Transparent
Inloggen
Sluiten

Mauro Júnior: 'Het zal een speciale wedstrijd voor mij persoonlijk worden'

25 september 2020 11:51

In gesprek met Heracles TV geeft Mauro Júnior aan uit te kijken naar de wedstrijd van zondag. Vorig seizoen kwam hij op huurbasis nog uit voor Heracles Almelo. "Het zal een speciale wedstrijd voor mij persoonlijk worden", aldus Mauro. "Ik heb veel liefde voor Heracles Almelo. Iedereen bij de club heeft een plek in mijn hart. Ook de supporters. Ik kan niet wachten om weer in het stadion te zijn en de supporters die mij vorig jaar zo hebben gesteund weer te zien."

De Braziliaan kijkt terug op een voor hem goed seizoen in Alemlo. "Naast het feit dat ik een erg leuke tijd heb gehad in Almelo, heb ik me ook goed kunnen ontwikkelen. Zowel als speler als persoon. Ik ben blij dat ik de supporters kon vermaken met mijn spel, doelpunten en assists", zo geeft hij aan. "Ik heb de tijd gekregen om me aan te passen aan de speelstijl, kreeg vanaf het begin het vertrouwen en dat was goed voor mijn ontwikkeling. Ik waardeer dat enorm. Het was persoonlijk een succesvol jaar voor mij."

De aanwezigheid van de Duitse trainer Frank Wormuth bleek uiteindelijk nog meer voordelen te hebben. "Ik had hier bij PSV namelijk niet direct een Duitse trainer verwacht. Het maakt de communicatie in ieder geval wat makkelijker", zegt hij daarover. "Ik heb een goede tijd bij Heracles Almelo gehad, maar ik focus me nu wel weer op de toekomst, hier bij PSV en ik ben blij om hier weer terug te zijn."




Tags

almelo heracles mauro aanwezigheid alemlo braziliaan liefde speelstijl wormuth

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage