Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ibrahim Sangaré tekent bij PSV

28 september 2020 11:19 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ibrahim Sangaré tekent bij PSV</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV bevestigd dat Ibrahim Sangaré een contract bij de club heeft getekend. De middenvelder komt over van Toulouse en heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis voor vijf seizoenen. PSV heeft naar verluidt 9 miljoen euro betaald voor de international van Ivoorkust.

Technisch manager John de Jong geeft aan dat Sangaré al langer in beeld was bij de club. "Sangaré is een speler met veel aansprekende kenmerken, die al op jonge leeftijd debuteerde in een topcompetitie. Zulke jongens kunnen op den duur interessant worden voor PSV en daarom volgen we ze intensief", aldus De Jong. "Nu ontstond -ook door de degradatie van Toulouse- het juiste moment om toe te slaan. Wij waren echter niet de enigen die er zo over dachten en daarom zijn we erg blij dat het is gelukt."

Sangaré was voor zijn gevoel toe aan een nieuwe uitdaging. "Ik was toe aan de volgende stap in mijn loopbaan", zo geeft hij aan. "Het verhaal van PSV spreekt me enorm aan. Mijn gevoel zegt me dat dit voor nu de beste keuze is. Hier kan ik me ontwikkelen en spelen om de prijzen. Het voetbal dat ze hier willen spelen en de ambities passen bij mij."

Meer op PSV.nl




Tags

sangare jong toulouse degradatie enigen ivoorkust kenmerken topcompetitie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hij doet een beetje denken aan Orlando Engelaar. Maar dan fysiek 10x sterker en echt een werkpaard. Denk dat hij prima in het systeem van Schmidt past.
+3/-0

3 jaar geleden
Een hoop geld. Laatste kans voor John. Als dit weer een tegenvaller wordt, mag ie zijn biezen pakken na zoveel braswerk. En de scouting erbij.
+1/-5

 
3 jaar geleden
Ik begrijp werkelijk niet waarom iedere keer JDJ de zondebok is, blijkbaar weet jij en vele anderen niet hoe een bvo werkt!
Jij denkt zeker dat John de hele dag een beetje filmpjes zit te kijken en dan denkt, die speler ga ik kopen.
+6/-2

 
3 jaar geleden
Wie is er volgens jou dan eindverantwoordelijk voor aankopen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Voor dat er een speler wordt aangetrokken is deze al heel wat stations gepasseerd, van trainer tot RVC maar de trainer geeft de doorslag en als hij een speler niet wil komt deze er echt niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
@hans
Ik snap niet waarom je deze vraag stelt.

JdJ haalde Bruma ondanks vele negatief adviezen voor 15 miljoen.

JdJ is diegene die Doan erdoor drukte ondanks dat v Bommel hem niet wilde, en 8 miljoen ex bonus betaalde.

JdJ haalde Baumgartel voor 10miljoen.

JdJ haalde Gutiérrez voor 7 miljoen.

Daarnaast haalde ie nog voor 7 miljoen aan twijfelgevallen met Thomas en Boscagli. 50 miljoen aan verkeerde aankopen. Daarbij gaf ie zijn goedkeuring om de salarishuishouding op te vullen met middelmaat zoals Lato, SainzBury, Behich, Mitroglu, Afellay en Unnerstall.

Dramatische CV dusver. Een TD mag best wat miskopen hebben, maar de balans moet wel de goede kant op slaan met geslaagde aankopen.

Ging er überhaupt wel iets goed. Ja Philip Max en Rodrigues. En de verkoop van Bergwijn en Lozano.

Deze jongen moet gewoon een voltreffer zijn. De gezondheid van PSV hangt af van succesvol aan en verkoop beleid. En sportief is er al jaren kwaliteit nodig op het middenveld.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gutiérrez is een aankoop van Brands en Baumi vind ik op zich geen verkeerde, hij was wel nummer 4 of 5 op de lijst 1 t/m 3 waren niet haalbaar.
Ik denk dat Brands zijn lijs vele malen groter is maar nogmaals een TD koopt zijn spelers echt niet alleen.
+2/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nee. JdJ heeft de deal met Gutiérrez bezegeld. En is dus eindverantwoordelijk. Brands was toen al maanden weg. Dat Brands er ook achteraan zat doet er dan niet toe, JdJ heeft de beslissing genomen.

https://static.voetbalzone.nl/images/photos/ori_576_324/3935154353235.jpglink

Baumgartel had er voor dat geld meteen moeten staan. En na 1j staat ie er nog steeds niet, heeft ie wederom geen basisplek, en zoekt PSV zelfs terecht naar een betere CV.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Oké je hebt gelijk maar een TD is echt niet alleen verantwoordelijk.
Toen Guti net kwam was het toch een zeer goede speler of ben je dat ook niet met me eens?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Bij mij niet nee. Je bent pas goed als je het op de mat van PSV laat zien. En niet op basis van wedstrijden in Mexico of voor Mexico.

Ik hoef jou als PSV fan toch niet uit te leggen dat de scouting en TD de kwaliteiten van deze jongen totaal verkeerd ingeschat heeft, dat heb je toch keer op keer met je eigen ogen gezien. Hij past gewoon totaal niet in ons systeem, dit jaar niet en vorig jaar ook niet. En dan mats ik hem voor het eerste jaar omdat ie dan mag wennen, want dat was ook niks. Het ergste is, voor een international heeft ie 0 progressie getoond. Is alleen maar achteruit gegaan. Dat kan gewoon echt niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
En als hij het goed doet, gaan de credits natuurlijk naar de trainer?
+3/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage