Transparent
Inloggen
Sluiten

Hattrick Ismael Saibari zorgt voor winst Jong PSV

11 september 2020 22:54
Foto: Pro Shots

Hattrick Ismael Saibari zorgt voor winst Jong PSV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft vrijdag een ruime zege weten te boeken tegen Jong AZ. Op het trainingscomplex van de Alkmaarders werd met 1-4 gewonnen. De ploeg van Peter Uneken wist zich op die manier enigszins te revancheren voor de openingswedstrijd van dit seizoen die met grote cijfers ging verloren tegen Excelsior. Door de ruime zege is Jong PSV bovendien ook flink gestegen op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie.

In Wijdewormer begon de ploeg nog zwak aan de wedstrijd, want na vier minuten keek het al tegen een achterstand aan. Vlak voor rust wist Richie Ledezma met een benutte strafschop voor de gelijkmaker te zorgen, terwijl na rust de Ismael Saibari Show begon. De deze zomer van KRC Genk overgenomen aanvaller zorgde met een hattrick voor de ruime zege.

Maandag kan Jong PSV het goede gevoel proberen voort te zetten als in Amsterdam wordt gespeeld tegen het nog puntloze Jong Ajax.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong hattrick ismael saibari excelsior genk krc ledezma openingswedstrijd puntloze revancheren show uneken wijdewormer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
De eerste 25 minuten waren gewoon slecht van JPSV en als JAZ op 2-0 was gekomen was het heel moeilijk geworden. Gelukkig heeft JPSV zich goed hersteld en is de 2e helft vrij probleemloos overeind gebleven. Volgende wedstrijd wordt maandag een zware in Amsterdam. Heel benieuwd of onze talenten zich daar staande kunnen houden. In de toekomst kan Delanghe wel eens de keeper van PSV worden. Goede uitstraling, betrouwbaar, goede trap. Ledezma is een goede voetballer maar moet wel meer laten zien.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi die spelvreugde en het juichen van deze gasten! Zit een goede kop op!
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje