Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil komst van Eran Zahavi dit weekend al af ronden'

18 september 2020 09:14 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wil komst van Eran Zahavi dit weekend al af ronden"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV hoopt Eran Zahavi dit weekend al vast te kunnen leggen. De 33-jarige spits heeft aangegeven zijn loopbaan graag in Nederland voort willen te zetten en zal bij PSV Sam Lammers moeten opvolgen. Vrijdag stapt hij normaal gesproken op het vliegtuig naar Nederland om zijn transfer af te kunnen ronden. Zahavi is een bekende van fysiek trainer Yann-Benjamin Kugel, die afgelopen jaar die functie vervulde bij de nationale ploeg van Israël en met Zahavi werkte. Via hem is het contact tussen PSV en de spits intensiever geworden.




Tags

zahavi eran nederland benjamin intensiever israel kugel lammers yann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooi, nu nog een goede middenvelder en verdediger. En we zijn er klaar voor dit seizoen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ben benieuwd, laat me graag verrassen. Op voorhand zou je zeggen een Israëlische spits van 33 uit de Chinese competitie? Da's 3 x niet doen. Maar Herr Schmidt Zal er wel van overtuigd zijn. Krijg zo langzamerhand wel de indruk dat hij spelers voor de 1e selectie haalt en JDJ alleen nog voor jong PSV.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Even wat filmpjes gekeken en wat me opvalt is dat hij zowel met links, rechts als het hoofd gemakkelijk scoort. Ziet er daarnaast heel fit en gretig uit.

Met goede aanvoer kan de beste man er ook zomaar 25 inschieten in de Eredivisie
+4/-0

3 jaar geleden
" De 33-jarige spits heeft aangegeven zijn loopbaan graag in Nederland voort willen te zetten "

Inderdaad, heel bijzonder. Misschien heeft hij nog een appeltje te schillen met Ajax uit een vorig leven?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Of met "De Duitsers...." en dat hij een vriend van "de club Ajax en alles waar zij voor staat" is...?

Wie is de mol....
+2/-3

 
3 jaar geleden
Eindelijk een nieuwe Romario. Je moet groot denken 😁
+3/-0

3 jaar geleden
De beste man heeft bijzondere statistieken. Scoort al 7 jaar lang aan de lopende band, zowel in China als bij Maccabi. Daarnaast is hij bekend bij onze trainer. Ik sta hier wel achter.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Schmidt gaf tijdens de persconferentie van vandaag goede argumenten waarom het echt een goede speler is. Op een paar ploegen na, zijn de ploegen in de NL-competitie vrij zwak, dus hij zou dit jaat hier best 25 doelpunten kunnen maken. Met Malen en Gakpo er ook bij kan je daarmee hopelijk in het spoor van Ajax blijven.
+2/-0

3 jaar geleden
Onbegrijpelijk en niet uitlegbaar. Moet dit de ervaren persoon zijn ala Mitroglou die 10 keer in een seizoen de laatste 20 minuten gaat meespelen? Lammers speelt een goed seizoen bij Heerenveen en redelijk bij PSV waardoor de waarde bij deze ongewenste verkoop binnen 1.5 jaar met 7 miljoen stijgt. In potentie zit er bij Madueke veel meer in. Gakpo als alternarief voor de spits idem. Voorin ligt het probleem niet en zijn in meedere scenarios goede opties beschikbaar. Voor welke waardedelving heeft Mitroglou gezorgd door het wegnemen van speeltijd van Madueke bijvoorbeeld? Bedrijfstechnisch niet uitlegbaar.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Hoe kun je Zahavi met Mitroglou vergelijken? Mitroglou kan alleen maar dromen van zijn statistieken (en salaris). Wie weet schiet Zahavi er dit seizoen 25 in, hoezo is dit dan niet uit te leggen? Het is topsport hè.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Die genoemde waardedelving van jonge spelers door Mirtoglou gaat nihil zijn. Hij heeft in alle wedstrijden bij elkaar nog geen 4 uur gespeeld, met name in de eerste wedstrijden van het seizoen.
Ook ben ik het eens met Shevchenko dat het topsport is: de beste speelt, dus als je wilt spelen, moet je de trainer maar overtuigen dat je beter bent.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij meen je dit nog serieus ook :D
+3/-0

 
3 jaar geleden
Heb je Mitroglu gezien de eerste paar wedstrijden? Fenomenaal wat heerlijke spits. Maar net als de overige 21 spelers in de loop van het seizoen volledig de weg kwijt. Het is jammer dat de oorzaak hiervan pas werd weggenomen toen alles al verloren was. We missen een stabiele ervaren factor in de ploeg. Deze jongen kan dat brengen, zeker als hij er ook nog eens 25 inschiet in een seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zelden zoveel onzin in 1 post gelezen hier.
Vergelijking met Nitro gaat compleet mank.
Zie alleen de statistieken al. Zahavi loopt bijna 1 op 1. Niet alleen afgelopen seizoenen, nee meerdere seizoenen achter elkaar.

De paar minuten dat Mitroglu heeft gespeeld ten koste van Madueke?
Wat een nonsens.
Madueke krijgt echt zijn minuten/wedstrijden dit seizoen. Als hij beter presteert dan Zahavi, speelt hij. Daar ben ik van overtuigd.
Schmidt is geen trainer voor alleen korte termijn successen.

Echt, Zahavi vergelijken met Mitroglu. Hoe kom je er op?
+5/-0

3 jaar geleden
Is dit ook de leider die voorop gaat in de strijd? Zeg maar de speler die sinds het vertrek van Luuk de Jong node gemist wordt..?
+1/-0

3 jaar geleden
PSV mag wel opschieten daar Israël een lockdown instelt van 3 weken. Ik meen vanaf volgende week.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit is echt de meest debiele aankoop ever. Wat een onzin dit weer. Je grossiert in de aanvallers, kom je met opa Zahavi aan. Kan iemand me vertellen wat voor groots deze speler heeft gedaan, behalve doelpunten maken in China (niveau is vergelijkbaar met onze hoofdklasse...). Ik zie met lede ogen aan hoe PSV naar de klote gaat door een transferbeleid dat helemaal nergens op slaat de afgelopen jaren. Veel te duur kopen, veel te goedkoop verkopen. Ipv 12 miljoen aan weer een aanvaller of middenvelder uitgeven hadden ze ook gewoon Willems of desnoods Pieters kunnen halen. Nu hebben we eindelijk een linksback uit Duitsland en gaan we gewoon weer verder met aanvallers kopen, want Baumgartl is zo een topper.
+1/-7

 
3 jaar geleden
Ik verbaas me toch regelmatig op deze site wat voor gebrek aan voetbalkennis er bij sommigen is als je dit soort reacties leest.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Haha, Zahavi een opa noemen en vervolgens een regel verder met Pieters aankomen...Pieters is inmiddels ook gewoon 32 hoor. Als je dit al niet weet, hoeven we de rest van je verhaal al niet serieus te nemen.
+6/-0

3 jaar geleden
Hij heeft al afscheid genomen van China, dus hij komt Eran!!
Lied heb ik al gemaakt, hoeven jullie niet meer te verzinnen ;-).

Havi, Eran Zahavi, Eran Zahavi, Eran Zahahavi!!
(Hava nagila hava 🎵)
+1/-1

 
3 jaar geleden
Dit is een grapje neem ik aan? Hava Nagila zingen ze bij Ajax op de tribune.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Daar hebben wij toch niets mee te maken?

Het is een Israelier, flikker toch op met die Amsterdommers, wa kan mij dat nou rotten wa ze daar doen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als je werkelijk niet snapt dat je ontiegelijk voor lul staat als je een Ajax-nummer gaat zingen, houdt het ook wel heel snel op natuurlijk
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage