Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV kansloos onderuit tegen Excelsior

29 augustus 2020 18:29
Foto: Pro Shots

Jong PSV kansloos onderuit tegen Excelsior; image source: Pro Shots

Jong PSV is uitermate zwak aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen. Op PSV Campus de Herdgang werd met liefst 1-6 verloren van Excelsior. Pas in de slotfase wist Damian Timan te scoren. Vijf spelers in de basis maakten hun debuut in het betaald voetbal, terwijl de van Feyenoord overgekomen Cheick Touré ook zijn eerste minuten in het shirt van PSV maakte.




Tags

excelsior jong cheick feyenoord herdgang timan toure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Duidelijke nederlaag. Vorig seizoen met een kwalitatief betere selectie was het ook al niet goed maar verloren ze de meeste wedstrijden met 1 of 2 doelpunten verschil. Nu worden ze meteen afgedroogd door Excelsior. Dat wordt een roemloze plek 20 en prijsschieten tegen JPSV voor de andere KKD teams.Een taktiek hanteren waar de spelers de kwaliteit niet voor hebben en waar andere teams zich heerlijk onderuit kunnen spelen. Kunnen zich beter nu terugtrekken en veilig gaan ballen in de reserve competitie. Kunnen ze plaats maken voor Jong Feyenoord dat meer te zoeken heeft in de KKD.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Ook voor de kkd is er nog 5 weken lang een transferwindow. Als je nu je plaats aan Feyenoord geeft krijg je hem nooit meer terug.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Was ook cynisch bedoeld. Dit JPSV heeft een kwaliteits injectie nodig en dan laat je bijvoorbeeld de transfer van De Rooij niet op een tonnetje stranden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk dat dit elftal vooral een andere trainer nodig heeft.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Op basis van de prestaties vorig jaar zou je dit mogen verwachten, maar dit jaar is de selectie nog zwakker dus een nieuwe trainer gaat momenteel niet helpen. Is er iets te verzinnen met een extra rol voor Ooijer of Zenden als soort interlocuteur tussen PSV en JPSV? Is er een perspectief te bieden voor een Rigo en/of Madueke bij een gezamenlijk traject JPSV/PSV1? Deze laatste twee passen in het speelprofiel van Schmidt.
+1/-0

3 jaar geleden
Pijnlijk om naar te kijken. Waar je bij PSV1 duidelijk een speelwijze ziet ontwikkelen is het bij JPSV nog steeds ongedefinieerd. Ik hou mijn hart vast voor het aankomende seizoen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vind het zorgelijk dat er behoorlijk wat spelers voor jong zijn gekocht en gehuurd en de prestaties ver achterblijven. Je zou meer verwachten van de toekomst. We hebben een aantal jaar uitstekend meegedaan. Degradatie zou een zware klap zijn voor de ontwikkeling van talent.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage