Transparent
Inloggen
Sluiten

'Komst van Adrian Fein is helemaal rond'

6 oktober 2020 12:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Komst van Adrian Fein is helemaal rond"; image source: Pro Shots

PSV heeft zich verzekerd van de komst van Adrian Fein. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder heeft zijn medische keuring inmiddels ondergaan en hij zal later op de dag zijn handtekening zetten onder een éénjarig huurcontract. Fein kan zowel op het middenveld als centraal in de verdediging uit de voeten.

PSV hoopt zich bovendien nog met meerdere spelers te versterken. Ook de komst van Marco van Ginkel zal later op de dag bekend worden gemaakt.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

fein adrian eenjarig ginkel keuring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Kijk een aan. Hopelijk heeft J de Jong geleerd van de verhuur van Lammers aan Heerenveen.

En is er een soortzelfde constructie afgesproken (bij goed spel, x aantal wedstrijden een doorverkooppercentage). Dan zou je er toch nog wat aan kunnen verdienen.

Welkom Adrian Fein!
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Wow! Ik kan niet wachten om Fein en Sangare samen te zien op het middenveld, wat een verschil met Rosario en Thomas.

edit: Yes! Ook nog een optie tot koop!
+3/-3

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Ken je Fein en sangare dan?
+4/-2

 
3 jaar geleden
Ja, anders zou ik dat natuurlijk niet zeggen. Beide spelers waarvan ik nooit had durven dromen dat ze ooit bij PSV zouden spelen, net als Max trouwens.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Dat maakt me nieuwsgierig. Wat voor spelers zijn het?
+1/-2

 
3 jaar geleden
Weet je dat echt niet of probeer je nu te peilen hoe goed ik ze daadwerkelijk ken, omdat je niet gelooft dat ik ze ken? Daar ben ik dan weer nieuwsgierig naar.

Maar prima... Het zijn 2 verdedigende middenvelders. Een beetje als Rosario, maar dan met het karakter en de uitstraling van een beest ipv een slome, brave jongen met een blauw oog. Rennen niet als een kip zonder kop over het veld en kunnen wel een pass over 10 meter geven. Sangare is ook een speler die je nog een keer tegen kunt komen als je hem voorbij komt. De snelheid van Fein is misschien een dingetje, maar dat zit bij Sangare wel goed. Beide ook niet makkelijk van de bal te zetten. Fein lijkt mij het type speler waar de hele eredivisie een pesthekel een gaat krijgen, zoals Van Bommel ook nergens geliefd was buiten Eindhoven, maar dat zal er ongetwijfeld aan liggen hoe hij zich bij PSV en in de eredivisie gaat voelen en hoe belangrijk hij kan worden.
Al met al precies dat wat Schmidt op het middenveld wil en wat we naar mijn mening ook goed kunnen gebruiken, in tegenstelling tot Van Ginkel.
+3/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Dank voor de informatie. Ik ken beide spelers niet, dus dergelijke informatie is van harte welkom!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Sorry voor mij achterdochtigheid.

Wat ik nog vergeten was... beide kunnen een man uitspelen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
En inzake creativiteit en scorend vermogen?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Waren bij hun vorige clubs geen doelpuntenmakers. Maar iedereen die de moeite heeft genomen om de tactiek van Schmidt een beetje te snappen weet dat dat op die posities ook niet nodig is.

Toch denk ik dat ze er wel een paar gaan maken dit seizoen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ik zou Thomas en Rosario niet te snel afschrijven. Voor de ED hebben ze nog steeds voldoende kwaliteit. We gaan ze allemaal nodig hebben dit seizoen. Misschien kunnen we de beker ook eens een keer serieus gaan nemen, ondanks een druk speelschema.
+4/-1

 
3 jaar geleden
Die schrijf ik ook helemaal nog niet af. Moet wel toegeven dat ik, na de berichten over Bruma, Baumgartl en Sadilek, stiekem even heb gehoopt dat Rosario de volgende was die zou vertrekken.

Maar inderdaad, we gaan ze nog hard nodig hebben.
+2/-1

3 jaar geleden
Heel Fein dit, kan zo meespelen met Thomas (in de film;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Vind het nu wel lang duren met de transfers. Schmidt zei op de persconferentie dat hij nog een aanvaller en twee verdedigers wilden aantrekken. En nu komt J de Jong met twee middenvelders? Het worden nog spannende uren!
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Baumi is toch gebleben, dus 1 verdediger is prima, haal Brenet maar op, kan zowel rechts als links (als back up) en dan nog Zirkzee en we zijn helemaal klaar...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje