Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ook concrete belangstelling uit Engeland en Turkije voor Jeroen Zoet'

5 september 2020 23:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ook concrete belangstelling uit Engeland en Turkije voor Jeroen Zoet"; image source: Pro Shots

De doorgaans betrouwbare Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio weet te melden dat PSV in gesprek is met Spezia over een transfer van Jeroen Zoet. De doelman moet bij de promovendus van de Serie A de nieuwe eerste keeper worden. Na de komst van Yvon Mvogo lijkt er voor Zoet geen plek meer bij PSV. In Eindhoven heeft hij bovendien een aflopend contract.

Update 23:14: Het Eindhovens Dagblad bevestigt dat het Italiaanse Spezia concrete belangstelling heeft voor Jeroen Zoet. Voor de doelman zijn echter nog meer clubs in de markt. Ook Middlesbrough, actief in de Engelse Championship, hoopt op zijn komst, terwijl ook de Turkse ploegen Besiktas en Erzurumspor zeer geïnteresseerd zijn. Volgens Voetbal International kan daarbij ook Göztepe aan het lijstje met belangstellenden gevoegd worden.

Mocht Zoet de overstap maken naar Besiktas kan hij ook komend seizoen uitkomen in de Europa League. Bovendien komt hij met Nicolas Isimat-Mirin, Atiba Hutchinson én Jeremain Lens dan meerdere oud-PSV'ers tegen.

Meer op ED.nl




Tags

zoet besiktas engeland spezia turkije atiba belangstellenden championship erzurumspor goztepe hutchinson isimat jeremain lens marzio middlesbrough mirin mvogo promovendus yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Spezia! Prachtig. Wellicht niet een enorm goede voetbalclub, maar een prachtige omgeving voor een goed leven. Mooi buitenlands avontuur. En wie weet kan Zoet van daaruit nog een stap maken. Het is hem in ieder geval gegund. Bedankt voor alle mooie jaren. Vooral die pot tegen Atleti!
+4/-0

3 jaar geleden
Ik vind het jammer dat een promovendus uit Italië uitkomt bij Zoet. Na zijn staat van dienst bij PSV verwacht je toch een grotere club. Ik vind dat Zoet vernield is onder van Bommel. Zoet heeft laten zien dat hij geen koekenbakker was. Die jongen moet nu gewoon op nul beginnen en bij Spezia de weg omhoog vinden. Dit gun ik hem van harte. Zoet is inmiddels een echte PSV'er geworden.
+8/-1

 
3 jaar geleden
@Rickardoko: is het niet allemaal begonnen met het feit dat Zoet met knikkende knietjes in de wei leek te staan en blunder op blunder maakte? Vele fans hier schreeuwden om een andere keeper in de goal maar van Bommel wijzigde niks. Hoe dat vervolgens is verlopen rondom Willem 2 uit is natuurlijk amateurisme ten top en past niet bij een grotere club in NL.
+3/-0

 
3 jaar geleden
@Rickardoko: Dat lag toch echt aan Zoet zelf hoor. Van Bommel stond er in zijn eerste seizoen uitstekend voor met PSV. Tot de wedstrijden tegen o.a. Utrecht en Vitesse. Elke bal die ze van buiten de 16 op doel schoten waren een doelpunt. Omdat ene Zoet GEEN enkele bal meer pakte. Zoet koste PSV dus letterlijk de titel in het seizoen 2019.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Als alle spelers gelijktijdig last krijgen van hun vorm. Kan dat niet los gezien worden van de technische staf van dat moment. Spelers zijn ook mensen en mensen gedijen nou eenmaal niet allemaal in het strafkamp van Bommel. Voor de een is het echter makkelijker om de knop weer om te zetten dan voor de ander.
+3/-0

3 jaar geleden
Had geen grote club voor Jeroen verwacht maar ook niet zo’n club!
Benieuwd naar de transfersom mocht dit waar zijn en doorgaan.
+1/-0

3 jaar geleden
Het is wel een serie A avontuur.Toch effe langs Fiorentina,AC Milaan,juventus,Bologna,Napoli,Sampdoria,Internazionale,Middlesbrough is in engeland toch ook wel een club met historie,speelde de europa league finale tegen sevilla in Eindhoven.Voor zoet is Besikas wel interessant maar dan moet de turkse club wel direct transfergeld aftikken,dat willen ze vaak graag omzeilen.Ik zou voor italie gaan,om de hoek het sprookjesachtige cinque terre,prachtige streek om te leven.
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Philipske: OT: ken jij Anton Tanghe van Oostende? Is dat wat? Speelde recent tegen Anderlecht en viel me erg op. Niks voor PSV? 21 jaar, sterke, grote vent.
+1/-1

3 jaar geleden
Waren goede tijden met Zoet maar het is minder geworden dus is dit het beste veel succes veder Jeroen...
+2/-0

3 jaar geleden
Het beste is dat Jeroen een andere club zoekt.
+1/-0

3 jaar geleden
Hopelijk gaat het lukken Jeroen. Je bent echt wel toe aan en nieuwe uitdaging.
+2/-0

Jeroen Zoet verdiend zonder verder commentaar van ons aller gewoon een transfer waar hij zijn eigen in kan vinden, hoeven hem nou ook niet verder te kleineren.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Het is maar een fan forum hier waar gewoon gezegd mag worden als iets niet meer zo goed is of als iemand zijn ontwikkeling stagneert. Helemaal niks mis mee. Denk dat iedereen hem een Europese topploeg zou gunnen
+2/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Alles is al gezegd, vaak zat. Nu is het einde van Zoet bij PSV nabij en heeft hij misschien zijn laatste wedstrijd voor PSV al gespeeld. Elke vorm van kritiek van fans, omdat het kan en mag of zo, is nu echt even niet nodig.

Ook hier op gewoon "maar een fan forum" kunnen we ook gewoon onze zure bakkus een keer dichthouden met z'n allen, zeker als het echt totaal niet nodig is.
Zou best verfrissend zijn.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Hopelijk luchtte deze reactie je op.
+2/-1

nieuws-redacteur 3 jaar geleden
Jeroen is een leuke vent die verder ontwikkeld is dan alleen een potje voetballen. Vandaar dat hij Spezia wel leuk vindt waarschijnlijk. Het is in Italië goed leven natuurlijk, het mooiste land van Europa wat mij betreft.
En Jeroen weet zelf ook wel dat de topclubs hem niet gaan benaderen. Hij is nu op een leeftijd dat hij gewoon het avontuur aan wil gaan. Dat kan bij Spezia, lekker onder druk staan in San Siro of Turijn. Lekker man.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje