Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max: 'Ik had de bal naast het doel kunnen spelen'

19 september 2020 23:28

Phillip Max vond in gesprek met Fox Sports dat hij het tegendoelpunt ook had kunnen voorkomen. "Ik had de bal naast het doel kunnen spelen", aldus Max. "Er zat een stuit in de bal, daarom was het lastig. Het is erg ongelukkig, maar uiteindelijk ben ik heel blij dat we gewonnen hebben."

Max gaf aan ook erg blij te zijn voor Maximiliano Romero. "Het is zijn eerste doelpunt voor PSV", zei hij daarover. "Het was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Er is een heel lange voorbereiding geweest en ook een lange tijd waarbij er niet gespeeld is. Uiteindelijk ben ik vandaag blij."

De verdediger kreeg ook de vraag of zijn voorzet in de blessuretijd een typische Max-bal was. "Ik probeer de bal in de gevaarlijke gebieden te brengen. Maxi heeft het goed gedaan", zo gaf hij aan. "Hiervoor ben ik hier. Dat zei ik al toen ik hier kwam. Ik probeer gevaarlijke situaties te creëeren en vandaag ben ik blij."




Discussieer mee op de forums


Tags

gevaarlijke philipp creeeren fox gebieden maxi maximiliano romero stuit tegendoelpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage