Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max: 'Ik heb nog een paar weken nodig om weer honderd procent te worden'

3 september 2020 23:09 - ED.nl

Na afloop van het oefenduel met Viktoria Köln gaf Philipp Max tegenover het Eindhovens Dagblad aan dat hij nog even nodig heeft voordat hij volledig wedstrijdfit is. "Het was nog wat lastig. Vandaag speelde ik voor het eerst in de voorbereiding op het nieuwe seizoen negentig minuten", aldus Max. "Zeker niet alles was perfect en ik moet iedereen nog goed leren kennen. Hoe mijn medespelers graag aangespeeld worden bijvoorbeeld."

Max ging verder: "Daarom was dit ook heel nuttig. Ik had tot nu toe maximaal zestig minuten gemaakt in de voorbereiding, maar nu weer een hele wedstrijd. Het komt goed. Ik heb nog een paar weken nodig om weer honderd procent te worden en voel me steeds beter."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

philipp aangespeeld koln nuttig viktoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Komt wel goed met deze aanwinst, daar zit genoeg gedrevenheid in, n goeie kop op, open mind, spreekt Engels en als ik de stats bekijk en de ervaringen lees van Paul Verhaegh, dan lijkt me dit aan fantastische zet van John de Jong!

Op naar de volgende... PSV is op de goede weg!
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Vond dit al een verademing links achterin. Mooi dat hij denkt nog beter te kunnen. Kumt hillemol goe
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig denkt hij beter te kunnen, de verwachtingen zijn hoog, erg hoog , dus mag Max maximaal zijn borst nat maken. Better? ;-)
+1/-1

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik vond dat hij het al prima deed, dus John..... werk aan de winkel, start met saneren van selectie, weg met je aankopen van vorig jaar en nog 2 zulke toppers, en de zon komt dan al lichtelijk achter de donkere wolken tevoorschijn! Succes, nog 4 weekjes geloof ik....!!!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage