Transparent
Inloggen
Sluiten

Dramatisch Oranje gelijk tegen B-ploeg Bosnië

11 oktober 2020 19:51
Foto: Pro Shots

Dramatisch Oranje gelijk tegen B-ploeg Bosnië; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft in een belabberde wedstrijd gelijk gespeeld tegen Bosnië-Herzegovina. Het Nations League-duel eindigde in een bloedeloze 0-0. De thuisploeg speelde bovendien met grotendeels de reserveploeg. Denzel Dumfries en Donyell Malen begonnen beiden in de basis, maar werden halverwege de tweede helft gewisseld.




Tags

bosnie oranje bloedeloze dumfries herzegovina malen nations reserveploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Er waren er wel meer slecht maar ik ben er nu wel uit dat die Frenkie de Jong een hopeloos overschatte speler is. Bijna alleen risicoloze breedtepassjes, postbode acties no bal inspelen en er vervolgens zelf weer achteraan rennen en tegen deze tegenstander als Barca middenvelder totaal niks af kunnen dwingen.
+8/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
De meeste ajax en ex-ajax spelers zijn overschat. De hele club ajax is zwaar gehyped, in het buitenland doen de clubs er hard aan mee door belachelijke woekerprijzen te betalen voor de spelers en de media doet er net zo hard aan mee.
+9/-0

 
3 jaar geleden
Zeker, echter de ajaxiedjes vinden dat niet. Afgelopen seizoen zag je het al met die geweldige reeks van 10 wedstrijden waarvan ze er 5 verloren en europees was het ook niet best.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Tijd dat PSV die achterlijke schreeuwers op n hoopje spelen...
+6/-0

 
3 jaar geleden
Zoals op 15 april 2018 op mijn verjaardag. En zo'n mooi verjaardagscadeau had ik nog nooit in mijn leven gehad!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat is een (want ook 78 meegemaakt en in Stuttgart geweest) van mijn mooiste dagen ooit geweest: het afdrogen, de euforie in een rechtstreekse confrontatie, de sfeer vooraf in de stad, de ontlading tijdens de wedstrijd... het vieren in de stad tot diep in de nacht en als klap op de vuurpijl: mijn nieuwe lief ontmoet!

Nee beter dan die dag wordt het niet gauw meer...
+1/-0

 
 
3 jaar geleden
🤣🤣🤣 voor mij wel (als ik mijn best doe;-)
+1/-0

3 jaar geleden
Maakt weinig uit of je tegen een b-team of tegen de F3 dames speelt, als je het grootste deel van de wedstrijd niets probeert wordt het niets.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik had al zo geen zin in deze interlandbreak, juist nu moeten die klote-interlands afgewerkt worden. Kunnen we niet gewoon alle interlands afschaffen tot het EK begint?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het feestje van de UEFA en FIFA maffia gaat gewoon door ongeacht hoe hard de clubs ervoor bloeden. Onbegrijpelijk dat hier vanuit de clubs geen statement over wordt gemaakt.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Mooi moment voor onze nieuwe sterren om aan Eindhoven te wennen. We konden wel een pauze gebruiken om wat fris bloed in het elftal te krijgen.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad. Met al die nieuwe spelers deze week komt deze interland break helemaal niet zo slecht uit. Götze heeft dalijk al anderhalve week getraind als we aantreden tegen PEC. Kan dan misschien zijn eerste minuten maken.
+7/-1

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
En zijn eerste 2 goals
+2/-0

3 jaar geleden
Forza Italia!

Ik zal blij zijn als duo D&D* eind van de week weer veilig (lees: blessurevrij) terug is in Eindhoven.

*Dennie & Donnie
+1/-0

 
3 jaar geleden
🤣🤣🤣 Das inderdaad de grootste zorg voor ons
+2/-1

 
3 jaar geleden
Zie Arias. Je zal maar voor Leverkusen zijn.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dat heb ik gemist, is die (zwaar) geblesseerd geworden tijdens interland?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Kuitbeenbreuk tijdens Colombia-Venezuela (3-0). Inmiddels al geopereerd, circa halfjaar eruit. Einde seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dank, kut voor hem en Leverkusen; die klootzak van een Gentile (Den Haag) koste Romario het WK van 1990... en PSV de landstitel
+1/-1

 
3 jaar geleden
Thanks for reminding me... ik had het ook nog moeten zien in München, met een topfitte Romario in topvorm. Overigens speelde Ro wél op WK in Italië.

Denk ik overigens nog vaak aan terug, aan die weggegooide landstitels in 1990 & 1993, hadden er 8 op rij moeten zijn, een ongekend record in Nederland.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Yep, klopt, weet bouwen aan die suprematie, 6 vd 7 was al frustrerend voor veel westerlingen...😁
+1/-1

reactie verwijderd

3 jaar geleden (gewijzigd)
Enige speler die goed speelde, speelt momenteel voor 010. Al dat spul uit 020 of met een verleden daar zakte ver door de ondergrens. Die Promes was compleet waardeloos. Het bewijs wordt dan geleverd dat niet hij maar Malen wordt geslachtofferd. Het bewijs dat al die nare bondscoaches van de laatste tijd oranje gebruiken als etalage voor 020. Valt mee dat hij Dest niet alsnog opriep en meteen speeltijd gaf, ook al heeft die zijn zinnen op de USA gezet. En dat hij dan Denzel eraf haalt.... De man die ons van een achterstand behoede. Van mij mogen Denzel en Donyell zogenaamd een blessure veinzen en terug naar huis komen. Net als Cody en Jordan. Wij hebben niks te zoeken in dat oranje-van-boven-de-rivieren.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Idd, Berghuis was de enige positieve noot (en Cillesen hield nog heel knap de 0-1 uit de onderhoek), de rest was bagger, hoewel Malen nog niet zo slecht speelde. Sinds Koeman weg is, is Oranje geen schim meer van het was, dat geeft aan hoe belangrijk een coach kan zijn, hopelijk (en daar ik ben van overtuigd) gaan we dat hier ook zien.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ik snap hem niet? In mijn tekst staat Cody en Jordan.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zie het nu. Wat dom van mij 🤣 Snel aanpassen voordat iemand anders het ziet.
+3/-0

3 jaar geleden
Mooi.
Woensdag nog ff met 5-0 op de klotuh krijgen tegen Italie en dan kunnen ze De Boer er weer uitsodemieteren. Wat een aanfluiting.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Mag lijen dat ze verliezen van Heerenveen. Kijken wat die gasten van Voetbalpraat, en andere Nederlandse voetbalprogramma's dan te vertellen hebben. PSV toch favoriet voor de landstitel?
Natuurlijk daarvanuitgaand dat wij bij PEC winnen.
Frenkie de Jong, vrijwel alles breed gisteren, penetreert zelden in de 16 van de tegenstander. In 90 minuten slechts 1 goede steekpass gezien. Inderdaad zwaar overschat dat manneke.
Dumfries kan veel beter dan wat ik gisteren van hem zag, en Promes, wat een lachertje.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ssssst, van sommigen mag je dat niet zeggen hoor, die zeiken liever hun eigen spelers af😉
+1/-0

3 jaar geleden
Ik moet zeggen dat Frenkie de Jong toch wel aardig zeker is aan de bal. Misschien niet populair hier, maar die zie ik toch graag voetballen. Gisteren waren Promes en De Roon echt dramatisch. Ook van Wijnaldum maar weinig gezien. Dan krijg je hetzelfde probleem als PSV had onder van Bommel. Een zwak middenveld en geen aanvoer naar de aanval.

Daarnaast natuurlijk een belachelijke tactiek van de Boer. Met een goede Luuk in de spits 70 minuten lang alleen maar tikkies breed spelen. Bizar. En dan Promes laten staan ipv Malen...
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Het lijkt me realistischer de schuld niet bij de spelers te leggen maar idd. bij de tactiek en uitvoering. Koeman speelde veel uitgekookter, en zorgde ervoor dat er voorin veel meer ruimte was door een bal recht-vooruit de diepte in te laten spelen. De Boer probeert met ouderwets 'dominant voetbal' de bal rond te laten gaan. (met het tikkie-takkie voetbal van Spanje2010 maak je nauwelijks nog goals nu). Die tijd is voorbij, daar red je het niet meer mee vandaag de dag, veel te traag en geen verrassingseffect. Direct en zo weinig mogelijk over de flanken, dàt is het moderne voetbal.
+3/-0

 
Precies, De Boer imiteert nog steeds Michels zowel figuurlijk als qua spel. En Michels had het team gejat van Kees Rijvers, kan je zien hoe oud dat is. Malen heeft bijna de hele eerste helft als rechtsback gespeeld. Moest als rechtermiddenvelder de positie van Dumfries overnemen, dat is toch niet een speler die je op die positie gebruikt. Terwijl Promes geen enkel balcontact goed afhandelde. En Van der Vaart weer zij 'kan een keer gebeuren'.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Yep, de 'Hollandse school' is qua voorbeeld voor de wereld al een tijd ingehaald door het voetbal die de laatste 10 jaar vorm heeft gekregen in Duitsland(direct en straffe pressing): Klopp,Ragnick en Schmidt zijn daar exponenten van. Lobanvoski was 40 jaar geleden de grondlegger van dit soort voetbal, remember Dinamo Kiev in 1975 en 1986, en SovjetUnie op het WK1986? (Frankrijk werd er in 2018 wereldkampioen mee, weliswaar met lage pressing)
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is geen probleem @timmie, maar ook hij speelde een zwakke wedstrijd en moet minimaal 1 x scoren; al dat opgehemel over hem, dat is irritant, zeker als hij ook faalt...

Dat steekt en aantal PSV supporters kan daar niet tegen, dat gekwijl over onze Amsterdamse vrienden in de media, ik snap dat heel goed.

PSV moet verder gewoon naar zichzelf kijken en zelf ervoor zorgen dat die arrogante kneuzen stil worden...😑
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje