Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat nog voor nieuwe vleugelverdediger en aanvaller'

6 oktober 2020 01:07 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"PSV gaat nog voor nieuwe vleugelverdediger en aanvaller"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat PSV nog altijd inzet op een nieuwe vleugelverdediger en een aanvaller. Voor beide posities zou dinsdag nog een speler gepresenteerd moeten worden. Ook de komst van Adrian Fein en Marco van Ginkel zal dinsdag afgerond moeten worden. Nu Timo Baumgartl heeft besloten om bij PSV te blijven wordt de focus niet meer gelegd op een nieuwe centrale verdediger.




Discussieer mee op de forums


Tags

vleugelverdediger adrian baumgartl fein ginkel telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
3 jaar geleden
Verdiend 2 miljoen bruto...bij feyenoord..!!!
+2/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Ik teken ook voor berghuis!
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ben bang dat Berghuis niet voor ons tekent..
+2/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Maar die komt denk ik niet, het worden Bijl en Kerk🥴😂😂😂😂😱
+1/-2

 
3 jaar geleden
Als PSV Bijl en Kerk op kan pikken voor respectievelijk 1 en 3 miljoen lijken mij dat prima deals. Jonge Nederlandse spelers met genoeg potentie. Ben alleen bang dat Kerk minstens 5 miljoen zal kosten.
+1/-1

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Jahanbak en het beest en niks minder
+1/-0

3 jaar geleden
PSV heeft eerder teveel dan te weinig aanvallers.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Lammers, Doan, Bruma en Mitroglou zijn vertrokken of verhuurd. Romero is het hele jaar geblesseerd. Dus 5 aanvallers weggevallen en daar staat 1 aanwinst tegenover: Zahavi. Hoezo hebben we genoeg aanvallers???
+5/-0

 
3 jaar geleden
Ten opzichte van vorig seizoen zijn daar wel Malen en Mauro bijgekomen. Ook heeft Madueke zich voortreffelijk ontwikkeld. Dus zo groot is het numerieke verschil met vorig seizoen niet. Desondanks zou een aanvallende versterking voor de breedte geen overbodige luxe zijn.
+2/-0

 
3 jaar geleden
We hebben 6 a 7 spelers voor 4 posities, dat kan je toch moeilijk te veel noemen
+1/-0

3 jaar geleden
Eigenlijk had je ook deze zomer maar een grote taak. Namelijk een centrale verdediger van niveau halen. Zoals ieder jaar weer niet gelukt...
+1/-2

 
3 jaar geleden
Nee nee nee nee. De grote taak was om eindelijk eens een linksback te halen. En of dat gelukt is!
+9/-0

 
3 jaar geleden
We gaan zien wie gelijk heeft. Ik denk dat zodra er wat grotere clubs richting Eindhoven komen iedereen het alleen maar over het centrale duo gaat hebben...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Die bleken we gewoon in de eigen jeugd te hebben.
+2/-0

3 jaar geleden
Kan iemand mij de langere termijn strategie van PSV uitleggen? Na deze transferwindow ben ik het spoor bijster en zou graag input van medefans krijgen om het te begrijpen. Dank
+3/-4

 
3 jaar geleden
Ik denk dat van een lange termijnvisie geen sprake meer is. Volgens mij wordt al het geld nu op één paard gezet. En dat paard heet Schmidt. Hij krijgt volledig de vrije hand in het veranderen van de speelwijze en in het aankoopbeleid. Als dit allemaal ooit aan zal slaan (waar ik na 6 wedstrijden om het eggie vooralsnog een hard hoofd in heb) worden we misschien ooit nog kampioen. Maar als dit faalt, en Schmidt stapt na zijn tweejarige contract op, dan zitten we met een zootje ongeregeld opgescheept. Bij elke aankoop denk ik inmiddels : een kat in het nauw maakt rare sprongen. Zitten wij echt zo in het nauw?
+4/-1

 
3 jaar geleden
Dus jij vraagt je echt af wat PSV met Max en Zahavi aan moet?

Sorry maar dan heb je geen voetbal verstand imo.

Die Sangaré ziet er op voorhand ook prima uit btw, maar die wil ik zelf eerst zien spelen voordat ik dat n oordeel over vel, misschien ook n idee voor jou?
+3/-3

 
3 jaar geleden
Jammer dat je meteen zo agressief reageert. Het is maar een spelletje hoor. Zahavi is 33 jaar, dus hoe past hij dan in het toekomstbeeld? En logisch dat we een goede linksback zochten. Die hadden we nodig.
Maar jouw manier van reageren is beneden elk pijl. Tony stelt een vraag, die ik probeer te beantwoorden. Jij bent het daar niet mee eens en hakt er meteen op los en meent dat ik geen verstand van voetballen heb. Maar met een antwoord op Tonys vraag kom je ook niet. Dus waarom meng jij je dan in dat gesprek? In mijn ogen heb jij geen goede omgangsvormen geleerd.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Dank Rups. Iedere feedback is welkom. Ik probeer het oprecht te begrijpen. De mensen die vervolgens een min geven snap ik wederom niet. Schijnbaar mag je hier geen vragen stellen als je iets niet begrijpt. Gelukkig begrijpen velen het wel.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Agossie!

Weet je wat ik gisteren, en nog steeds, niet snap en oprecht probeer te begrijpen?.. Waarom ze een speler halen die 2 jaar lang niet heeft gespeeld en nog steeds niet kan spelen. En dat ook nog voor een positie die, met de komst van Fein, al dubbelbezet is. En weet je wat ik daarvoor kreeg? 397 minnen en een hoop gezeik! De hele top 3 is gevuld met minnen voor mij! (*trots zijn doet*)

Beetje jammer dat jij nu zo verongelijkt reageert met die paar minnetjes.

Yup, ik ga vast een bak koffie inschenken.
+2/-1

 
3 jaar geleden
kijk nog even naar je laatste zin, daar reageer ik op, zie onderaan verder btw
+1/-2

 
Dank @PSValtijd1. Iedere feedback is welkom.

'Ik denk dat van een lange termijnvisie geen sprake meer is. Volgens mij wordt al het geld nu op één paard gezet. En dat paard heet Schmidt. Hij krijgt volledig de vrije hand in het veranderen van de speelwijze en in het aankoopbeleid.'
@Rups; Zegt in de eerste regel dat er geen langetermijnvisie meer is. In de tweede regel is er alleen een lange termijnvisie. In de derde regel zegt hij dat Schmidt een paard is.

@Tony; Onbegrijpelijk dat jij al blij bent met dit soort feedback. Jij weet net zo goed als ik, dat de aanstelling van de trainer gelijk loopt met zijn speelwijze, en dat de trainer aangeeft aan de TD, het profiel van de speler(s) welke hij graag erbij wil hebben en voor welke positie. Dus vragen over de langetermijnvisie, moet je jezelf afvragen bij het aanstellen van de nieuwe trainer, en niet bij de aan of verkoop van spelers. JdJ kwijt zich prima van zijn taak, dit deed hij ook bij de aanstelling van MvB.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Om op jouw woorden terug te komen...'het is maar een spelletje' idd dat klopt.
Daarom is het ook zo leuk dat Zahavi nu bij ons speelt ondanks zijn afschrijfwaarde maar een genot een speler als Zahavi in ons shirt te kunnen bewonderen al is het maar voor 1 of 2 seizoenen.
Verders zijn spelers als Max en hopelijk Sangare met 5 jarig contract in elk systeem een aanwinst,denk dat MvB ze heel graag erbij had gehad.
En wat is nu lange termijn visie..kijk naar Sam Lammers en vele andere in het verleden waar je als Psv in investeerde.
Ik persoonlijk wil een zo goed mogelijk elftal op het veld ..een mix van ervaren jongens zoals Zahavi,van Ginkel en Max bijv en jong talent met langdurige contracten die ons kapitaal vertegenwoordigen.Ik denk dat je daarmee de meeste kans hebt op succes zie het verleden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ach Tony, ik denk dat we vandaag allemaal een beetje last van stress hebben. Dat zie je wel aan de reacties. Laat gaan! Volgens mij is de lange termijn strategie van PSV nog steeds bij de 32 beste clubs van Europa horen. Aan tussenjaren doen we niet. Dat verklaart voor een deel de vele huurconstructies. Overwinteren in Europa (en liefst nog een paar rondes verder) is dus belangrijk voor de clubkas. Als die beter gevuld is kan er beter geanticipeerd worden op rendabele transfers. En met Europees succes komen er ook interessante spelers binnen bereik. Desondanks staat er nu al een selectie waarmee je kampioen kunt worden en ik zie ons ook wel Europees overwinteren. En nu maar afwachten wat er nog bij komt. Het is al weer een paar uur stil;-)
+1/-0

 
3 jaar geleden
Op basis waarvan concludeer je dan dat Schmidt volledig de vrije hand krijgt? Want ik kan dat nergens uit afleiden, ik zit immers ook niet elke dag bij Roger, John en Toon aan tafel. Wat ik wel zie is dat een aantal spelers nu komen die aangeven dat ze graag met Schmidt willen werken, zoals Max en Zahavi, maar dat zegt nog altijd niks over het feit of PSV deze spelers al op lijstjes had staan danwel geprobeerd heeft ze in een eerder stadium aan te trekken.

Dat Schmidt een bepaalde visie heeft op het spelletje wist iedereen op het moment dat hij kwam. Dat bepaalde spelers na afgelopen seizoen was ook helder. Nu wordt er doorgeselecteerd en van niet 1 van de spelers die verhuurd is zie ik massaal reacties dat dit niet zou moeten. Ook zie ik dat bepaalde spelers uit de jeugd nu mooi wat minuten maken, zoals Madueke en Teze, dus het is ook niet zo dat hij alleen de aankopen die onder zijn leiding gekomen zijn wil spelen. Afgelopen zondag stonden er 2 spelers in het veld die vorig jaar niet onder contract stonden en als Max fit was geweest, waren het er 3 geweest. Dat is niet wezenlijk meer dan bij elke andere club in de Eredivisie.

Worden we kampioen? Geen idee, maar wordt nu alles op 1 paard gewed? Daar lijkt het toch ook niet op.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Bedankt voor je heldere uitleg. Hier kan ik wat mee. Misschien was mijn stelling dat Schmidt de vrije hand heeft wat voorbarig inderdaad. Ik zit ook niet aan die tafel en vorm mijn beeld alleen maar wat er in de media verschijnt en hier wordt gezegd. Fijn dat jij me helpt in mijn beeldvorming, want inderdaad krijgt de jeugd nog volop de kans en roept het verhuurbeleid ook geen vraagtekens op. Nogmaals dank. Met dit soort reacties kan ik mijn visie bijstellen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Geen probleem :)
Ik weet natuurlijk ook niet exact hoe de vork precies in de steel zit, maar ik probeer zoveel mogelijk objectief naar alles te kijken en niet door emoties mee te laten slepen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Structureel top 32 Europa. Dat is al jaren zo. Maar ik hoop dat de visie is om wat aantrekkelijker te voetballen. Beter spel verhoogd de transferwaarde. Schmidt heeft een mooi plan als het goed wordt uitgevoerd. Blijkbaar is de selectie die de afgelopen jaren is ontstaan hier niet geschikt voor. Ik ben heel blij dat we van het laffe counter voetbal afstappen. Als dat een transitie jaar betekent neem ik dat voor lief, want loop me al jaren te ergeren aan het belabberde spel en teleurstellende Europese resultaten. We zaten in een neerwaartse spiraal, ondanks de drie titels. Hopelijk kan Schmidt deze doorbreken.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Amen

Toevoeging, het is niet sarcastisch bedoeld; hier ben ik het helemaal mee eens voor ik nog meer minnen krijg... raar en negatief!

Niet dat me dat boeit, maar toch vreemd
+2/-1

 
3 jaar geleden
Lange termijnvisie is bijna niet meer mogelijk voor Nederlandse clubs. Spelers zijn sowieso weer snel weg. De enige visie mogelijk is inzetten op een goede jeugdopleiding en en hopen op goede jeugdspelers die je voor veel geld kan verkopen. Daarvoor is in de huidige situatie Europees voetbal cruciaal om financieel enigszins aan te haken en interessant te blijven voor spelers. Jeugdspelers gedijen daarnaast het beste in een goed lopend team met routine. Zie daar de spagaat. Het zal dus elk jaar vooral neerkomen op een combinatie van jeugd en kijken wat je aan routine binnen kan halen waarvoor je compleet afhankelijk bent van de omstandigheden. Daar valt verder geen visie bij uit leggen. Opportunisme,gokken en hopen. En als basis een goede jeugdopleiding. Die hebben we volgens mij.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Dank PSVeeboer. Hopelijk komt er onder de huidige (goede) lichting jeugd weer een nieuwe lading talenten aan. Belangrijk voor de financiën.
+1/-1

3 jaar geleden
Haal Willems maar terug, en een goede buitenspeler.
+1/-1

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Willems zou idd wel een optie zijn. Alleen ook al niet fit. Guardado speelt weinig die wil misschien wel komen. Hiljemark is transfervrij.

Maar beste is gewoon een linksbuiten voor achter gakpo of hij moet beter zijn.
Een vleugelverdediger voor liefst beide kanten en een CV.

Zolang ze maar niet met een Bijl of brenet aankomen.

Willems is leuk, berghuis zou top zijn. Lyanco als cv misschien nog een optie?

Ben benieuwd worden spannende uren vandaag. Hoop wel dat er nog wat gaat gebeuren en dat het fatsoenlijk materiaal (kwaliteit zoals Max) is en ginne bras!
+1/-0

 
Beetje realisme zou hier ook niet verkeerd zijn. Berghuis is niet haalbaar. Los van het feit dat hij zelf geen interesse heeft (afgelopen weken in meerdere interviews gezegd dat hij alleen naar het buitenland wil) zal die 8 miljoen euro in zijn contract niet voor binnenlandse clubs gelden.

Hetzelfde als Lyanco. Behalve dat er nu geen CV meer bij komt is hij ook veel te duur.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hiljemark heeft inmiddels een club
+1/-0

3 jaar geleden
Niks mis met deze opstelling van John, logisch allemaal; wel jammer dat de Chineze muur (nog?) niet haalbaar is gebleken, maar het zou me niets verbazen als die in de winter alsnog komt...

Alleen bij Marco kun je vraagtekens zetten, maar het risico is miniem en indien hij wedstrijdfit wordt en absolute aanwinst, ervaring, leiderschap en was zowel creatief als mentaal topspeler voor PSV. Geduld lijkt me een schone zaak in deze...

Indien John erin slaagt om bv Zirkzee en Brenet naar PSV te loodsen, dan staan we zeer goed op een heeft hij een puike transfer periode achter de rug!
+1/-2

3 jaar geleden
Dus omdat Baumgartel zelf niet naar Fullham wilde omdat ie daar niet in de basis terechtkwam, kun je hem nergens anders aan de straatstenen slijten? Zelfs nergens in de Bundesliga? Hoe zou dat toch komen.

Dit transferbeleid hangt als los zand aan elkaar. JdJ heeft in transfers al toegegeven dat ie met Bruma en Baumgartel gefaald heeft. Het is te hopen dat Schmidt er wat van kan kleien en dat Fein en vGinkel op termijn iets kunnen toevoegen aan het zwakke middenveld.

Zoals het er nu uitziet moet ie voorlopig met een statisch controlerend blok van Rosario en Sangare gaan spelen, en dan is het te hopen dat Mo aanhaakt als nummer 10, want anders heeft je voorhoede geen aanvoer. Misschien dat Zahavi het ook tijdelijk kan op 10.

Als op termijn Rosario vervangen kan worden door Fein of vGinkel dan ga je er langzaam op voorruit. Achterin blijft het centraal zeer broos. Teze doet het nu goed, maar elke jeugdspeler is grillig. En als hij wegvalt of geblesseerd raakt moet je het doen met Baumgartel, waar ze vanaf wilden...
+2/-2

 
3 jaar geleden
Sangare is het omgekeerde van statisch, bekijk ff wat beelden op Utube zou ik zeggen
+1/-3

3 jaar geleden
Reden dat het allemaal zo lang duurt kan in mijn beleving er alleen mee te maken hebben dat Psv voor topspelers gaat waarvan de clubs op het laatste moment pas uitsluitsel kunnen gevenof ze weg mogen.
Marco van Ginkel had toch al veel eerder aangetrokken kunnen worden?
Zaten afgelopen weekend 4 veldspelers op de bank en met Max en Ihatarren zijn dat er 6.
Sadilek is inmiddels weg dus 5.
Wat als het nu allemaal niet lukt?
Dan ga je met een hele smalle selectie een hele drukke periode tegenmoet.
Ik laat me nog steeds verassen maar vind dit wel erg frapant weer allemaal.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Sangare en Fein zijn al binnen hoor, dus dat zijn er dan 7. vGinkel en Guti zullen we pas later zien omdat ze beiden niet (wedstrijd)fit zijn, maar zo smal is de bank niet meer.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je vraagt je af waarom van Ginkel pas zo laat is aangetrokken, terwijl je een zin eerder aangeeft dat topspelers pas laat aangetrokken kunnen worden?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Van Ginkel is niet fit.
Het is maar afwachten of hij zijn oude niveau haalt en zijn knie heel blijft.
Ik vind dat je je selectie allang op orde had moet hebben,we hebben geen back up linksback.
Dat je op het laatste moment probeert een buitenkansje te regelen snap ik.
Maar dit vind ik te riskant.
+2/-0

3 jaar geleden
Lange termijn visie. Als je het op de echte lange termijn bekijkt probeert PSV de afgelopen decennia te verschuiven van een koopclub naar meer een mix van opleiding en koopclub. Dat leverde de laatste jaren wel meer talentvolle jeugdspelers op. Maar we blijken telkens niet goed in de laatste fase van de doorstroming van die jeugd naar A selectie. Kijk maar eens wat er vroegtijdig is weggevloeid(Zakaria, Labyad, Basoer,...). De spelers die wel blijven krijgen het vaak moeilijk door weinig vertrouwen en concurrentie met de aankoop. Ze breken dan vaak niet echt door en gaan vroegtijdig weg voor vaak te weinig geld. Zie nu weer het treurige lot van toptalent Sam lammers. En ik vrees voor Ihattaren. De focus op goede scouting is deels weggevallen door de aandacht naar de opleiding. Dan krijg je ook nog relatief veel verkeerde aankopen. Het slechtste van beide werelden in plaats van het beste. De nieuwe trainer moet en wil scoren en dat betekent varen op zijn eigen koers. De club kan niet anders dan hem hierin volgen, vandaar de vrij rigoreuze maatregelen en verlies pakken op de verkeerde aankopen. Maar dan ook nog Lammers opofferen, dat hadden ze m.i. niet moeten doen.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
De jeugd van PSV krijgt sinds 2013 volop kansen; als ze het dan nog niet redden, is er niet genoeg kwaliteit, doorzettingsvermogenvermogen of gaan ze egoïstisch puur voor het geld de gok aan, zie idd Bakkali, Labyat, Bazoer ed.
Dit laatste categorie kan ik missen als kiespijn...

Schmidt wilde heel graag door met Lammers en PSV ook, hij wilde alleen de afspraken niet nakomen en zelf weg...

Dat is iets heel anders dan opofferen, toch?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Mooi stukje de Analist, echter ben ik het niet helemaal met je eens.
Als je weet dat Lammers uit zijn contract loopt (ondanks mondelinge toezegging) en je pakt 10 miljoen voor een speler met een één jarig contract. dan pluk je al de vruchten vanuit de jeugdopleiding.

Bergwijn, Depay, Locadia zijn spelers die zomaar in mij opkomen die PSV al van de nodige miljoenen hebben voorzien.
Daar lijken Gakpo en Malen bij te komen. Wat betreft jeugdopleiding vind ik dat jij een verkeerde analyse maakt en er daadwerkelijk miljoenen uitvoort komen.

Dit seizoen Zahavi aangeschaft dat is een speler, die de spelers om hem heen ook beter maakt en om die reden zijn loon ook al waard is.
Qua aankoopbeleid ben ik het wel met je eens maar John de Jong heeft een groot deel al verhuurd in de hoop zijn fout goed te maken. dit kenmerkt hem wel en schept vertrouwen vind ik.

Dat er verandering moest komen, werd vorig seizoen duidelijk na geloof 9maal puntenverlies op rij. Komt die gewenste verandering lees ik veel mensen toch negatief zijn. "het glas is half vol of half leeg" het is maar hoe je het bekijkt. Ik verwacht een tussenjaar met hopelijk mooie wedstrijden ertussen en mogelijk verrast psv mij wel. Ik heb in ieder geval vertrouwen in de trainer en de aankopen die hij met zich mee brengt.

Ik kijk uit naar dit seizoen:)
+6/-1

 
 
3 jaar geleden
Madueke eigen jeugd? Bergwijn eigen jeugd? Onze beste ‘jeugd’ komt van elders.
+1/-3

 
Het begint hier wel erg sneu te worden als iemand die op 13-jarige leeftijd bij de club kwam al niet meer tot 'eigen jeugd' wordt gerekend.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Relaxt man. Beetje dollen. Ik ben dolblij met deze jeugdspelers want ze leveren paar meloenen meer op dan de Joritjes en Zoetjes
+2/-2

 
3 jaar geleden
klopt Malen is geen eigen jeugd komt vanuit Engeland (Arsenal) dacht ik, net als Madueke (tottenham) en Bergwijn vanuit Ajax. Het is een visie vanuit PSV om te hengelen naar jeugdspelers die vanuit Nederland naar het buitenland gegaan zijn en geen kansen krijgen. In mijn ogen ook een goede visie en tot nog toe winstgevend gebleken.
+1/-1

 
Averpsv (geschorst)
3 jaar geleden
Malen komt ook van ajax, op zijn 16e naar arsenal gegaan.
+1/-0

3 jaar geleden
Kans dat Joshna Zirkzee komt wordt wel groter nu feyenoord niets meer gaat halen...
+1/-0

 
3 jaar geleden
In mijn ogen niet nodig. wel leuk voor op de bank als back-up achter madueke en gakpo.
+1/-0

3 jaar geleden
Misschien die Zirkzee wel en nu baumgartl blijft zullen we wel geen nieuwe verdediger krijgen, maar dat is nu wel het noodzakelijke.
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Misschien nog een back- up back erbij, die eigenlijk links en rechts uit de voeten kan, en misschien dan volgend seizoen Denzel kan opvolgen! Wanneer nu een van onze vaste backs wegvalt, moet je direct centrale verdedigers op die plekken neer zetten, dit komt het spel van Roger zeker niet ten goede!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Laten we hopen dat ze die Zirkzee komt. Alleen Madueke en Piroe op de bank is te weinig. Piroe naar mijn mening talentvol maar nog te licht (hopelijk nog te verhuren last minute). Verder hoop ik dat ze als back iemand kopen die inderdaad kan doorstromen. Dus een jonge speler met potentie. Gezien de deadline en keuring etc kan die bijna niet anders dan uit de eigen competitie komen. Ik ben benieuwd!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage