Transparent
Inloggen
Sluiten

'Timo Baumgartl in beeld bij Fulham'

1 oktober 2020 23:16 - The Telegraph
Foto: Pro Shots

"Timo Baumgartl in beeld bij Fulham"; image source: Pro Shots

Volgens The Telegraph staat Timo Baumgartl in de belangstelling van het Engelse Fulham. De promovendus van de Premier League is zwak aan de competitie begonnen met drie nederlagen en daar kwam donderdagavond een uitschakeling in de League Cup tegen Championship-deelnemer Brentford overheen. De Londenaren willen zich komende dagen daarom versterken met twee nieuwe centrale verdedigers en Baumgartl is daarvoor ook in beeld.

Meer op The Telegraph




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl fulham brentford championship promovendus telegraph

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Aankoopbedrag vragen. Zou wat zijn als Bruma en Baumgartl nog vertrokken deze week haha.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik kan het nieuws ook niet geloven.
Dan zou de positie van JdJ een stuk stabieler worden, want de aankoop van Bruma is voor hem een groot probleem.
Baumgartl mag van mij ook vertrekken, maar dan moet er nog wel een verdediger worden gehaald. Schmidt heeft vast wel een lijstje.
+1/-1

 
3 jaar geleden
JDJ zijn positie zou stabieler worden als hij dergelijke jongens verkoopt? Dat kan ik niet verklaren. Hij zit er niet voor de handel WouterErik maar om voltreffers te regelen. Dat niet elke aankoop rendeert allez maar als je al je aankopen van vorig jaar al weer verpatst wat is dan je toegevoegde waarde? Wordt tijd dat onze scouting ook eens zeer kritisch tegen het licht gehouden wordt dan. Allemaal vriendjes van elkaar las ik al eens.
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Tony, ik heb je post gelezen en ik moet toegeven dat ik mijn tekst beter had moeten schrijven.
Ipv "de positie van JdJ een stuk stabieler worden" bedoelde ik "de positie van JdJ is enorm wankel door o.a. aankoop Bruma die volgens mij zo een verlies van 10 miljoen gaat geven. Als die blunder toch nog kan worden opgelost (wat niemand had verwacht) dan wordt zijn positie een slag minder wankel. Zijn slechtste aankoop wordt dan opgelost".
Zo wel mee eens ?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ken de feiten over een mogelijke optie op Bruma niet. Mocht dat een dik verlies opleveren dan vind ik oprecht dat het transferbeleid beoordeeld dient te gaan worden. Ook Doan is al weg. Had van Bommel dan toch gelijk? Ik kan werkelijk geen enkele consistentie in het beleid van PSV vinden over de laatste 12 maanden. Het hopen is dat Schmidt veel blijft winnen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik ben het met je eens hoor. De laatste 2 jaar is het zeer rommelig.
We hebben ook nog twee spelers uit australie gehad die al weer zijn vertrokken.
Op de doelman na vind ik de aankopen die uit de koker van Schmidt komen echt van waarde voor PSV. Ook goed dat in elke linie er nu een ervaren speler staat. Dat was hard nodig met al die jonge spelers.
Ik vraag me wel of om dit middenveld wel creatief genoeg is.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Doe maar twee, want Dumfries heeft nu eigenlijk geen backup zonder schuiven.
+1/-0

3 jaar geleden
KLinkt heel mooi allemaal, maar er moet ook weer iemand voor terug gehaald worden. Misschien toch dat monster uit China? Ook een centrale verdediger die aanvallend wat toevoegt word node gemist. Teze heeft de tijd nodig om te ontwikkelen, wat meer voetbal ernaast is gewenst.
+1/-1

 
Er staat volop voetbal naast Teze, Boscagli brengt veel rust achterin en veel voetbal, zowel zijn inspeelpass als zijn diepe bal zijn bijna altijd goed. Jordan daarentegen heeft een goede inspeelpass zijn diepe bal is bijna altijd te lang, maar is in de man op man verdediging ijzersterk.
+1/-0

3 jaar geleden
Psv kan wel spelers verkopen maar zal ook vervangers moeten aantrekken.
Max en Thomas nu geblesseerd,vervanger Max hebben we niet.
Hendrix gewoon erbij houden en contract verlengen.
Deze jongen haalt altijd een 7,heeft inmiddels ervaring en we werden er niet slechter op.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ja, omdat het al niet goed was, laten we eerlijk zijn. Wat heeft Hendrix nou toegevoegd gisteren? Hard gewerkt absoluut, maar verder weinig laten zien, zeker vooruit niet. Dit is gewoon simpelweg niet het niveau wat we nodig hebben om stappen vooruit te maken. Ik gun het Hendrix ook niet om zijn laatste jaar bij ons op de bank te gaan zitten. Hoop voor hem een leuke transfer naar een mooie competitie. Dat verdient hij ook, want is een echte clubman die veel voor PSV gedaan heeft.
+1/-2

3 jaar geleden
Fulham is een leuke club. Kan me voorstellen dat veel spelers daar graag voor willen uitkomen. PL is sowieso uitnodigend.
Voor een flinke zak geld serieus overwegen (als er een lijstje met vervangers klaarligt).
+3/-0

3 jaar geleden
Wederom een misser. Zelfs landgenoot Schmidt stelt hem niet op.

Teze speelt hem terecht eruit. Welke scout vond dit PSV materiaal.
+1/-2

3 jaar geleden
Goed nieuws 15 miljoen graag !!! Teze staat er al lekker laten staan..dus kan de hulk uit Korea komen er nu geld voor ..Zou te gek zijn...
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zal wel de enige zijn hier die wél vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. De terugkomst van Schwaab was er debet aan dat die jongen een deuk in zijn zelfvertrouwen kreeg. De eerste wedstrijden dat hij hier was waren de meeste PSV fans wel enthousiast, en haalde hij vaak een 8 als cijfer. In Duitsland stond hij hoog aangeschreven.
Maar ja, als we de Koreaan kunnen halen voor hem, dan stem ik daar met alle graagte mee in.
+4/-0

 
3 jaar geleden
je bent niet de enige.

Baumgartl is gewoon goed begonnen totdat Van Bommel totaal onnodig begon te rouleren met de volstrekt overbodige Schwaab.

Wat mij betreft alleen verkopen wanneer je het aankoopbedrag terugkrijgt EN er een betere vervanger haalbaar is. Alleen Teze en Dumfries voor RB en RCV is veel te mager.
+5/-0

3 jaar geleden
Kunnen we Viergever niet aanbieden?? Toonbeeld van net niet. Weet niet of het jullie ook is opgevallen maar sinds zijn komst is het allemaal minder geworden
+1/-1

 
3 jaar geleden
Klopt. En toen hij bij Ajax zat won Ajax elke jaar nul komma niets. Het Viergever effect!
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zou het jammer vinden als we afscheid van Baumgartl moeten nemen. We hebben ook allemaal kunnen zien dat die jongen best wel kwaliteiten heeft. Was een tijd zelfs één van onze steunpilaren. Als je ziet hoe hard het kan gaan met blessures, dan zou ik er niet te licht over denken, tenzij je hele goede vervanging kunt halen.
+4/-0

3 jaar geleden
Snap niet dat iedereen hier wil dat Baumgartl vertrekt, heeft helemaal niet slecht gespeeld en een betere speler ga je echt niet kunnen halen zonder heel veel geld uit te geven, en zelfs dan is het natuurlijk geen zekerheid
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage