Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Timo Baumgartl blijft bij PSV'

5 oktober 2020 21:57 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

[Update] "Timo Baumgartl blijft bij PSV"; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl ontbreekt zondagmiddag als PSV het in eigen huis opneemt tegen Fortuna Sittard. Dat weet clubwatcher Rik Elfrink te melden via Twitter. De Duitse verdediger is op weg naar Engeland om een transfer naar Fulham af te ronden. Baumgartl zal worden verhuurd en Fulham heeft daarbij een optie tot koop bedongen.

Het Eindhovens Dagblad meldde eerder al dat PSV meerdere alternatieven klaar heeft staan als Baumgartl vertrekt bij de club, onder meer in Duitsland. Ook wil PSV nog een vervanger voor Bruma aan gaan trekken. Zijn tijdelijke vertrek is nog niet officieel bekend gemaakt, maar foto's van zijn contractondertekening lekten al uit. In Griekse media wordt bovendien gemeld dat Olympiakos een optie tot koop heeft van 6,5 miljoen euro.

Update 05-10 13:17: Diverse media in Engeland, waaronder The Athletic, maken melding dat de huurtransfer van Timo Baumgartl naar Fulham bijna is afgerond. De verdediger heeft met succes de medische keuring weten te ondergaan en zal de rest van het seizoen in de Premier League gaan spelen als alle details zijn afgerond. De club uit Londen heeft ook een optie tot koop op de Duitser.

Update 21:12: Via Twitter meldt Rik Elfrink dat het nog niet altijd zeker is dat Timo Baumgartl naar Fulham vertrekt. Indien de transfer rond komt zal het volgens de clubwatcher echt een last-minute worden.

Update 21:57: Timo Baumgartl zal niet naar Fulham vertrekken. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. De verdediger zag nadat hij bij Fulham gekeken had onvoldoende kansen op een sportieve ontwikkeling en denkt dat het beter is om bij PSV te blijven.




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl fulham elfrink engeland athletic bruma contractondertekening duitsland fortuna foto huurtransfer keuring londen minute olympiakos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Dan mag je er toch vanuit gaan dat ze bezig zijn met vervangers, want zover ik had begrepen uit de persconferentie van Schmidt zullen ze vervangers aantrekken voor spelers die nog vertrekken.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Drukke bedoeling bij PSV. Lang geleden zo druk met transfers
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ja, als straks Teze of Dumfries uitvallen moeten we flink gaan schuiven of met allemaal linkspoten gaan spelen.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoe maak je van een groot kapitaal een klein kapitaal? Bruma van 15 miljoen naar 6,5 miljoen... In een jaar tijd en de beurscrash moet nog komen want nog maar afwachten of die Grieken de koopoptie willen lichten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
De koopprijs was 12 miljoen en die 6,5 miljoen is volgend jaar pas. Dus 5,5 miljoen afschrijving in 2 jaar tijd. Nog steeds veel geld. Maar soms moet je je verlies nemen, zeker als je het mega salaris van Bruma beziet.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens, tis niet best maar toch het beste in dit geval...😋
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als John een beetje z'n best heeft gedaan betalen die grieken natuurlijk ook nog een dikke huursom, moet hij zelf immers ook altijd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zijn verleden bij clubs geen goed teken. Zal waarschijnlijk "gewoon " weer terug keren
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
In het beste geval dus 50% verlies op Bruma...

Maargoed dat dit een geval is van verlies beperken was duidelijk.

Baumgartl idem eigenlijk. Het onderstreept vind ik vooral de waanzin van de aankoopbedragen.
+3/-0

3 jaar geleden
Doan, Bruma en Baumi al weer afgeserveerd. Hoezo een brenet van onvermogen voor onze TD en zijn adjudanten bij de scouting? Werkelijk te zot voor woorden.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Hahaha, een Brenet van onvermogen. Briljant! Was zeker een bewussie? Maar als je het zo beziet is er inderdaad nogal wat geld door het putje gegaan. De voortekenen bij Baumi en Bruma waren gunstig. Jammer dat het er niet uitkomt. Bij Doan heb ik dat gevoel nooit gehad. De stap van subtop naar top eredivisie gaat maar zelden goed. We kunnen alleen maar hopen dat TD en consorten hiervan geleerd hebben. Als ik de namen uit de geruchtenstroom lees, dan lijkt het daar nog niet op.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Brenet binnenkort terug met zijn brevet. Ik ben in ieder geval de kluts kwijt inzake wat er allemaal gaande is bij de Pressing Switch Verein
+2/-2

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Pressung Sturm Verein Eindhoven.
+4/-0

3 jaar geleden
Ongelofelijk wat een middelmaat er gekocht is door deze TD en de scouting.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Lekkerrr. Minimaal € 27,5M aan aankopen van afgelopen jaar naar de kl*ten. Daar kom nog een negatieve transferbalans bij van ca. € 8M dit jaar. Krijg er steeds meer vertrouwen in.
+2/-1

3 jaar geleden
Allemaal onderdeel van ons topsportklimaat. Laat groentjes er maar een hoop miljoen doorheen jassen. Helaas drukt Schmidt ons pijnlijk hard op de feiten van de kwaliteiten van vorig seizoen. Er is nog steeds creativiteit nodig.
+4/-0

 
3 jaar geleden
En Toon laat het toe dat de strategie echt totaal op de schop gaat zonder de fans in te lichten. Dan ben je echt een TOPPER van een manager.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Wie zegt dat Schmidt dit doet? Vorig seizoen in Lissabon hoorde ik al dat de directie in 2015 een keuze gemaakt had en dat in 2019 bleek dat dit niet de juiste keuze is geweest.

Dus de directie is al langer bezig.
Wel helpt het dat Schmidt een meer aansprekende naam is dan Mark van Bommel.
Van de deze zomer gehaalde spelers is Mvogo 1 uit de koker van Schmidt.
Voor de overige gehaalde spelers is het gissen.

Maar kennelijk zegt dat een aantal hier dat JdJ verantwoordelijk is voor het halen van de slechte spelers en Schmidt voor de goede spelers.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Ik zeg niet dat Schmidt de spelers haalt. Hij zal er wel inspraak in hebben. Ik zeg dat Schmidt aantoont dat de spelers die vorig jaar door de Jong, met instemming van van Bommel mag ik hopen, zijn gehaald nagenoeg niet meer tot de selectie behoren. Enkel de breedte aankoop Boscalgi blijkt te voldoen. Kan aan een andere systeem liggen, kan aan de scouting liggen. Feit blijft wel dat we met deze spelers vorig jaar zeer slecht presteerden en ze nu al overbodig zijn. Dat mag je toch wel zorgelijk noemen. Er mag best wel een stevige evaluatie plaats gaan vinden over deze kapitaal vernietiging. Het helpt dan niet dat zowel van Bommel als de Jong geen ervaring hadden op hun functies. Ik zou er altijd voor pleiten dat deze functies bij een topclub als PSV bekleed moeten worden door mensen met een aantoonbare goede staat van dienst. Dat geeft geen garanties, maar met groentjes is gewoon gokken en hopen dat je geluk hebt. Helaas verkeerd gegokt ten kosten van een kleine 20 miljoen. Geen kattepis al zeg ik het zelf.
+3/-0

 
3 jaar geleden
En Toon heeft een paar maanden geleden zijn straatje al schoongeveegd de ouwe schoorsteenveger.
+2/-4

3 jaar geleden
Nou ja dankzij Schmidt zijn er ook een paar echt goede spelers bij gekomen zoals Zahave en zeker ook ons Duitse linksback. En Mvogo kan mij ook bekoren inmiddels. En Boscagli is helemaal opgefleurd onder Schmidt en doet het erg goed evenals Teze. Het middenveld is wederom de zwakke schakel net als vorig jaar.
+3/-0

3 jaar geleden
Het middenveld loopt vast omdat er voorin te weinig beweging is, daarnaast zijn onze voorhoede spelers alles behalve balvast gebleken.

Ales het middenveld en de verdediging de kans niet krijgen om bij te sluiten komt er van pressing ook bar weinig terecht,

Werk aan de winkel.
+1/-0

3 jaar geleden
Schmid haal ook nog even die Deutsche Warsteiner bij de AH, is in de bonus en je krijgt er een nieuw duits biertje bij..

Zonder dollen.

Onze trainer haalt weer een middenvelder. Fijn dat we heel veel verschillende smaken hebben op het middenveld. Hij is ook tweebenig en denk dat Thomas zich zorgen mag maken om zijn plek.

Maar ik zou door Baum zijn vertrek, liever een cv erbij zien komen dan deze speler. Tenzij hij hem wil gebruiken als verdediger..

Volgens mij kunnen we pas oordelen na zeg maar zo'n 10 wedstrijden
+1/-0

 
3 jaar geleden
Psv is toch geen opleidingsclub voor andere clubs?
Je gaat toch geen 4 spelers huren die eigen kapitaal op de bank houden zoals Thomas en Teze en Unnerstal ,na jaar zijn ze weer vertrokken en je eigen spelers onder contract op die posities zijn minder waard of willen weg of lopen gratis de deur uit.
+2/-1

 
3 jaar geleden
PSV moet presteren en voor de prijzen spelen. Als je eigen spelers daar niet goed genoeg voor zijn, zal je andere afwegingen moeten maken. Het gepruts tegen Heracles en Fortuna heeft de waarde van onze spelers nu ook niet bepaald met miljoenen omhoog doen schieten. Worden we kampioen en doen we het goed in Europa stijgt de waarde van een Malen of Gakpo vele malen meer dan de waarde van Thomas, Mauro of Rosario als we weer niet overwinteren en voor de vierde plaats vechten. Iets wat wel realiteit is met deze drie op het middenveld. Er zit geen greintje creativiteit in.
+1/-0

 
Maolicare (geschorst)
3 jaar geleden
Mag hopen dat Rosario zou moeten gaan vrezen ipv Thomas
+3/-0

 
3 jaar geleden
Fein kan zowel verdedigende middenvelder als centrale verdediger spelen.
Over het opleiden voor andere teams: wellicht is er een optie tot koop afgesproken.
Zoiets wordt pas bekend bij het sluiten van de huurovereenkomst.

Sangare zal samen met Rosario en Thomas uitvechten wie er gaat spelen op het middenveld.

Daarnaast haalt Schmidt geen spelers, want dat doet JdJ. Schmidt kan adviseren en samen met de technisch team wordt besloten of een speler een versterking is.
+2/-1

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Laat dit aub doorgaan! Deze transfer👍🙏
+2/-0

3 jaar geleden
Ik weet niet waar iedereen zich zo druk over maakt. Deze jongen heeft slechte wedstrijden gespeeld, maar ook af en toe prima potten. Aangezien de spoeling achterin zeer dun is, prima om erbij te hebben. Wat ik me herinner van vorig seizoen wilde het gros van de mensen hier liever hem dan Schwaab zien spelen. Dan is deze gast toch prima als reserve verdediger?
+3/-1

3 jaar geleden
Klote. Deze gast kan er helemaal niks van. Had toch graag gezien dat hij vertrok en er een betere verdediger gehaald zou worden.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Vreemd dat je op het allerlaaste moment en naar aanleiding van een bezoek nog tot de conclusie van gebrekkig perspectief op sportieve ontwikkeling komt.... dat bepaal je toch in een veel eerder stadium?

Vindt zichzelf heel wat krijg ik de indruk.... laat alleen bar weinig zien.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Dat verhaal zal dan ook wel onzin zijn. Het lijkt mij aannemelijker dat het PSV niet gelukt is om een vervanger te halen en dat daarom deze smoes de pers in is geslingerd.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Eens met Needpants. Timo is een prima verdediger. Heeft alleen de pech gehad dat Schwaab terugkwam, en nu dat Teze het erg goed doet. Wie weet heeft Adrian Fein ism Schmidt wel gewild dat hij terugkwam.Ik weet echt de reden niet. Of hij is mogelijk de medische keuring niet doorgekomen. Ik gis maar wat.
+3/-1

3 jaar geleden
In onze mager bezette defensie best bruikbaar, hopelijk kan hij onder Schmidt nog wat stappen maken. Ik heb liever hem terug dan Bruma.
+4/-1

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Aub aangeven dat er geen toekomst is voor deze speler. Werkelijk dramatische drol 💩 voetballer
+1/-5

3 jaar geleden
Dus eerst wordt je gekeurd en daarna zie je geen perspectieven.
Yeah right.
Wat ook de reden is, deze is het in ieder geval niet
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage