Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Marco van Ginkel keert terug bij PSV

6 oktober 2020 20:28 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Marco van Ginkel keert terug bij PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële website bevestigd dat Marco van Ginkel terugkeert bij de club. De middenvelder wordt wederom gehuurd van Chelsea en zal bij PSV de volgende stap in zijn herstel gaan zetten. "Marco is in het verleden van grote waarde geweest voor PSV", aldus technisch manager John de Jong. "We kunnen hem nu helpen en dat doen we heel graag. Marco is nog niet inzetbaar, maar als de laatste fase van zijn herstel goed verloopt, kan hij na verloop van tijd een rol gaan spelen in onze A-selectie."

Van Ginkel kende afgelopen jaren veel blessureleed, maar heeft het gevoel dat hij dat nu achter zich heeft gelaten. "Ik zit nu in de eindfase van een individueel programma en verwacht over enkele weken aan te sluiten bij de trainingen van de A-selectie", zo geeft hij zelf aan. "Ik moet straks onder meer weerstand gaan trainen in een wedstrijdselectie. PSV kan en wil me dit perspectief bieden en dat vind ik fantastisch. Ik ben hier twee keer kampioen van Nederland geworden en weet dat ik bij een fijne club de kans krijg om me helemaal terug te knokken. Dat Chelsea met me meedenkt in de vorm van een nieuwe verhuurperiode is hartstikke mooi. Dat tekent de goede verstandhouding die we na al die jaren hebben opgebouwd."

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel chelsea blessureleed jong meedenkt nederland verhuurperiode verloopt verstandhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Wederom top!

Maar moet het hier nou 3x bevestigd worden?
+1/-0

3 jaar geleden
Gaaf, super blij mee, klasbak!
+3/-0

3 jaar geleden
Het is toch een beetje sneu dat dit geweldige nieuws helemaal ondersneeuwt vanwege Super Mario. In een week tijd gaan we van een belabberd middenveld naar misschien wel een top middenveld. Ik begin zo langzamerhand heel benieuwd te worden naar dit seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Marco heeft ook nog een lange weg te gaan. Lief en hartverwarmend dat PSV voor Van Ginkel gaat zorgen en hem gaat helpen de laatste stap te maken in zijn herstel, maar het hosanna van de vorige topics was ook niet normaal. Sommige mensen denken dat hij tegen PEC al weer even als vanouds kan gaan shinen.
Nu zijn de ogen even op Gotze gericht en dat lijkt me voor iedereen beter, ook voor Van Ginkel.
+1/-0

3 jaar geleden
Welkom terug Marco, hopelijk ben je snel weer fit.
Geweldige speler!!!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje