerheidjes zijn. Spelers uit de betere competities kiezen niet snel voor PSV om te komen voetballen tegen Heracles op een kunstgrasveld.
Hetzelfde geldt voor huren. Spelers van dit kaliber zijn niet haalbaar voor PSV, tenzij bijzondere constructies. Van Ginkel hadden we bv ook nooit kunnen kopen en Moreno en Guardado waren nooit gekomen als PSV niet had belooft ze voor een zacht prijsje weer een stap omhoog te laten maken.

Dus of goede spelers huren of aantrekkelijke vertrek clausules geven of spelers uit Zweden, Noorwegen, Slovenie of anders van Den Bosch, De Graafschap, RKC en soms 1 van Willem II als die zin hebben om hem te verkopen aan een Nederlandse club.

En onder Brands ging het beter? Je weet wie toen hoofd scouting was toch? En met Brands was de situatie echt niet anders of beter. Heel misschien had Brands 1 of 2 keer meer geluk dan dat De Jong nu al dan niet heeft. PSV is en blijft dezelfde Nederlandse club waar toppers niet voor in de rij staan en waar men met weinig geld heel creatief moet zijn om goede spelers te kunnen te halen. Wie je TD is en welke scouts je ook hebt verandert daar helemaal niks aan.
+11/-3

 
3 jaar geleden
Goed verhaal @zondebok. Wat PSV nu wèl heeft is een trainer met een verleden bij een aantal clubs en spelers waar hij redelijk succesvol mee was, die hij wellicht kan overhalen om hier naar toe te komen. Dus ik begrijp dat continu gebash op JdJ niet, de transferwindow loopt tot oktober, laten we dàn JdJ, verantwoordelijk voor de selectie/TS, beoordelen. En dat de selectie nu nog niet voltooid is, is volkomen normaal. Noem me een jaar op waar bij PSV 1,5 maand voor het sluiten van de markt de selectie wèl al voltooid had.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Uit wiens koker komt onze nieuwe keeper?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Uit Schmidt's koker lijkt me @tony, zou wel héél toevallig zijn als dat niet het geval is, of niet dan?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb eens zitten googlen omdat ik sterk het idee kreeg dat Schmidt een manus van alles is met o.a TD skills en alleen maar uit leek op het binnenhalen van spelers met wie hij gewerkt heeft. Ik begon me af te vragen waarom we dan nog scouting/ TD nodig hadden bij wijze van. Schmidt heeft echter nooit met onze nieuwe keeper gewerkt maar zijn assistent Lars Kornetka wel bij RB. Scouting bleek deze jongen ook al langer te volgen.
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Normaal reageren is ook een kunst of niet?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Deze komt uit mijn koker.
Las vanochtend dat Immers Den Haag gaat verlaten. Is het niet wat voor ons? Kent het Nederlands voetbal als geen ander. Heeft internationale ervaring en zit in de leeftijdscategorie waar we er geen van hebben. Middenvelder met meer scorend vermogen dan wat we nu hebben rondlopen precies wat we zoeken. Last but not least. Gratis op te halen. Ook wel zo lekker met een krappe kas waar je de koper centen van de bodem moet schrapen.
Ik bedoel als Frank Demouge en Brouwers goed genoeg bevonden worden voor PSV, dan Immers toch zeker.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Heh Beard, even serieus. Paar jaar geleden werden de namen van Demouge en Brouwers hier genoemd als potentiële versterkingen. Kort daaropvolgend werden we kampioen met diamantjes als Gini, Memphis, Locadia en JoshuaJA Brenet. Loop jij nu te trollen met Immers? Lijkt wel een flashback man.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee man ik ben bloedserieus. Kijk eens naar de stats van Immers. 13 in het netje voor Den Haag. Welke middenvelder van ons kan daaraan tippen. Ok hij heeft er wel 90 wedstrijden over gedaan maar toch.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Brands had ook genoeg mindere aankopen, met name in de verdediging. Maar hij wist ook wel spelers te halen die wel doorgroeiden en winst opleverden, zie bijv. Wijnaldum, Arias, Mertens en Lozano. Of een echte topper als Guardado. Ik zie geen winst bij Bruma of Baumgartl. Wel bij Dumfries, maar dat is gewoon nog een Brands aankoop, net als Angelino (beiden in juni 2018 gehaald, Brands bleef tot juni).
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Al die spelers die je noemt waren toen ook haalbaar. En nu? Stel dat bv Wijnaldum nu nog bij Feyenoord zou spelen, is hij dan haalbaar? Nee hè? PSV/Brands had toen geluk dat Feyenoord in een positie zat dat ze moesten verkopen en dat Wijnaldum naar PSV wilde. En stel dat er nu bij FC Utrecht een speler als Mertens rond zou lopen, is hij dan haalbaar? Of is De Jong dan weer onverantwoord bezig als hij 15 miljoen betaalt?
En als John de Jong achter dit soort spelers aan zou zitten, dan ga je niet zeuren over bord-op-schoot-scouting?
Brands was ook langer in dienst dan dat De Jong nu is. De eerste jaren onder Brands waren ook niet best.
+6/-1

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Begin van het jaar zat Feyenoord ook in een prima positie en wilde berghuis gewoon komen. Het is dat psv niet doordrukte en te zuinig was anders was dé sterspeler van Feyenoord gewoon naar psv gekomen zoals Wijnaldum toen al deed en waren we een stuk hoger geëindigd.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Feyenoord wilde Berghuis niet verkopen en al helemaal niet aan PSV.
+2/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Precies, berghuis was zelf al rond met van Bommel. Maar jdj koos liever voor Bruma en Doan. Nou we weten hoe dat is uitgepakt met 2 goals en heel veel kapitaal weggesmeten. En nu zie ik gudmondsson spelen, ongelofelijk dat je die voor een appel en een ei weggedaan hebt.
+2/-4

 
3 jaar geleden
Leuk dat eventuele akkoord tussen Berguis en Van Bommel. Heb je niks aan als Feyenoord hem niet wil verkopen en/of PSV geen 20 of 25 miljoen kan/wil bieden.
+3/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Dat kan wel als je het geld van de miskopen maar op zak houdt. Dan had je hem gehad voor 18 miljoen. Je weet echt niet hoe het gegaan is.
+2/-1

 
@11 Wil jij van elke speler een slaaf maken, Albert Gudmundsson wilde zelf naar AZ dacht daar meer kansen te krijgen. Was onder Roger toch afgevallen, was een luie speler maar technisch zeer begaafd. PSV heeft er toch nog 2 miljoen aan verdient. Zelfde verhaal dan Aboukhlal.
+2/-0

 
3 jaar geleden
JdJ was toen zelfs (hoofd)scout.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Volgens mij is het heel normaal dat we (jDJ) meekijkt naar wat de trainer wilt hebben. Maar het is ook zaak dat JDJ de lange termijn in de gaten houdt. Anders krijg je van die Man United taferelen, trainer komt koopt spelers en wordt weer ontslagen en spelers bljjven achter. Okay misschien geen perfecte vergelijking maar je begrijpt wat ik bedoel.

Ik zie Schmidt niet langer dan twee jaar blijven. Dan is huren misschien oplossing, al denk ik dat het meer om de financiën gaat.

Ben het er mee eens dat de jeugd echt impulsen moet blijven krijgen. Daar komen, Mo, Madueke, Malen, Bergwijn, Gakpo, vandaan en dat is super belangrijk.

Wat ik niet begrijp is waarom we niet een echte assistent trainer met potentie naast Schmidt zetten. Met alle respect voor Ooijer en Zendern, maar straks gaan alle duitsers weg en dan hebben we nul continuïteit in het systeem. Misschien loop ik op de feiten vooruit. En doen we dat volgend jaar. Lange termijn visie is wel wat ik mis bij snor en JdJ..
+2/-0

3 jaar geleden
Gaat hij nummer 2 worden die er komt door onze trainer ,lijkt er wel op .Roger helpt JDJ wel.....
+5/-2

 
Ik vind het heel normaal dat een trainer van het kaliber Schmidt zware inspraak heeft in het aantrekken van spelers?
+7/-0

 
En zeker als ook het systeem totaal omgegooit wordt. Kijk voor JPSV kijk je alleen naar de kwaliteiten van een speler, en test je of hij ook in het systeem past. Bij het eerste moet hij minimaal in het systeem passen.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Precies, de nieuwe spelers moeten gelijk in zijn systeem passen en er is niemand die dat beter weet of ziet dan Roger zelf.

Daarnaast zouden hem echt wel beloftes gedaan zijn. Anders was ie never nooit naar PSV gekomen deze geweldenaar!! Deze kerel gaat voor een frisse wind zorgen binnen de club en gaat ons terug naar de top brengen. De 7 magere jaren zijn voorbij, nu komen de 7 goeie jaren er weer aan.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Die magere jaren vliegen voorbij, want in 2018 vierden weer nog kampioenschap... hoop dat je gelijk hebt; zelf heb ik hheel veel vertouwen in Schmidt!
+2/-0

3 jaar geleden
Gezien de andere interesse lijkt t me een goede speler. Maar waar heb je dan nog de scouting voor?
Vorige keer dat spelers op voorspraak van de trainer werden gehaald ging ook niet lekker. Behich en Sainsburry
+1/-0

 
3 jaar geleden
Toen hadden we geen trainer. Da's het verschil.
+2/-0

 
Als de scouting 2 goede/zeer acceptabele spelers per jaar aan weet te bevelen mag je in je handen klappen, maar deze leveren geen fuck dus is het maar goed dat wij een trainer met een eigen netwerk treffen.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje