Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'Zeker in de eerste helft begonnen we slap en waren we er niet bij in ons hoofd'

27 september 2020 18:46

In gesprek met Fox Sports was Denzel Dumfries niet te spreken over het spel van PSV. "We begonnen heel slecht aan de wedstrijd. We waren slap in de duels en wonnen geen tweede ballen. Dan roep je het over jezelf af", aldus Dumfries. "Zeker in de eerste helft begonnen we slap en waren we er niet bij in ons hoofd. Je roept het dan echt over jezelf af en dat is aan ons zelf te verwijten."

De aanvoerder vond niet dat het kwam door de vele wijzigingen in de basis. "We hebben genoeg spelers met kwaliteiten. Iedereen kan in de basis starten", zei hij daarover. "Het is aan ons om het iedere wedstrijd te laten zien en dat hebben we vandaag niet gedaan. In de tweede helft brachten we er meer energie in, maar dat is niet genoeg. We moeten gelijk goed starten. We hebben dat op dit moment nog niet gebracht."

Dumfries dacht dat de strafschop voor Heracles Almelo onterecht was. "Hij kwam dacht ik tegen zijn schouder aan, maar de scheidsrechter zei dat het strafbaar hands was", zo gaf hij aan.




Tags

dumfries slap almelo fox hands heracles schouder strafbaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage