Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Transfer Jeroen Zoet dinsdag al afgerond'

7 september 2020 18:23 - Nicolò Schira
Foto: Pro Shots

[Update] "Transfer Jeroen Zoet dinsdag al afgerond"; image source: Pro Shots

Het lijkt er steeds meer op dat Jeroen Zoet zijn laatste wedstrijd voor PSV al heeft gespeeld. Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de doelman al in Italië is voor een gesprek met de clubleiding van Spezia. Afgelopen weekend sprak Zoet nog met meerdere clubs, maar de promvendus van de Serie A lijkt de nieuwe werkgever van de keeper te worden.

Naar verwachting zal PSV ongeveer 1,5 miljoen euro ontvangen voor Zoet. Dat bedrag is wel inclusief bonussen. In een eerder stadium is met de doelman al de afspraak gemaakt dat de club zich bij een mogelijke transfer niet hard op zou stellen.

Update 18:23: Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira zal de transfer van Jeroen Zoet dinsdag al afgerond worden. De doelman zal een contract voor twee seizoenen gaan tekenen bij Spezia, terwijl PSV 1,5 miljoen euro ontvangt.




Tags

zoet spezia promvendus schira werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Vind het toch een beetje te min voor Jeroen.
Oproepen voor Oranje kan ie iig vergeten.
Worden er nog spelers voor geld verkocht John,of wordt alles bijna gratis wegggeven tegenwoordig.
+1/-5

 
3 jaar geleden
Mag ik je er aan herinneren dat Cillessen eerste doelman in Oranje is. Die keept zelfs nooit! Als Jeroen in Italië iedere week keept en dat goed dat, wordt hij zeker weer opgeroepen.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Maar hij komt die arrogante snavel met zijn irritante rotkop toch nooit voorbij. Waarom die frotnek steeds in de goal staat weet iedereen. Zolang Zoet niet voor Ajax gaat keepen, komt hij niet onder de lat.
+3/-1

 
3 jaar geleden
En toch,heeft Frikandel wel een punt.
Want het is de media die de perceptie bepaalt(Ten Cate had het er van de week nog over inzake de keuze voor de bondscoach en het eenzijdige verslag over corona is een ander item)en die is toch altijd wel op de hand van de Amsterdammers.
Waarschijnlijk hierarchisch zo bepaald door de grootte van de club.
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Kas, Mee eens. Zoet kan in Italië iedere week spelen en als hij in goede doen komt zal hij zich zeker voor het NL-elftal in de kijker spelen.
Als je als speler al zo lang bij een club bent dan is ergens anders gaan spelen ook goed voor nieuwe energie.
Mooi dat het snel rond komt.
+2/-0

3 jaar geleden
Tja Jeroen, dat wordt degradatie-voetbal. Ik weet niet of je daar tegen bestand bent. Veel succes gewenst in ieder geval.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Jeroen had zijn beste jaren bij RKC!
Dat is misschien overdreven, maar hij viel genoeg op om PSV te overtuigen hem eerste doelman te maken.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Jeroen kwam als vijftien jarige (2006) naar PSV. Dankzij Jeroen hebben we toch wel een aantal keren de schaal omhoog mogen houden.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik vind dit ook een tegenvaller. Zowel voor Zoet als voor PSV. Een promovendus waar ik nog nooit van heb gehoord. Voor hetzelfde geldt speelt hij volgend jaar weer in de Serie B. En 1,5 miljoen is een lachertje. Onze concurrent uit de hoofdstad zou de beste man voor 15 miljoen verkopen, ook al had hij al 1,5 jaar geen bal meer tegengehouden.
+2/-1

 
3 jaar geleden
De realiteit is wel heel ver te zoeken als je werkelijk denkt dat je nog miljoenen kan krijgen voor een derde doelman met een eenjarig contract.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Derde doelman mijn reet! Jeroen Zoet is een meer dan prima keeper, die aantoonbaar op CL niveau mee kan. Ja, hij heeft ook mindere periodes gekend. Hij zou toch op z'n minst naar een middenmotor in een grote competitie moeten kunnen, met bijbehorende transfersom.
+9/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Feit is dat jij dat vindt, maar tot op heden heeft een dergelijke club zich niet gemeld voor onze Zoet.
+3/-0

 
3 jaar geleden
@Yassera: Het is een derde doelman. Punt. Dit wisten we toen we Mvogo bij haalde, daarom blijft die actie nog steeds kapitaalvernietiging. We moeten van deze 1,5 miljoen niet raar opkijken. Eerder nog in onze handjes knijpen denk ik. Ik wens Zoet bij Spezia alle succes!
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Prachtige kans. Een soort reset, waar je er voor kunt zorgen dat je de weg omhoog weer in gaat.
+3/-0

3 jaar geleden
Weet niet als dit nou de club voor Jeroen moet worden ,zou wel goed loon en de zon zijn veder wordt het veel vissen uit zijn goal lijkt me..Maar succes bijna gratis weg psv is veel te netjes daar mee...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Eigenlijk is Zoet zelf daar ook te netjes mee. Als je toch zo'n jongen van de club bent, en het beste voor hebt met de club, dan wil je toch ook dat die een transfersom aan jou verdient?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ach Zoet heeft ons meer dan genoeg gegeven in die vele jaren. Daarnaast zal het afgelopen jaar ook niet als een warm bad hebben gevoeld. We mogen blij zijn dat we er nog iets voor krijgen en Jeroen nog in een leuke competitie terecht komt waar hij waarschijnlijk gaat spelen ook. Het is de 3e keeper van de nr 4 van de eredivisie. Op leeftijd en met een aflopend contract van 1 jaar. Wat voor onderhandelingspositie denk je dan nog te hebben..
+1/-0

3 jaar geleden
" Naar verwachting zal PSV ongeveer 1,5 miljoen euro ontvangen voor Zoet. Dat bedrag is wel inclusief bonussen. "

Inclusief bonussen ?? Hoe hoog is die bonus dan? Toch niet die 1,5 miljoen? Kennelijk drukt zijn salaris zeer zwaar op de begroting, want zo'n slechte keeper is het ook weer niet...
+4/-0

3 jaar geleden
Ik weet niet goed hoe ik dit moet plaatsen, maar als je als Nederlandse topclub spelers verkoopt en verhuurt aan clubs als Spezia en Arminia Bielefeld is dat wat mij betreft wel een soort teken aan de wand. We raken steeds meer uit beeld bij de subtop en dat is ook terug te zien aan onze Europese prestaties. Geen doemdenken, maar de harde realiteit helaas.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Bergwijn ging naar de Spurs en de Jong naar Sevilla. Hetzelfde zal gebeuren met Malen en Mo mocht die laatste eindelijk de zo belangrijke stap gaan maken. Een paar pareltjes met veel gemiddelde spelers eromheen. Hopelijk weet de Jong een paar ervaren jongens te strikken zoals Brands deed met Guardado anders zou het zomaar weer eens zo’n seizoen kunnen worden.
+3/-0

3 jaar geleden
Zijn beste seizoen was toen we de laatste 16 bereikten in de CL. Dat was mede dankzij Zoet. Hij verdient echt veel beter dan een Italiaanse dorpsclub. Ik hoop voor hem dat hij een betere club vindt.
+2/-0

3 jaar geleden
Jeroen Zoet was een aantal jaren geleden een heel verdienstelijk keeper. Zeker in het jaar van de CL kwartfinale een rots in de branding. Dat was overigens het moment dat we hem hadden moeten verkopen - in het voetbal moet je het ijzer smeden als het heet is.

We moeten gewoon constateren dat Zoet na zijn top jaar alleen maar minder is gaan presteren. Onzeker bij terugspeelballen, zwak bij afstandsschoten, veel tegendoelpunten doordat schoten op doel niet naar de zijkant verwerkt werden, matig bij hoge ballen; kortom. Niet goed genoeg voor een topclub.

Dat we voor Jeroen niet de hoofdprijs verlangen en krijgen is in mijn ogen dan ook volstrekt terecht.
+9/-0

 
3 jaar geleden
Niks aan toe te voegen. Klopt helemaal.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal eens. Toch gun ik hem iets anders dan een promovendus in Italie.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed nieuws, weg met de middelmaat!
Nu Rosario nog zien te slijten aan Volendam en we kunnen weer vooruit kijken.
+3/-10

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Heb je de voorbereiding wel gevolgd? Of is Rosario altijd slecht in jou ogen ook als hij goed speelt?
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ik spreek je nog wel na de eerste potjes om het echie.
Wanneer er een beetje druk op komt te staan valt hij standaard door de mand.
Daar doen een paar oefenpotjes niks aan af.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Ik heb het gevoel hier dat Pablo bij de meesten gewoon niks goed kan doen. Hij heeft inderdaad geen goed seizoen gehad, maar dat hadden de meesten spelers. Als Pablo goed speelt dan hoor je meestal niks daarover, vind dat gewoon jammer. Ik hoop niet dat je gelijk krijgt en dat we de Pablo zien van zijn eerst basis jaar. Maar als iemand gewoon niet presteert dan is dat gewoon niet goed, maar dat moet voor iedereen gelden.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik denk dat dit de beste oplossing is voor beiden. En het transferbedrag is aan de lage kant, maar aan de andere kant wordt er ook gesproken van goed werkgeverschap. Heeft 020 volgens mij ook ooit gedaan met Vermeer. Het gaat je goed Jeroen!
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Dan maar geen goed werkgeverschap, heb je die bankrekening bij die snavels gezien ?
+1/-0

3 jaar geleden
1.5 miljoen gewoon lachwekkend ...😂😂
+1/-1

 
3 jaar geleden
Wat had je dan verwacht te beuren voor een keeper zonder uitstraling die bij Utrecht niet mee kan ?
+1/-3

3 jaar geleden
Mooi voor Zoet, lekker Serie A spelen. Beetje presteren in nieuwe omgeving en wie weet wat er dan kan gebeuren volgend jaar.
+1/-1

3 jaar geleden
Mooi voor Jeroen en de financiële balans van PSV, scheelt weer salaris. Ben wel bang voor hem dat hij heel wat ballen mag gaan vissen bij promovendus Spezia....
+2/-0

3 jaar geleden
Mooi laat Mvogo en Unnerstall het maar uitvechten wie eerste keeper wordt. Ik hoop dat Mvogo dat pleit in zijn voordeel beslist.
+1/-0

3 jaar geleden
Een mooi avontuur is hem gegund. Bedankt voor bewezen diensten. Geen topkeeper, maar heeft het lang leuk gedaan. Een afsluiting zoals nu had hij zeker niet verdiend met de bus affaire en de verhuur aan Utrecht. EK lijkt nu ook heel ver weg voor hem. Succes en het ga je goed Jeroen!.
+1/-0

3 jaar geleden
€1,5m max voor Zoet als je een beetje mazzel hebt, een miljoen of €7 voor Sam Lammers en Doan al bij het grofvuil nadat er vorig jaar €40m uitgegeven is. Gaat dit wel goed?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee, maar dat was toch al duidelijk. Financieel heeft PSV de laatste transfer periodes een enorm probleem opgebouwd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij gaat de clubkas in zeer rap tempo weer richting de bodem.
+1/-0

3 jaar geleden
Langzaamaan krijgt JdJ de PSV trein weer op gang. Trots om weer een van onze boeren in de Serie A te mogen zien.
+3/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Begint er wel op te lijken dat het een stoptrein is met veel vertraging.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage