Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Ik hoop dat Sam Lammers zijn contract verlengt'

11 september 2020 14:46
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Ik hoop dat Sam Lammers zijn contract verlengt"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt hoopt dat hij dit seizoen gewoon kan beschikken over Sam Lammers. Dat gaf hij vrijdag aan op de persconferentie. "Ik hoop dat hij zijn contract verlengt, maar dat is niet alleen aan mij", aldus Schmidt. "Hij heeft nu nog een contract voor tien maanden. Iedereen weet dat er ook een financieel verhaal zit aan deze kwesties. Ik kan de club dan ook wel begrijpen. Ook als de speler zelf niet wil verlengen, moeten we denken over een transfer."

Schmidt ging verder: "Ze zijn al lang in gesprek over een contract. Ook al toen ik zelf in maart mijn contract tekende. We hebben nu de situatie zoals deze is en dat moeten we accepteren. We moeten zorgen dat we nu de juiste beslissing nemen, zowel de club als de speler."

De spits zal normaal gesproken in Groningen gewoon van de partij zijn. "Hij heeft een heel goede voorbereiding gedraaid en is een honderd procent professional", zo gaf Schmidt aan. "Hij is gemotiveerd en is onderdeel van het team. Hij geniet er van om te trainen met zijn ploeggenoten, dus ik heb geen twijfel dat hij ook zondag onderdeel is van het team en kan spelen. Ik heb veel respect voor Sam en ik waardeer zijn professionaliteit heel erg."




Tags

schmidt lammers roger geniet groningen professionaliteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
VerlengT...zucht...
+2/-0

3 jaar geleden
Denk het niet ,laten gaan voor de 10 miljoen is het net niet te veel kansen nodig ..
+1/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik hoop het eigenlijk niet, wil toch weg, dus wegwezen dan maar! Kunnen we nog wel prima vervanger voor vinden, die wel graag in ons shirt wil lopen
+2/-0

3 jaar geleden
Roger zal ook wel weten dat verlengen niet gaat gebeuren met deze zaakwaarnemer.
Maar goed voor de bühne (mooi Duits woord) houden we het netjes.
+1/-0

3 jaar geleden
Als de beste man echt op oorlogspad is en via de achterdeur wil vertrekken dan hoef ik hem zondag niet in de basiself te zien. Als het echt zo'n professional was zou hij zich niet zo laten piepelen door zijn zaakwaarnemer, dus daar zou ik ook niet zo zeker van zijn.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ach dit is toch slim, zo moet PSV het spelen en dan kans op 10 a 12 mln...
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wie zegt dat ie zich laat piepelen @shevchenko? Heb je daar aanwijzingen voor?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Denk jij dat zo'n jongen dit zelf bedenkt?
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Daar gaat het toch helemaal niet om, kom op zeg, die kerel is 23, komt uit een net milieu, dan hoef je je toch niet meer te laten peopelen? En heb je tevens hoop ik toch een eigen mening? Hij heeft toch een fatsoenlijke pa en ma die hem daar redelijker wijs enig stuur in kunnen geven? Soms ben ik hier zo klaar mee....
+2/-0

 
3 jaar geleden
Vertel jij ons nou eens een keer hoe het werkelijk zit PVH.
+1/-3

 
3 jaar geleden
Sam Lammers is niet achterlijk, heeft fatsoenlijke mensen om zich heen die het beste met hem voor hebben, en laat niet door een of andere Duitse zaakwaarnemer bepalen waar hij gaat voetballen, hij is geen slaaf.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Maar hoe kan PSV dan denken een mondelinge OVK te hebben? Wat gaat er in dit proces mis dan? Allemaal leugenaars?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Leugenaars? Zou het zo maar kunnen zijn dat Sam zelf van gedachten is veranderd bij nieuwe mogelijkheden?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als dat het verhaal zou zijn had dat ook op een andere manier gekund. Wat mij betreft verlaat hij PSV via de achterdeur. Ik vind het nog al wat dat PSV al bijna een jaar bezig is. Dat je uitzonderingen maakt voor uitzonderlijke talenten allah maar waar hebben we het hier over?
+1/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Als ie niet meer wil dan idd laten gaan. Maar Lammers wordt enorm onderschat, heeft echt unieke kwaliteiten vind ik.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoogmoedwaanzin van Lammers. Snel afscheid nemen van Lammers, is niet meer gemotiveerd. Kaj de Rooij ophalen bij Fc Eindhoven.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Psv heeft € 75.000,- geboden voor Kay de Rooy. Gaat het dus nimmer en nooit worden. Jammer want ik verwacht dat hij zich nog verder gaat ontwikkelen. Of hij goed genoeg is voor PSV1 is dan altijd nog afwachten.
+1/-0

3 jaar geleden
De hoop is zaterdag gevlogen. Maar aangezien hij nog één of twee spelers wil kopen komt 9 miljoen handgeld meneer Schmidt goed uit. Is gewoon loze tekst geweest op vrijdag om de prijs nog iets op te drijven. Dat voetbalwereldje is zo doorzichtig.....
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje