Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax probeerde op laatste moment om Eran Zahavi aan te trekken'

20 september 2020 13:53 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax probeerde op laatste moment om Eran Zahavi aan te trekken"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International weet te melden dat Ajax op het laatste moment heeft geprobeerd om Eran Zahavi binnen te halen. Een ultieme poging om de spits naar Amsterdam te halen mislukte aangezien hij zondag zijn handtekening zette onder een tweejarig contract bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad had ook Fenerbahce belangstelling, maar wilde de spits naar PSV omdat hij meer zekerheid had op speeltijd en denkt onder Roger Schmidt mee te kunnen spelen om de titel

Meer op VI.nl




Tags

eran zahavi fenerbahce poging roger schmidt titel tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Typisch, probeerde ze bij Luuk toen ook al toch?
+6/-0

 
3 jaar geleden
Luuk, Guardado, Ramselaar, Maher, maar ook Alvarez was eerder een target van PSV dan voor Ajax.
Met Frenky de Jong was PSV al mondeling akkoord, tijdens onderhandelingen met Willem II kaapte Ajax hem weg. En zo zullen er wel meer zijn. Brands heeft dit al eens ooit aangekaart.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ik had het idee dat PSV bij Frenky wat traag handelde, en dat als PSV direct echt had doorgezet hij wel naar PSV was gekomen.
+2/-0

 
Proberen ze zowat Eens per jaar, notty Noises.
+1/-0

3 jaar geleden
Deze is voor de mensen hier die continu klagen over John en de scouting en telkens weer roepen dat alles beter is en gaat bij Ajax.
+9/-4

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Wat heeft John dan aan deze transfer bijgedragen ? Als Schmidt geen trainer was hier hadden we de spits van Helmond Sport aangetrokken, en nog trots gepresenteerd ook door Johnny. Van dat geld wat vorig jaar de put in is geflikkerd hadden we een mooie selectie kunnen samenstellen deze zomer...
+2/-3

 
3 jaar geleden
Serieus?
Schmidt doet zeker ook de onderhandelingen?
+3/-2

 
3 jaar geleden
@El Frikandel, Ik krijg ook het idee dat de trainer de mán is die max en deze spits naar Ehv heeft gehaald. Zegt Eran trouwens ook zelf in een filmpje van PSV. Maar ik ben blij dat hij met zijn netwerk en naar PSV zo op kan frissen.
+4/-0

 
Je mag de zondaar(s) best bij nummer noemen, van mij dan hé;-) tja die de schoen past dan?
+1/-0

3 jaar geleden
Ze zijn in Amsterdam wel erg bang dat PSV deze spits naar PSV gaat. Een goed teken moeten we maar denken. En dan kinderachtig deze speler op het laatste moment een aanbieding doen zodat hij niet naar PSV gaat. Ze hebben deze spits van 33 jaar helemaal niet nodig voor de basis. Als het nodig mocht zijn hebben ze KJH nog.Waar een grote club heel klein in kan zijn.
+10/-0

3 jaar geleden
Niks nieuws. PSV is hun obsessie en er bestaat binnen de voetbalwereld geen grotere vernedering dan wat we op 15 april 2018 met ze hebben gedaan. Geen zak geld die daar tegenop kan. Al die Zuid-Amerikanen van ze, allemaal PSV -formule. Van Overmars was sowieso ook al jaren bekend dat hij alles afkeek van Brands en dan simpelweg wat meer geld bood.
+12/-0

3 jaar geleden
En dan vragen de Ajax-fans zich nog af waarom de rest van Nederland zo'n hekel aan hun club heeft. Als Ajax geen kampioen wordt is het feest in veel andere stadions. Dit is eigenlijk bijna ziek gedrag.
+9/-0

3 jaar geleden
Ze zijn daar veels te bang dat als die succes supporters hun bekende liedje gaan zingen over inwoners van een land en hij dan geheid scoort tegen hun. Zou toch wel erg mooi zijn.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Haha, ik ben ook benieuwd of die vlag van Israël er nog hangt in Am*dam.
+5/-0

3 jaar geleden
Ha ha, zijn we vergeten dat PSV Ronaldo wegkaapte voor de neuzen van Ajax.
+1/-3

 
3 jaar geleden
Ronaldo werd gekocht voor een basisplaats bij PSV. Zahavi hebben ze in Amsterdam helemaal niet nodig. Toch wel een groot verschil in handelen.
+1/-0

3 jaar geleden
Whahaha, aan dit soort berichten kun je zien dat het binnenkort dun door de broek loopt in A'dam, fijn vooruitzicht!

PSV is goed bezig en dat voelen ze daar, vergeet niet dat wij de enige club zijn waar ze echt angst of ontzag voor hebben, PSV is namelijk de club met een positieve balans tegen hen...

Ik zit nu al te genieten en laten we inderdaad niet vergeten dat bijna alle echte Fans van de andere clubs, deze altijd maar gehypte verzameling in dat zaalvoetbal tentje uitkotsen.

Ik ken persoonlijk meedere die hard Fans van NEC en Twente: allemaal schurfthekel aan onze vrienden...
+5/-0

 
3 jaar geleden
We hebben 2 potjes tegen matige tegenstanders gewonnen. Dat smaakt naar meer maar laten we in december eens kijken of we daadwerkelijk goed bezig zijn. Gisteren al weer een narrow escape waarbij de goal zelfs afgekeurd had kunnen worden vanwege de actie van Dumfries. 2 van de 10 scheidsen hadden hem nog afgekeurd ook.
+2/-2

3 jaar geleden
Naast genoemde rijtje van spelers die Ajax via PSV gescout heeft horen ook Tagliafico en Narsingh. Bij Narsingh had Overmars zelfs een salaris geboden boven het salaris plafond.
Die hebben ze ook al gejat van PSV. Die had dat al een jaar eerder ingesteld. Vervolgens komt Ajax ermee alsof ze iets nieuws hebben bedacht.
+1/-0

3 jaar geleden
Ten Hag beweert dat hij door zijn zaakwaarnemer is aangeboden aan Ajax en Ajax er vanaf heeft gezien omdat ze al genoeg spitsen hebben. Vraag me af wie er de waarheid spreekt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Mooi hoe die trainers de ene keer niks weten over het technisch beleid en de andere keer precies weten hoe het zit (ingefluisterd).
+2/-0

 
3 jaar geleden
Denk dat er wellicht een kern van waarheid in zal zitten en dat het daadwerkelijk verhaal misschien wel als volgt luidt.

Aangeboden bij Ajax -> niks mee gedaan -> te horen gekregen dat hij wellicht naar PSV gaat -> toch nog even stoken.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Daarover zegt de zaakwaarnemer van de Israëliër, Ronen Katzav, nu dat het een pure leugen is. "Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. PSV was zijn eerste keus en Eran wilde met Roger Schmidt werken. Bron: Voetbal International.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Zou leuk zijn als ie nou de winnende in de Arena scoort.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Mooier dan Siem in de Arena wordt het toch niet meer haha.
+4/-0

3 jaar geleden
Kan hij donderdag al meedoen? Ben erg benieuwd naar hem, ook al is hij 33. Ervaring doelpunten maker ik zie het postief, denk dat we veel plezier van hem hebben, beter dan bruma en romero samen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Romero bracht me anders gisteren best veel plezier.😊
+2/-0

3 jaar geleden
Blijven ratten en waarom heeft bijna iedereen een hekel aan ze nu om deze dingen..
+2/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage