Jong PSV in eigen huis gelijk tegen NEC

20 oktober 2020 20:40

Jong PSV in eigen huis gelijk tegen NEC; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft dinsdagavond gelijk gespeeld tegen NEC. Op PSV Campus de Herdgang eindigde het competitieduel in 1-1. Kristófer Kristinsson zette de ploeg van Peter Uneken in de blessuretijd van de eerste helft nog op voorsprong, maar vlak voor tijd wisten de Nijmegenaren op gelijke hoogte te komen. Jong PSV blijft daardoor op een twaalfde plek staan in de Keuken Kampioen Divisie. Aanstaande vrijdag komt de ploeg alweer in actie als de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat De Graafschap op het programma staat.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Sambo, Kreekels, De Haas, Vos (62' Felipe), Kjolo, Ledezma (83' Daverveld), Schoonbrood (74' Matuta) (75' Mendonca), Timan, Kristinsson (46' Touré), Saibari

jong kristinsson daverveld delanghe felipe graafschap haas herdgang kampioenskandidaat kjolo kreekels kristofer ledezma matuta mendonca nijmegenaren saibari sambo schoonbrood timan toure twaalfde uneken vos

3 jaar geleden
Goede wedstrijd van JPSV met als resultaat een verdiend gelijkspel met kans op meer als Saibari die grote kans niet had gemist. Vlak daarna viel in minuut 86 de gelijkmaker. Compliment voor de verdediging want veel kansen heeft Nec niet gehad.Keeper Delanghe straalt veel rust uit waardoor de verdediging ook beter functioneert.Ledezma en Saibari hebben hard gewerkt maar hun kwaliteiten komen er toch nog niet uit.
+1/-0

Bijzonder matige wedstrijd weer met een bijzonder flets en apathisch NEC. Oeverloos tikkies breed, slechte passes en nauwelijks knappe aanvallen. Klojo was goed aan de bal en is een speler die versnelling bracht en zicht naar voren. Het blijft mij een raadsel dat Gloster zelfs in deze opstelling geen plaats heeft. Met Estudiantes eens dat Delanghe een punt van rust is dat ook uitstraalt op de verdediging.
+1/-0

De wedstrijd begon matig, maar na 20 minuten werd het een spannend gevecht. Uitblinkers
waren Delanghe en Kjolo, waarbij Delanghe uitblonk in kwaliteit en Kjolo door werklust.