Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Eran Zahavi tekent voor twee jaar bij PSV

20 september 2020 13:01 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Eran Zahavi tekent voor twee jaar bij PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft PSV bevestigd dat Eran Zahavi een contract voor twee seizoenen heeft getekend. De spits komt transfervrij over van het Chinese Guangzhou R&F. De Israëliër speelde tot nu toe 427 officiële wedstrijden op clubniveau en wist daarin 260 doelpunten te maken. In Israël wist hij vier keer landskampioen te worden en won hij drie keer de beker. Ook wist hij daar drie keer topscorer van de competitie te worden, iets wat hem ook twee keer lukte in China.

Technisch manager John de Jong geeft aan erg blij te zijn met de komst van Zahavi. "Eran is een echte goalgetter met een geweldig trackrecord en voegt ervaring aan onze jonge selectie toe", aldus De Jong. "Wij hebben een aantal hele goede, maar ook nog steeds erg jonge aanvallers. We staan aan de vooravond van hopelijk een heel druk seizoen, met veel internationale wedstrijden. Een brede selectie met meerdere opties zijn absoluut noodzakelijk om onze doelstellingen te bereiken."

Zelf is de Israëliër ook blij dat hij in Eindhoven gaat spelen. "Ik heb een geweldige tijd gehad in China, maar ik wil nog één keer in Europa laten zien wat ik kan", zo geeft hij aan. "PSV is voor mij een geweldige kans. Spelen om de prijzen en aanvallend voetbal. Er ligt hier een mooie uitdaging en ik kijk er naar uit om in Nederland te spelen."

Meer op PSV.nl




Tags

eran zahavi china israelier jong clubniveau goalgetter guangzhou israel nederland topscorer trackrecord vooravond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Netjes,goede spits wordt genieten.
+4/-0

3 jaar geleden
Dit is precies een speler die PSV gisteren gemist heeft. Ervaren en een neusje voor de goal. Eran Zahavi, welkom bij PSV!
+6/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb gisteren de doelpunten van hem bekeken in China, 100 stuks, en hij blijft echt cool voor het doel. Verder kan hij ook goed strafschoppen nemen.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Welkom ouwe, bietje voorzichtig qua verwachtingen over jou, maar ik laat me graag positief verrassen!

Qua ervaring well heel prettig deze speler erbij... weer gaan t zien!
+4/-0

3 jaar geleden
Puik werk! Roger Schmitt doet de volledige scouting voortaan in zijn eentje. Het gehele scoutingsapparaat van PSV kan hierbij opgedoekt worden.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ik vind het ook een beetje vreemd dat de trainer de aankopen lijkt te bepalen.
Of hij heeft een veel beter netwerk dan PSV/JdJ.
+1/-1

3 jaar geleden
Watch out Ajax zehavi komt Eran,zehavi komt Eran!
+1/-0

reactie verwijderd

Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Een ervaren goalgetter is altijd welkom. Ook al omdat Malen het nog maar een half seizoen als spits aardig heeft gedaan en ook Romero een vraagteken blijft.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage