Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Het was beter geweest als we de drie punten hadden gehaald'

22 oktober 2020 22:55

Mario Götze baalde in gesprek met RTL van de nederlaag tegen Granada. "We wilden de Europa League beginnen met een overwinning, zeker in eigen huis en zeker tegen Granada. We hadden een goede kans vandaag, maar hebben helaas de drie punten niet gehaald", aldus Götze. "Ik ben natuurlijk blij met mijn doelpunt, maar het belangrijkste was dat we de drie punten zouden halen en verder zouden gaan met wedstrijden winnen. Het was beter geweest als we de drie punten hadden gehaald."

De Duitser opende vlak voor rust nog de score. "Het was een goede lange bal en Denzel won vervolgens het luchtduel. Dat was erg belangrijk. Ik had al het gevoel dat de bal daar zou komen en maak dan een mooie goal", zo gaf hij aan. "Het was fijn om na zo'n lange tijd het team te kunnen helpen in de Europa League. Het is voor mij altijd belangrijk om te scoren, dus dat voelde wel goed."

Direct na rust werd Götze gewisseld. "Ik heb pas zes keer getraind door mijn situatie. Zondag had ik al gespeeld, nu weer en zondag moeten we weer spelen. We moeten daarmee voorzichtig zijn", zei hij daarover. "Ik moet het hele seizoen in een goede conditie blijven. Het gaat niet alleen over het begin, maar ook over de komende acht maanden. We hebben hier gezamenlijk voor gekozen."




Tags

gotze granada baalde conditie luchtduel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage