Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Sam Lammers vertrekt naar Atalanta

22 september 2020 10:18 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Sam Lammers vertrekt naar Atalanta</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Sam Lammers per direct is vertrokken naar Atalanta. De aanvaller kwam uiteindelijk tot 29 wedstrijden in het eerste elftal en wist daarin zes doelpunten te maken. Lammers had in Eindhoven nog een contract tot het einde van dit seizoen. Sinds 2010 speelde hij al voor PSV.

Lammers geeft aan dat het een moeilijke beslissing is om PSV te verlaten. "Ik heb hier bijna tien jaar gespeeld en ben vanuit de jeugd doorgestroomd naar het eerste elftal", aldus Lammers. "Uiteindelijk kies ik nu voor het spelen in een topcompetitie, omdat ik denk dat dit het beste is voor mijn ontwikkeling. Graag wil ik PSV bedanken voor de kansen die ik heb gekregen."

Volgens technisch manager John de Jong wilde PSV graag met de spits verder. "Maar heeft toch een andere keuze gemaakt", zo geeft hij aan. "Dat vinden we erg jammer, maar we wensen hem het beste."

Lammers gaf aan het begin van de voorbereiding al aan dat hij wilde vertrekken bij de club. "We hebben stevige onderhandelingen gevoerd, maar altijd met respect voor elkaar.", zegt De Jong daarover. "Als partijen moeilijk op één lijn komen of van mening verschillen, heeft dat niet zelden invloed op de werkhouding. Sam heeft zijn hoofd geen moment op hol laten brengen en dat tekent zijn karakter en houding. Daarom hebben we ook niet getwijfeld of we hem tegen Groningen wel moesten opstellen."

Meer op PSV.nl




Tags

lammers atalanta jong groningen kies topcompetitie werkhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Good riddance to bad rubbish.

Dahag, hockeyhoofd, nooit meer terug.
+6/-5

3 jaar geleden (gewijzigd)
Lammers je hebt helemaal niks zelf besloten... Maar dat zal je over een jaartje of tien wel gaan beseffen! Echte mannen komen afspraken na, jij komt in een twijfelachtig rijtje oud-PSV'ers die zowel niet geslaagd zijn bij PSV als op een achterbakse manier de club hebben verlaten. Gek genoeg ben jij de enige in dat rijtje waar ik het totaal niet van verwacht had.
+6/-1

 
3 jaar geleden
Niet verwacht? Omdat Lammers geen Marokkaan is? Op voorhand lijkt het een kansloze keuze, maar wie weet wat er nog gebeuren gaat.
10 miljoen voor een 'allround spits' (die nergens in uitblinkt) is niet verkeerd.
+2/-2

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Omdat Lammers geen Marokkaan is?



Waar slaat dat nou weer op?

Lammers leek een rustige jongen, niet het type dat zich beter voelt dan anderen of dan dat hij werkelijk is, op jonge leeftijd al naast z'n schoenen loopt en denkt dat hij afspraken niet na hoeft te maken.

Ik denk eerder dat hij dat bedoelt.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Niet zo slap woorden bij anderen in de mond leggen. Lammers is één van de weinige spelers die ik ooit op een rustig moment heb gesproken en hij was er toen nog zo op gebrand om eerste spits te worden van PSV en hier te slagen... Als dat vuur weg is, dan vraag ik mij af waar dat aan ligt. Ook gewoon een kerel die niet zo arrogant op de club rondliep en het personeel als stront behandelde, zoals de rest uit dat rijtje wel altijd al deed...
+1/-0

3 jaar geleden
Dat is toch net even een ander verhaal dan dat van Rik Elfrink. Volgens Rik zette Lammers met z'n vertrekwens de club, een week voor de start van de competitie, op stelten. Volgens John was de vertrekwens van Lammers al sinds het begin van de voorbereiding duidelijk.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zoiets zei Schmidt vorige week ook al...
+1/-0

3 jaar geleden
Vind het toch indrukwekkend dat we nog zoveel geld voor hem hebben kunnen beuren. Ik zie die waarde niet, dus goed gedaan John!! Mag ook wel een keer.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nou Remmie ik wel en veel belangrijker Schmidt ook, maar goed meneer laat zijn zaakwaarnemer de boel traineren, dan ist voor mij ook, houdoe en NIET bedankt, waardeloze aktie. Goed dat PSV poot stijf hield en er is idd en aardig bedrag getoucheerd als pleister op de wond, dat dan weer wel ivm Bakkali en Labyrat
+1/-0

3 jaar geleden
Doei! Je nog niet kunnen bewijzen bij PSV, maar denken dat je het in Italie wel zal doen. Bedank je zaakwaarnemer maar en zien je over 2 jaar wel bij Vitesse!
+4/-0

3 jaar geleden
Waardeloze actie. Had meer loyaliteit van deze jongen verwacht. Je voelt aan alles dat dit ingegeven is door zijn geldlustige zaakwaarnemer. Daarnaast, ieder weldenkend persoon met verstand van voetbal weet dat je beter jezelf eerst kunt bewijzen bij PSV en dan Europa in dan op jonge leeftijd bankzitten in een tobcompetitie. 100 voorbeelden zijn hem voorgegaan, maar meneer is eigenwijs.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Langzaam maar zeker lijkt het erop alsof PSV de keutel trekt als ik bovenstaande lees. Voor alle partijen de beste oplossing dit. Voor Lammers een mooie persoonlijke uitdaging. Hopelijk ooit nog een dikke transfer en mooie fee voor PSV
+1/-1

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Succes Sam , het ga je goed.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje