Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco Timmer: 'Nieuwe middenvelder komt waarschijnlijk ook uit Duitsland'

18 september 2020 00:04 - Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

Marco Timmer: "Nieuwe middenvelder komt waarschijnlijk ook uit Duitsland"; image source: Pro Shots

Met de komst van Yvon Mvogo en Philipp Max was PSV deze transferperiode al actief in de Bundesliga en dat lijkt het nogmaals te gaan doen. Dat weet Voetbal International-verslaggever Marco Timmer te melden in de Skiete Willy Podcast. "De nieuwe middenvelder zal waarschijnlijk ook uit Duitsland gaan komen, heb ik begrepen", aldus Timmer. "Roger Schmidt drukt zijn stempel ook echt op het technisch beleid. Zahavi heeft hij tegen gespeeld in China, die komt uit zijn koker. Mvogo komt uit zijn koker en PSV geeft aan dat hij al sinds zijn jeugd al op de radar stond, maar Schmidt heeft natuurlijk ook met Max gesproken."

Timmer gaf daarbij ook aan dat er sowieso nog een rechtsbenige centrale verdediger en een middenvelder aangetrokken zal worden. Bovendien lijkt Eran Zahavi dus de opvolger van Sam Lammers te gaan worden in de spits.




Discussieer mee op de forums


Tags

timmer duitsland koker mvogo schmidt zahavi bundesliga china eran lammers philipp podcast radar roger skiete stempel willy yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
De plannen van Schmidt lijken steeds meer resultaat te krijgen. Wat een fantastische stap heeft PSV gezet met deze trainer en zijn staf. Zulke mensen heb je nodig om als club met minder kapitaal net wat meer te kunnen. Met Zahavi krijgt PSV er klasse en ervaring bij. Een ervaren middenvelder en nog een verdediger erbij. Dat in combinatie met de talenten, staat er een ploeg die de strijd zeker met Ajax aan kan gaan. Ik zie het helemaal zitten met deze koers bij PSV.
+12/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Aks maar niet de Ansterdamse fout wordt gemaakt. Enorm veel geld uitgeven en nou janken om geld. En wat over twee seizoenen als Schmidt verder gaat ? Dit vietbal blijven wpelen met Ernest aan het roer ? Vind het gevaarlijk, net alsof je verkering krijgt op je 15e en met je 30 gaat scheiden zonder vrienden over te hebben...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als ze er naar kijken zoals met Max, zie ik geen probleem.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik hoop dat tegen de tijd dat Schmidt vertrekt dat dit gebeurt omdat hij PSV weer op de kaart heeft gezet. Dan kun je ook weer gemakkelijker een trainer vinden die ook dit spel wilt spelen en graag naar PSV wilt komen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als er andere deuren opengaan door het netwerk van de trainer is dat pure winst, ook al is het maar tijdelijk. Zolang de bedragen maar in verhouding tot begroting zijn en er verantwoorde contracten aan worden gegaan.

Met Max lijkt dat absoluut het geval. De huur van Mvogo vind ik vooralsnog een grensgeval. Als je met Zahavi een topspits kunt halen dan is het te verantwoorden om je salarisplafond op te zoeken.
+5/-0

3 jaar geleden
Middenvelder.... Hebben we die nodig? Eigen talenten wel laten spelen. Mauro, Ihattaren, gakpo, Thomas...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gakpo, Mauro en Ihattaren spelen niet op het middenveld en Thomas is met zijn 25 jaar geen talent, laat staan een eigen talent. Wat is dan precies het probleem?
+2/-0

 
Volgens mij spelen Gakpo, Ihataren en Mauro wel op het middenveld.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat ligt er maar aan hoe je de tactiek interpreteert. De zijkanten zie ik als de vleugels en daar spelen Gakpo, Ihattaren en Mauro. De twee posities in het centrum is voor mij het middenveld en dat is nu net de plek waar je naast Rosario nog een goede speler nodig hebt. Dus Gakpo, Ihattaren en Mauro hebben hier geen enkele last van. Thomas wel, maar die heeft al laten zien dat hij te kort komt voor het niveau wat je voor een basisspeler van PSV zou moeten willen.
+1/-0

3 jaar geleden
Normaal gesproken is het niet goed als een trainer allemaal bekende spelers gaat halen uit zijn eigen netwerk, maar bij Schmidt heb ik het idee dat het écht goede spelers zijn. Max is een prima linksback(onderschatte positie), Mvogo lijkt me een goede doelman, Zahavi kan een sensatie worden.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb dat gevoel ook. Normaal wil je niet dat je trainer zo enorm veel invloed heeft op het aan- en verkoopbeleid. Maar ik heb wel het gevoel dat Schmidt van de buitencategorie is. Een toptrainer zoals we dat al lange tijd niet meer hebben gehad. Die geef ik graag het voordeel van de twijfel.
+1/-0

3 jaar geleden
Schmidt smeed een onoverwinnelijke voetbalmachine. Schmidt zij met ons.
+1/-0

3 jaar geleden
Schmidt onze redder in Eindhoven??

Laten we even eerlijk zijn, er moest een frisse wind komen. Dat is er met Schmidt in ieder geval gekomen. Tot op heden Mvogo, Max en mogelijk een oude vedette die het niveau van de andere spelers omhoog haalt. Ben benieuwd welke middenvelder komt, maar tot op heden ben ik tevreden met de namen die gekomen zijn, ook deze middenvelder zal uit de koker van Schmidt komen. Riscicovol beleid, maar ik heb vertrouwen in. Hoe het uiteindelijk uit zal pakken ben ik heel nieuwsgierig naar.

Het voetbal zag er al jaren niet meer uit bij PSV.. aanvallend, attractief voetbal is in Eindhoven in ieder geval al een tijdje geleden. Ik zag afgelopen zondag een aantal (korte) combinaties die prachtig waren, dat hoop ik dit seizoen vaker te zien.

Jaartje bouwen aan de speelstijl en team laten groeien en volgend jaar de titel pakken is mijn verwachting en hoop. Ik kijk met veel plezier naar de ontwikkeling van de spelers. Dit seizoen 2e met kwalificatie voor de CL en ik ben tevreden.
+1/-0

3 jaar geleden
Het gaat om kwaliteit uiteindelijk natuurlijk maar ik vind het wel jammer dat die Mexicaanse connectie een beetje verwaterd zo.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ook in Mexico kennen ze de prijs voor bovengemiddelde voetballers. Bijna niet meer te betalen voor PSV. Of je koopt middelmaat voor 5 tot 7 miljoen.
+1/-0

3 jaar geleden
Wordt er vrolijk van de berichten van de aankoop van Roger Schmidt hij weet wat hij wilt en leerd JDJ hoe het moet !!! Kan een mooi jaar worden..
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje