Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoofdrol voor doelman Vincent Müller bij nederlaag Jong PSV

26 september 2020 18:41
Foto: Pro Shots

Hoofdrol voor doelman Vincent Müller bij nederlaag Jong PSV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft zaterdag verloren op bezoek bij koploper NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion ging de ploeg van Peter Uneken met 2-1 onderuit. Doelman Vincent Müller maakte zijn eerste minuten in het shirt van PSV. Hij zal de wedstrijd echter vermoedelijk snel willen vergeten, ondanks dat hij wel een penalty wist te stoppen.

Jong PSV begon wel goed aan het duel, want na vijf minuten zorgde Nigel Thomas met een knappe kopbal voor de openingstreffer. Twee minuten later stond het echter alweer gelijk, een inzet van de thuisploeg die op het oog houdbaar leek voor Müller. Na een half uur spelen kreeg NAC de ideale mogelijkheid om op voorsprong, aangezien een strafschop werd gegeven na een onnodige overtreding van Mathias Kjølø. Müller wist die inzet echter te keren.

In de tweede helft had Jong PSV het een stuk lastiger met NAC Breda en leek het wachten op de voorsprong van de thuisploeg. Die kwam halverwege de tweede helft en kwam tot stand na geklungel in de defensie. Waar er nog getwijfeld kan worden of de gelijkmaker van NAC houdbaar was, gold dat niet voor de 2-1, aangezien de Duitse doelman zich op dat schot flink verkeek. In de slotfase probeerde Jong PSV nog wel aan te zetten en een gelijkmaker af te dwingen, maar tot grote kansen leidde dat niet.




Tags

jong muller nac houdbaar geklungel nigel rat uneken verkeek verlegh

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wat is dat toch met die nieuwe keepers van PSV? Ze blunderen er lekker op los. Net als tegen FCE kost geflater in de verdediging weer het 2e doelpunt. JPSV heeft nog een lange weg te gaan vooral in verdedigend opzicht. Hoofddoel is overigens niet degraderen want anders kunnen ze JPSV beter opdoeken.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Áls het seizoen word uitgespeeld. Moet.het nog zien allemaal! Als.het zo doorgaat spelen ze weer zónder publiek
+1/-0

3 jaar geleden
Belachelijk.

Waarom staat hij überhaupt basis ten koste van Delange? Die is in topvorm de laatste wedstrijden.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Delanghe zit morgen bij de selectie bij het 1e
+2/-1

 
3 jaar geleden
Dan zal er toch wel 1 goede bijzitten?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hahaha dáár gaat iedereen wel van uit. Geef ze effe de tijd. We zijn net begonnen Tony
+1/-0

3 jaar geleden
Waardeloze aankoop !
Zo'n keeper uit buitenland halen, slaat nergens op.
+1/-0

3 jaar geleden
Het kan alleen maar beter worden.
+1/-0

3 jaar geleden
Gaat lekker met de nieuwe keepers. Ik snap sowieso niet waarom 3 aanwezige (drie !!!) op een zijspoor cq verkocht moeten worden omdat er een nieuwe trainer is. En als ik nou onder de indruk zou zijn, maar hier lijken we echt niets mee op te schieten. Over onze linksback hoor je me niet, dat is top, maar die keepers, ik zie NUL reden waarom Unnerstal niet kon blijven staan.
+1/-0

 
Omdat Unnerstall totaal niet meekan in deze speelwijze, dat heeft hij overduidelijk al laten zien
+1/-0

3 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat PSV voor Mvogo (huur waar je niet aan verdient) en Vincent Muller kiest terwijl je in eigen land Drommel hebt rondlopen. Kapitaalvernietiging en het kost je nog punten ook zoals gisteren bij Jong PSV.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage