Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Michal Sadílek verhuurd aan Slovan Liberec

5 oktober 2020 16:02 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Michal Sadílek verhuurd aan Slovan Liberec</b>; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat ook Michal Sadílek op het punt staat om tijdelijk te vertrekken. De middenvelder krijgt de kans om zich elders te ontwikkelen, omdat hij dit seizoen bij PSV niet op veel speeltijd lijkt te kunnen rekenen. Slovan Liberec uit zijn thuisland Tsjechië lijkt de beste papieren te hebben, maar ook Sparta Rotterdam heeft belangstelling getoond voor Sadílek.

Update 05-10 11:54: Michal Sadílek speelt de rest van het seizoen voor Slovan Liberec uit zijn thuisland Tsjechië. De middenvelder kon ook tijdelijk vertrekken naar Sparta, maar kiest voor de deelnemer van de Europa League.

Update 16:02: PSV bevestigt via de officiële kanalen dat Michal Sadílek is verhuurd aan Slovan Liberec. "Het ziet er naar uit dat Mika bij ons wat minder aan bod gaat komen, maar voor zijn ontwikkeling is wekelijks spelen belangrijk", aldus technisch manager John de Jong.

Meer op PSV.nl




Tags

sadilek liberec slovan sparta thuisland tsjechie jong mika

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Bruma (12 miljoen), Baumgartl (10 miljoen), Doan (7 miljoen). Bijna 30 miljoen verhuurd. Sadilek zou ik wel houden tenzij de nieuwe spelers die PSV wil halen veel beter zijn. Ik hoop op een creatieve scorende middenvelder als van Ginkel. Een multifunctionele aanvaller en een centrale verdediger. Niet talentjes die we opleiden voor andere clubs maar spelers huren met optie tot koop.
+4/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
De creatieve aanvallende middenvelder die centraal staat type van Ginkel. Die positie is er nu niet. Aangezien je een 2e spits in het veld hebt lopen. Je hebt dan vier spelers die dus moeten scoren. 2 spitsen + 2 aanvallende middenvelders (halve vleugel aanvallers). Dat zijn er evenveel als in het 4-3-3 systeem. Dus je kan ophouden met hopen, want ik denk niet dat een dergelijke speler op de lijst staat. Met Malen, Zahavi, Gakpo, Ihataren, Madueke hebben we overigens best wat doelpunten in huis.

Een centrum verdediger, maar vooral vleugel verdedigers kunnen ze echt gebruiken. En ook nog een dribbelaar.

Update:
Laatste nieuws van Ginkel terug naar PSV. Onbegrijpelijk!!!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Hahaha geweldig hé. Was nog niet uitgesproken en ze halen van Ginkel 🤣🤣🤣
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Liefst dat ie naar Sparta gaat. Mooie club en dan kunnen we hem in de gaten houden. Van mij mag piroe ook naar Sparta, beide verhuur.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Waarom Sparta? Die hebben een samenwerkingsverband met Ajax. Ajax heeft een eerste optie op alles wat een beetje kan voetballen daar.
+1/-1

3 jaar geleden
nu lijkt zijn invalbeurt een andere betekenis te hebben
+2/-0

3 jaar geleden
Kans om zich elders te ontwikkelen vanwege weinig speeltijd ??
We willen alle posities dubbel bezet hebben dus er zijn altijd spelers met weinig speeltijd.
Nu haal je er iemand voor terug die ook weinig speeltijd krijgt of iemand gaat vervangen die dan op zijn beurt weinig speeltijd krijgt. Gaan we die dan ook weer verhuren.....
logisch!?
+2/-0

3 jaar geleden
Dat PSV er maar voor zorgt dat de uitslagen van de volgende Corona tests maar wel op tijd binnen zijn anders staan er 6 spelers op het veld. Het zou passen in de chaos welke op de mondiale transfermarkt gaande is. JdJ zal heel erg moeten oppassen dat alles verloopt zoals gepland. Transfers zijn zeer precies werk.
+1/-2

3 jaar geleden
Die komt niet meer terug. Past in het rijtje harde werkers met te weinig voetballend vermogen voor de top. Blij dat we de lat weer wat hoger gaan leggen. De jeugd presteert erg goed de laatste tijd, dus laten we hopen dat we over een aantal jaar wat meer creatieve aanwas gaan krijgen vanuit de junioren.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Nou die aanwas is toch prima met dit jaar Teze en Madueke?

Sadilek was troetelkindje van Bommel, aanvoerder in de A1 die kampioen werd met Mark als trainer... alleen 2 treedjes hoger is een ander verhaal.
Heeft wel gif, maar zal beter moeten worden in een wedstrijd lezen... dan kan het nog bruikbare kracht worden voor PSV als defensieve middenvelder
+1/-0

 
3 jaar geleden
Doelde meer op aanwas op het middenveld. Over het jeugdplan bij PSV hoor je mij niet klagen. Een bijzonder hoog rendement, nu al. En de uitslagen op zaterdag doen mij ook veel plezier.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Yep het is wel fijn als we zowel achterin, midden en voorin veel talenten door stromen, dat het n beetje verdeeld is.
Ledezma is wel veelbelovend als middenvelder, maar ook heel iel... sportschool in imo!

We gaan t zien, Sambo hoor ik ook goede verhalen van...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage