Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We kunnen wel veel beter, maar ik ben trots dat we gewonnen hebben'

13 september 2020 19:10

Roger Schmidt was in gesprek met Fox Sports erg blij met de overwinning. "De eerste wedstrijd is altijd lastig, zeker als je uit speelt. We kunnen wel veel beter, maar ik ben trots dat we gewonnen hebben. Dat is voor nu het belangrijkste", aldus Schmidt.

De trainer was duidelijk over de fout van Yvon Mvogo. "Hij had in deze situatie gewoon de lange bal moeten spelen", zo gaf hij aan. "Hier leert hij van. Soms gaat het goed, soms kan het beter. Het was geen goede beslissing om de bal zo te spelen. Dat weet hij ook niet."

Schmidt ging ook in op het spel van Pablo Rosario. "Hij heeft een uitstekende voorbereiding gespeeld. Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel gehad dat hij uitstekend past in ons systeem", zei hij daarover. "Hij is een zeer complete zes. Aan de bal super, ook in de bal veroveren. Hij kan veel lopen, voetballend zeer sterk en heeft een goed overzicht. Wat ik vandaag heb gezien, heb ik ook in de voorbereiding al gezien. Afgelopen seizoen was het voor allemaal niet het beste seizoen. Pablo heeft vandaag goed gespeeld, maar hij kan volgens mij nog veel beter."




Tags

schmidt roger fox mvogo rosario yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage