Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ibrahim Sangaré tekent voor vijf seizoenen bij PSV'

26 september 2020 20:37 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ibrahim Sangaré tekent voor vijf seizoenen bij PSV"; image source: Pro Shots

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat PSV dicht bij het aantrekken is van de gewenste middenvelder. Ibrahim Sangaré moet voor zo'n 9 miljoen euro de overstap maken van Toulouse naar Eindhoven. PSV hoopt de komst van de Ivoriaan dit weekend al af te kunnen ronden. Sangaré is een 22-jarige middenvelder en heeft drie interlands voor Ivoorkust op zijn naam staan. Als speler van Toulouse heeft hij 86 officiële wedstrijden gespeeld. Daarin scoorde hij twee doelpunten en gaf hij vijf assists.

De Telegraaf weet daar aan toe te voegen dat Sangaré op het punt stond een contract te tekenen bij Southampton, maar hij kwam vrijdagavond aan in Eindhoven om alles af te ronden bij PSV.

Update 26-09 20:37: Ibrahim Sangaré zal definitief de selectie van Roger Schmidt komen versterken. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Alleen het nodige papierwerk moet nog worden afgerond. Achter de schermen wordt al gewerkt om de transfer aan te kondigen. De middenvelder uit Ivoorkust zal een contract voor vijf seizoenen gaan tekenen.




Meer op ED.nl




Tags

sangare elfrink ivoorkust toulouse ivoriaan papierwerk roger schermen schmidt southampton telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Gevonden op internet :
de geldpest hebben =
(1918) (sch.) verkwistend leven, een gat in zijn hand hebben. 'Heb je de geldpest?'
+1/-0

 
3 jaar geleden
Oké thanx, nooit van deze uitdrukking gehoord
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vraag me toch wel af waar deze zak met geld vandaan komt? We geven ieder jaar toch wel om en nabij 15-20 miljoen uit. Mooi dat dat kan maar verbaas me toch wel dat dit na zo’n waardeloos seizoen gewoon mogelijk is.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zwijggeld van Ajax inzake Eran :-) . Volgens Valentijn Driessen heeft Eran een contract aanbod van Ajax op zijn mail staan. Zelfs Ajax supporters zijn hierover niet te spreken. Ze vinden dat Ten Hag de club voor lul zet.
+7/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Denk ook niet dat Zahavi echt bij Ajax past. Die spelen al jaren zonder een spits pur sang.

Blijft wel gewoon enorm triest dat ze deze speler nog snel voor de neus weg willen kapen om het dan vervolgens te gaan ontkennen. Dan ben je gewoon ontzettend kansloos en stom bezig, want hoe hard sta je nu voor lul dan..
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een nare manier om de streken van onze concurrent zo te noemen... niet meer van deze tijd.
+1/-2

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Ah.. daarom was je zwart.

Je kunt natuurlijk ook gewoon rattenstreek of naaistreek typen, zeker als je weet en merkt dat het woord wat je wil gebruiken niet word geduld. ;)
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Belachelijk is gewoon Nederlandse uitdrukking... hypocriet imo
+2/-2

 
3 jaar geleden
Sommige uitdrukkingen krijgen door de jaren heen een vervelende bijsmaak. Dat kun je toch niet ontkennen?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ja dat klopt, maar we slaan echt door imo, t moet allemaal politiek correct en ondertussen mogen zij t wel, je weet wel die kneuzen, zich zo noemen
+2/-1

 
Niet door de jaren heen. Maar als iemand maar blijft roepen vervelende nasmaak, dan wordt het een vervelende nasmaak.
+1/-0

 
Averpsv (geschorst)
3 jaar geleden
Vorig jaar zelfs bijna 40 miljoen. Denk toch dat hier sponsoren achter zitten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens Transfermarkt.nl draaiden we vorig seizoen een transferbalans van +59,1 miljoen. Daar is aankoop van Bruma en Baumgartl dus al afgehaald. Er is genoeg ruimte om te spenderen, echter wel de truc dat je spelers haalt die wel renderen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat weten wij nu van de financiële situatie af bij PSV!
+2/-0

3 jaar geleden
Een 22-jarige jongen uit de 2e divisie in frankrijk voor 9 miljoen , waarom??
+1/-6

 
Omdat we nog een goede middenvelder nodig hebben
+10/-0

 
3 jaar geleden
Speelde vorig jaar gewoon in de Ligue 1. Blijkbaar hebben ook Arsenal en Southampton interesse in hem gehad.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Waarom zit Mo op de bank ? transfer ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Met de speelminuten die hij tot nu toe wel heeft gekregen lijkt hij ongeinteresseerd en ongemotiveerd te zijn. Het heilige vuur is er momenteel niet. Normaal bij zo'n jonge speler dat er een dip komt, zeker als er zoveel druk en verwachtingen op zitten. Komt vast wel weer goed.
+2/-0

3 jaar geleden
Dus in Februari (Africa cup) heb je hem 1,5 maand niet bij de selectie? Verder nog nooit van gehoord dus kan niet voetbaltechnisch oordelen of dit goed is of niet.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Afrika-cup in februari? Geleufde gij het?
+2/-1

3 jaar geleden
Ben benieuwd! Zal wel het einde betekenen van Hendrix en wellicht zelfs een Guti?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Guti is samen met Bruma de grootste miskoop geweest in de afgelopen 4 jaar
+2/-1

 
Averpsv (geschorst)
3 jaar geleden
Doan, Romero en baumgartle niet uit vlakken
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als we dan toch bezig zijn: Luckassen Mitroglou Lato Mvogo
Zitten misschien een paar missers bij van Brands maar De John heeft in anderhalf jaar al meer miskleunen verzameld dan Brands in zijn hele carriere. Philipp Max lijkt de eerst echt goede aankoop onder De Jong
+1/-4

 
Ja joh, anders bestempel iemand na drie wedstrijden even als een miskoop. Volslagen lachwekkend natuurlijk, maar dat weet je zelf ook wel.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Zowel Malen als Dumfries zijn aankopen van Brands. Dumfries nog op de valreep.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Da's er een van Herr Schmidt, niet van JDJ.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Schmidt is nog steeds de trainer en John de Jong is nog steeds de directeur en dus de baas van Schmidt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat kan zo zijn op papier maar Max, Zahavi, Mvogo, die andere keeper, komen allemaal op het conto van Schmidt die komen echt niet uit de hoge hoed van JDJ en zijn scouts.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Denk je dat echt? Onzin natuurlijk.
Max was al jaren in beeld, Mvogo ook en Zahavi is al jaren bekend en gewild.
Dat het helpt dat Schmidt nu onze trainer is geloof ik direct, maar dat het allemaal het werk van Schmidt is slaat echt helemaal nergens op.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ik ga toch echt mee in de reactie van Reservebelg,Schmidt heeft een visie waar bepaalde spelers in aansluiten,die kaart hij aan bij zijn meerdere (lees collega"s,want alles gaat in overleg)John beheert het budget,maar als hij overtuigd is door de trainer gaan ze in overleg met de commissarissen om toe te slaan.
Dat max al jaren op de radar zou staan,lijkt mij onzin,dat is alleen om eenheid naar de achterban uit te stralen.(imo)
Maar goed dat gebeurt overel en doet er helemaal niet toe,je probeert samen succesvol te zijn en maakt simpelweg gebruik van eeen nieuw netwerk in dit geval van de nieuwe TS.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Schmidt kan aandragen wie hij wil maar dat betekent niet dat hij ze ook naar PSV kan halen, laat staan dat hij dat ook echt doet. Trainer en TD zijn 2 totaal verschillende functies.

Als Max, Mvogo of Zahavi straks toch mislukt is het opeens weer 1 van Herr Sjon.
+3/-0

3 jaar geleden
Nieuwe bezems vegen schoon ofzoiets. Ik las op nu.nl dat de beste man vorig seizoen is gedegradeerd met Toulouse en dit seizoen van de vier wedstrijden de laatste twee op de bank heeft gezeten. Of dat komt omdat hij niet goed genoeg is volgens de trainer daar, of omdat ze weten dat hij toch weg gaat (net als nu schijnbaar bij Jorrit gebeurt) en de andere spelers alvast aan die nieuwe situatie willen laten wennen staat er niet bij. Je zou kunnen zeggen : 9 miljoen voor een reservespeler van een club uit de Franse Division placard de la cuisine lijkt mij nogal extreem veel, maar dat zal wel los lopen.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als hij de eerste twee wedstrijden basis staat en dan überhaupt niet meer bij de selectie, dan zal het toch wel door de transfer komen. Dus denk we juist een belangrijke basisspeler hebben gekocht die vorig jaar nog France Division d’Honneur speelde
+2/-0

3 jaar geleden
De beste aankoop die psv heeft gedaan, is onze coach.
Ik zeg het je, deze man gaat van dit team een top team maken

Als dit team met zelfvertrouwen gaat spelen, kunnen we ja ik zeg het gewoon.. echt wel kampioen worden van Nederland.

Iedereen heeft zijn mond vol van Ajax. Maar serieus de goede spelers daar zijn al redelijk aan de leeftijd (zie een Tadic, Blind). Clubs zijn nog wat bang tegen ajax te voetballen, omdat het ajax is. Maar die gaan er echt op achteruit. Wat in Europa verwacht ik duidelijk zichtbaar gaat worden

Ajax heeft geen spits, speelt een Alvarez in de basis en Schuurs achterin..

Eerlijkwaar het kapitaal wat psv in handen heeft met een Malen, Iha, Gakpo, Mauro, Max, Teze en deze jongen is oprecht niet misselijk.

We trust in Roger
+6/-0

 
3 jaar geleden
Eens! Met nog een goede verdediger erbij schat ik PSV minstens gelijkwaardig aan Ajax en als alles eruit komt nog wel beter. Dit PSV moet kampioen worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Blind schat ik hoger in dan de verdedigers van psv. Is natuurlijk gewoon interantional. Maar Schuurs echt minder hoor, die man is vrij middelmatig
+1/-2

 
3 jaar geleden
Absoluut de beste 'aankoop', Schmidt. De manier waar PSV in zo'n korte tijd nu al speelt geeft aan dat hij echt veel invloed kan uitoefenen op een selectie. Iedereen die speelt heeft nu al een hoger niveau dan vorig jaar, en als kijker is het veel leuker om te zien door het dynamisch en gewaagder voetbal. Niet in de laatste plaats door het verzorgde positiespel, echt goed.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zie je heel goed Perzik009, ik durf zelfs te stellen het de beste zet was vd afgelopen 5 jaar.

Deze Roger Schmidt is namelijk een echte TRAINER, die spelers beter maakt eneen team kan opbouwen. Ik vergelijk hem met Kees Rijvers; voor de jongeren: hij heeft PSV en Europese grootmacht gemaakt halveerde de jaren 70, net na de glorie tijden van onze vrienden uit Adam en Rdam. Sindsdien is PSV - tot grote frustratie van mn de Adamse kliek - beter.

PSV moet alleen Europees weer eens uithalen; dat is met deze trainer cker mogelijk. Voorwaarde is dat hij de kans krijgt zijn systeem volledig op PSV over te brengen... oeps foutje, zie verder onderaan😊
+1/-0

3 jaar geleden
Ken de beste man niet maar eens hem veel succes. Een beetje ervaring op het middenveld kunnen we wel gebruiken.
+2/-1

3 jaar geleden
Zijn wel druk ineens met Dure aankopen ,wist niet dat we zo'n zak geld nog ergens hadden...Of wordt er nog iemand duur verkocht ??? Maar welkom en succes !!!
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
PSV vertoont geen pocher en patser gedrag , hebben ze nog nooit gedaan. Ze hoeven niet van de toren te blazen hoe hun financiële status is. Er is maar een club die PSV afvalt en onrust wil stoken en daar staat PSV ver boven.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat zie je goed, ik ruik angst, goed teken!
+1/-0

3 jaar geleden
Wat ik zie op youtube,snap ik dit niet.
Een rechtsbenige speler die kwa speelstyle heel erg overeenkomt met Rosario.
Niet de snelste,fysiek wel goed.
Dus zeker niet de scorende box to box speler waar ik op gehoopt had.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft dat toevallig met de tactiek van Schmidt te maken? Ken de beste man niet goed en heb zijn teams ook nooit echt gevolgd. Hij lijkt veel meer uit te zijn op spelers die passen in zijn systeem dan types als 'scorende box to box' etc. Het scorende vermogen van de groep als zodanig lijkt er niet echt op vooruit te gaan middels deze transfer.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Spijker op de kop @tony, Schmidt selecteert op wat in het systeem een aanvulling is, niet op het individu of reputatie. Vandaar ook de relatief onbekende namen bij nieuwe spelers. De vergelijking kun je uiteraard niet helemaal maken, maar Moneyball is een vergelijkbare blauwdruk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt, Schmidt haalde bij Salzburg bv de Total onbekende Sane... dus cker kijk op en bekende namen zegt dus niets
+1/-0

 
3 jaar geleden
Op basis van de beelden lijkt hij totaal niet op Rosario kwa speelstijl. Tenzij je bedoelt dat ze beide groot en rechtsbenig zijn. Lol. Totaal andere type speler.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Zullen we even afwachten ? Op Max hadden we ook veel op aan te merken voordat hij een voet in Ehv gezet had. We weten inmiddels wel beter.
+1/-0

3 jaar geleden
Grote en fysieke sterke speler met een prima traptechniek. Bracht aanvallend het afgelopen jaar nog niet genoeg bij Toulouse, maar staat defensief zeker zijn mannetje. Met zijn goede trap kan hij wel heel makkelijk het spel verplaatsen. Hij ziet ook snel de oplossingen op de vleugels. Ik vind hem eigenlijk meer overeenkomsten hebben met Rosario dan met Thomas. Al kan hij met zijn sterke fysiek zeker ook afstanden overbruggen. Al met al lijkt Sangaré wel een kwaliteitsimpuls te zijn voor de selectie. Jong en flink wat potentie.
+2/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Nog nooit van gehoord! Dus laat me graag positief verassen. Komen wel goede spelers uit de Franse competities voort. Maar zijn vergelijkbare spelers niet haalbaar voor 4/5 miljoen? Ik vind het allemaal prima hoor, ook dat vele geld uitgeven is prima. Zolang er dan ook resultaten komen. Als dit psv hoge ogen gaat gooien in de competitie en Europa dan explodeert de marktwaarde van onze spelers en krijgen we eenzelfde effect als in amsterdam paar jaar geleden. Een Teze die nu 5 miljoen waard is kan dan ineens voor 40 verkocht worden. Een malen die nu 35 waard is kunnen we dan gewoon 70 voor vragen. Ik zie het wel gebeuren. Heb echt veel vertrouwen in psv en de nieuwe staf! Staan ons echt mooie dingen te gebeuren hier in Eindhoven.
+2/-0

3 jaar geleden
Komt mij een beetje houterig over. Las dat niet alleen Arsenal, maar ook AC hem vorig seizoen wouden kopen. Ik hoop dat deze man gaat uitmaken met Rosario ipv Thomas wie op de CM komt te staan. Van de week weer gezien dat Rosario veel te kort komt. Ik zeg teken en door naar een 2e middenvelder en LCV. Brainport Eindhoven bedankt voor deze injectie. Succes Jorrit bij je volgende club.
+2/-0

3 jaar geleden
We houden geen Nederlandse spelers en jongens van de club meer over.
Zoet, Jorrit, Sam, Mark weg. En wat krijgen we ervoor terug, ik moet het nog zien.
+1/-3

 
3 jaar geleden
We hebben nog Cody, mo, malen , teze, Dumfries Rosario voor de basis en dan op de bank vast nog een aantal. Lijkt me voldoende.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Euhhh Malen, Rosario, Dumfries, Ihataren, Hendriks, Teze, Gakpo hoezo geen Nederlandse spelers? Jongens die we zelf hebben opgeleid en nog zelfs een uit onze eigen stad. Jammer dat er steeds minder echte supporters zijn.
+2/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Blijf het toch bijzonder vinden, dat vele geld voor iedere speler.
Geloof dat de Jong in 2 seizoenen al meer uitgegeven heeft dan Brands in 8 jaar.

Maargoed, hopen dat alles goed uitpakt en hier weer een topteam staan. Zoals het hoort.
+1/-1

 
3 jaar geleden
In de tijd van Brands kon je ook nog spelers van AZ kopen voor een miljoen of 8 (Maher) tegenwoordig kosten die 20/30 miljoen. We verkochten spelers als Mertens voor 13 miljoen, terwijl we nu een Lozano verkopen voor 35 miljoen.

Tijden en prijzen zijn veranderd.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat is alleszeggend over het dunne koord waarop je je als club in een klein land met een beperkt eigen vermogen begeeft. John de Jong kan zich niet veel missers meer permitteren. Anders wordt het straks gedwongen tafelzilver verkopen en blijf je zitten met oudere spelers met zeer dikke salarissen en gehuurden
+1/-1

 
3 jaar geleden
Dat is toch altijd al zo geweest? De cijfertjes zijn alleen een beetje veranderd.
+2/-0

3 jaar geleden
We hebben wel weer een vreemdelingenlegioen. Is die Veerman van Heerenveen niks voor 9 miljoen?
+2/-4

 
3 jaar geleden
Dit komt omdat de subtoppers in Nederland prijzen vragen voor spelers die niet in verhouding staan tot hun kwaliteiten. Kijk naar Ritsu Doan, 7,5 miljoen (inclusief bonussen) als voorbeeld. Voor 8 miljoen haalde PSV Max en je ziet meteen dat daar iemand staat. Liever een vreemdelingen legioen dan een speler die pas 1 jaar Eredivisie in de benen heeft. Nederlandse spelers worden pas haalbaar als ze het in het buitenland net niet waar hebben kunnen maken.
+4/-0

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Ziet er uit als een speler met een goede lange pass en snelle zuivere voortzetting. Hij zou het tempo bij PSV wel eens flink op kunnen schroeven en daarbij de rest van het team meeslepen naar een hoger niveau. Jammer genoeg weinig scorend vermogen, maar las net dat dat bij Roger van de vleugels en spitsen moet komen. Verklaarbaar dus.
+2/-0

3 jaar geleden
Zeer benieuwd! Maar gezien het trackrecord van onze TD nog niet helemaal gerust....

Als jonge speler met een paar (jeugd/)interlands achter zijn naam en vorig seizoen gedegradeerd heeft hij een aantal gelijkenissen met Baumgartl.

9 miljoen voor een speler van het 2e Franse niveau lijkt erg veel.

Wat ik van buitenaf niet begrijp is waarom deze transfer nu pas tot stand komt. Toulouse zal nu de competitie gestart is niet staan te trappelen om nog te verkopen (zoals wij met Lammers).
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Of juist wel @ralf, de transferwindow nadert zijn einde. Dat geldt ook voor ons, ik denk dat PSV graag Hendrix en Guti nog zien gaan naar een nieuwe club.
+1/-1

 
Guti ligt er tot december uit, geen enkele club die hem dan uiteraard gaat kopen
+2/-0

 
3 jaar geleden
Klopt, dat was me ff ontschoten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
ik heb ergens gelezen dat PSV de hele transfer tijd al met hem bezig is geweest...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Speelde vorig seizoen gewoon hoogste divisie in Frankrijk, gebeurd wel vaker dat spelers in hun contract het recht van vertrekken bij degradatie hebben, dus ? Welkom Ibi .
+3/-0

3 jaar geleden
Kostprijs 9 miljoen. In 86 wedstrijden 2 doelpunten en 5 assists. Laat transfer Southampton plotseling schieten? Wat is hier aan de hand? Mijn laadklep blijft openstaan van verbazing...
+1/-0

3 jaar geleden
Zie het youtubefilmpje "IbrahimSangare/Welcome to PSV/Ultimate defending &Passing"(10 minuten) en je begrijpt dat PSV met deze jongen een absolute topspeler binnenhaalt!
Ik weet niet hoe ik hier een "link" moet inpassen anders had ik dat wel gedaan.Maar veel plezier met die 10 minuten Ibrahim Sangaré!
+2/-0

 
Als iedereen nou´s die moeite naam info inwinnen voordat ze de laadbak opstarten;-)
+3/-0

 
3 jaar geleden
Wereld (steek)pas in de benen en imposante fysiek, dat kan PSV beide goed gebruiken!
+1/-0

3 jaar geleden
Gezien de reacties op andere fora ('Hoezo gaat hij naar Nederland' en '9 miljoen, hoezo zo goedkoop') lijkt het een uitstekende aankoop. Ik ben benieuwd.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat zie je heel goed @Perzik009, ik durf zelfs te stellen het de beste zet was vd afgelopen 5 jaar.

Deze Roger Schmidt is namelijk een echte TRAINER, die spelers beter maakt eneen team kan opbouwen. Ik vergelijk hem met Kees Rijvers; voor de jongeren: hij heeft PSV en Europese grootmacht gemaakt halveerde de jaren 70, net na de glorie tijden van onze vrienden uit Adam en Rdam. Sindsdien is PSV - tot grote frustratie van mn de Adamse kliek - beter, iig in Nederland.

PSV moet alleen Europees weer eens uithalen; dat is met deze trainer cker mogelijk. Voorwaarde is dat hij de kans krijgt zijn systeem volledig op PSV over te brengen en met deze spelers het TEAM uit te laten groeien tot een hechte voetbal machine.
Ik geloof daarin, het kan nog steeds, msn heb je alleen n beetje geluk nodig, maar dat dwing je ook af. Weg met de angst, uitgaan van je eigen kracht: innovatief, samen snel handelend en doelgericht: het zou zou maar een slogan kunnen zijn van Brainport Eindhoven...

Ja dat betekent dat Roger Schmidt veel invloed heeft en voorlopig zie alleen maar positieve zaken: perfecte uitstraling, vaderlijk rustig, groot netwerk en super reputatie in het boze buitenland.

Dus ja Schmidt zij met ons😉
+3/-0

3 jaar geleden
Aan de hand van de beelden op youtube van deze lange knakker kwam onbewust de naam van Engelaar in mij naar boven. Ik hoop toch wel dat hij ietsje beter is.....
+2/-0

 
3 jaar geleden
Deze heeft iets, nou ja veel meer gif
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
We halen een trainer met een duidelijke visie en speelstijl. Daar kiest PSV bewust voor is steeds gecommuniceerd. Dan lijkt het me niet meer dan logisch dat je daar spelers bij haalt die daarin passen. En daar heeft de trainer dan uiteraard een sterke stem in. Daarbij de levensduur van een trainer is over het algemeen ongeveer net zo lang als dat een speler blijft. Dus iets opbouwen voor de toekomst is in tijd ook maar erg beperkt. O ja, en dat constante geneuzel met dat modewoord box tot box speler kan dat stoppen. Wat een onzin. Een goed team bestaat uit 11 spelers die als een puzzel in elkaar passen afhankelijk van het systeem dat je wil spelen. Ik heb het idee dat Herr Schmidt dat redelijk goed op zijn netvlies heeft.
+2/-0

3 jaar geleden
Een behoorlijk bedrag! Weet iemand toevallig wat meer over deze speler?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Voor 9 miljoen had je Kudus kunnen halen.

Mag ik aannemen dat we voor dit geld vergelijkbare kwaliteit in huis halen met deze speler?
+1/-0

 
Nozi was er lang mee bezig en aangezien wij niet zo laag zijn doen wij niet mee aan wat hun wel doen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wie was lang met welke speler bezig?
+1/-0

 
Ik doel op Ajax met Kudus, aangezien jij aanhaald dat wij voor die centen ook Kudus konden halen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wordt gewoon eens tijd voor een voltreffer. Bruma, Doan, Baumi etc etc geeft de burger zero moed. op deze manier gaat je financiële positie snel naar een niveautje Harry van Raaij 2.0
+1/-0

3 jaar geleden
Gisteren konden we wederom zien dat we en creativiteit en scorend vermogen missen op het middenveld. Deze jongen lijkt dat niet mee te brengen als ik de beelden zo allemaal bekijk over hem. Veel geld voor een verbeterde versie van Rosario.
+1/-0

 
3 jaar geleden
scorend vermogen moet van de vleugels en of aanvallers komen
+1/-0

3 jaar geleden
Ok, nou slechter dan nu kan het haast niet. Die Hendriksen wat Rosenborg nu binnenhaalt, waarom haalt PSV hem niet? Rosario snel naar Dordrecht aub.
Hoe is het mogelijk dat Bruma speelt (en nog 90 minuten ook)???? Gak en Ihat kunnen altijd een moment hebben waarin ze scoren, hoe haal je het in je hoofd om de beste spelers te wisselen???

Mocht er donderdag verloren worden dan is Schmidt al mislukt. Jdj en Toon moeten echt wieberen. Waarom stelt de RvC geen ex-topvoetballers aan met een top netwerk?

Bizar dat we de club naar de klote helpen!
+1/-4

 
Ik vind het vooral bizar dat het mogelijk is om zoveel onzin in zo weinig tekst te krijgen
+7/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig zitten er mensen bij PSV, die niet over 1 nachts ijs gaan, wat een kul verhaal op Bruma na.

Ben wel benieuwd wie jij dan zou aanstellen in de RVC...
+2/-1

 
3 jaar geleden
Wat een onzin zeg. Bruma speelde echt verschrikkelijk, maar wat ik wel zag is dat hij het tenminste probeert. Ihataren daarentegen is totaal met andere kinderspelletjes bezig.
+3/-0

 
Altijd makkelijk lullen vrind, straks als eerste in de rij en schaamteloos vergeten wat je hier en nu post?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje