Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook contract Mario Götze valt binnen salarispakket PSV'

8 oktober 2020 09:05 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Ook contract Mario Götze valt binnen salarispakket PSV"; image source: Pro Shots

In Duitse media werd gesuggereerd dat Mario Götze voor een jaarsalaris van liefst 3 miljoen euro heeft getekend bij PSV. Het Algemeen Dagblad meldt echter dat hier totaal geen sprake van is. Ook Götze heeft een contract getekend waarbij het totale salarispakket binnen de orde van grootte van twee miljoen euro is gebleven. Het salarispakket voor transfervrije spelers bestaat uit het salaris zelf, bonussen, tekengeld en premies. De directie van PSV had overigens niet verwacht dat de Duitser hiermee akkoord zou gaan.

Eerder werd ook al gesuggereerd dat Eran Zahavi voor een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro had getekend in Eindhoven, maar ook hiervan werd al direct aangegeven dat dit onzin was.




Tags

gotze salarispakket jaarsalaris eran onzin premies tekengeld zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
De supporters die zich afgelopen dagen druk hebben gemaakt of we financieel niet naar de afgrond gaan kunnen ook weer rustig slapen. Sowieso lijken die supporters vergeten dat we vorig seizoen voor 93 miljoen verkocht hebben.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Als je op de snelweg rijd moet je ook niet alleen in je achteruitkijkspiegel loeren. Wat denk je wat de operationele verliezen over de komende perioden worden? De hele omzet wordt aan gort geslagen door wat er in de wereld gebeurt terwijl er aan de kostenkant veel minder fors ingegrepen kan worden gezien een berg vaste kosten. Om over de mogelijke afschrijvingen op jongens als Bruma, Doan, Baumi etc maar te zwijgen. Het worden financieel gezien gewoon hele zware tijden waarbij je moet hopen dat de prestaties een deel van het verlies gaan wegpoetsen.
+2/-4

 
Daar hebben we allemaal 0,0 inzage in wat de (eventuele) operationele verliezen gaan worden.

Het begint wel een vrij sneu verhaal bij jou te worden. Tot een jaar geleden was je zelf constant om kaarten aan het vragen bij mods op moment als iemand iets negatiefs durfde te zeggen over PSV, "want dat konden geen echte fans zijn". Tegenwoordig grijp je zelf alles aan om te zeiken, het liefst met 'Boeken Toontje' erbij. En dan maar afvragen waarom je niet serieus wordt genomen en niet genoeg plusjes krijgt :D
+4/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben inderdaad geen inzage in de totale aankomende verliezen echter als je je enigzins verdiept in wat er gaande is in de wereld en de bedrijfstak voetbal kun je op je klompen aanvoelen dat er zware tijden aankomen. Wat is er mis mee om dat te benoemen? Dat staat los van wat er aan de 'voorkant' van PSV gebeurt. Of wil je zeggen dat je argumenten hebt die deze stelling ontkrachten? Ik houd me aanbevolen want de financiële kant van de sector heeft mijn aandacht. En inzake het 'zeiken': volgens mij is er de afgelopen 18 maanden genoeg reden hiervoor geweest. We speelden oude wijven voetbal met als absolute dieptepunt met 3 controleurs in de Arena en presteerden fantastisch.

En inderdaad, ik heb helemaal niks met Gerbrands, sterker nog ik ben die vent hartsikke beu maar who cares? De manier waarop een en ander bij PSV gaat sinds het vertrek van Marcel Brands heeft mij een hoop duidelijk gemaakt. Ik mag hopen dat PSV eindelijk weer op het rechte pad zit.
+1/-1

 
Die clowns moet je hier ook totaal niet serieus nemen.

PSV moet de selectie versterken. Worden er spelers gehaald, staan de ze de jeugd in de weg. Vanaf het begin zeveren dat er een scorende middenvelder moet komen. Dan komt er een scorende middenvelder en is dat opeens een probleem :D

Als PSV wint, ligt het altijd aan de tegenstander die te zwak is.

Fijn zulke 'supporters'. Kunnen 's ochtends beter een kop thee of koffie pakken in plaats van een liter azijn. Of gewoon open kaart spelen.
+4/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Voor het negende achtereenvolgende jaar een netto winst, dat is netjes. Wel zullen er dit seizoen nog 1 of meerdere spelers verkocht moeten worden om de cijfers voor 20-21 op orde te krijgen. Ik denk dat de directie ervan uitgaat dat Dumfries en/of Malen met een goede winst verkocht gaan worden eind van het seizoen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je kunt ook prijzen gaan pakken , dan raken je cijfers ook op orde. Lijkt mij trouwens beter dan spelers moeten verkopen. Denk je zelf ook niet ?
+2/-1

 
3 jaar geleden
dat gaat niet vanzelf en die CL inkomsten vallen ook niet in 20-21. De noodzaak om spelers te verkopen zal er altijd zijn voor PSV, dat is ook het business model.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat gaat zeker niet vanzelf maar we hebben nu een heel goed elftal staan. De vraag is of Roger ze op een lijn krijgt. Kunnen de spelers aan wat hij wil? Als dat gaat lukken denk ik dat we een hele mooie toekomst tegemoet gaan. Kampioen worden is zeker niet ondenkbaar. Of we genoodzaakt zijn spelers te verkopen is maar de vraag. We hebben nu spelers die zich zelf etaleren van ons zelf en de spelers die we gehaald hebben zal ook aan getrokken worden mits we een goed seizoen draaien en zeker Europees gezien. Denk trouwens dat we Mario niet lang houden. Als hij zijn oude niveau haalt is hij volgend seizoen weg , niet meer houdbaar voor ons en dat weet hijzelf ook wel.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Het is maar net de vraag 'welke' supporters zich druk maken .
+2/-1

3 jaar geleden
Het staat in het AD, dan zal het wel waar zijn...
+1/-0

Maar de persoonlijke sponsordeal met puma loopt buiten psv om. Kortom er zijn genoeg constructies om een speler extra te belonen.
+1/-1

3 jaar geleden
Heeft hij ook een tekenbonus gekregen?
+1/-0

3 jaar geleden
Natuurlijk hoop ik net als iedereen dat het een succesverhaal wordt met Mario, maar ook met de andere aanwinsten. Ik heb in dat opzicht wel vertrouwen in Schmidt. Het enige waar ik af en toe aan moet denken is aan het jaartje Patrick Kluivert: dat was ook een grote naam en daar werd ook veel van verwacht maar hij maakte dat totaal niet waar.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Die ene goal was voldoende. Daar heeft ie voor mij alles mee goed gemaakt. Gelukkig daarna ook gelijk weer vertrokken.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat dacht je van Reiziger , Andy van der Meijde en Marciano vink ? Dat waren zakkenvullers niet meer, voetballen ho maar.
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage