Transparent
Inloggen
Sluiten

Hedwiges Maduro: 'Zelfs nu zou ik het een stunt vinden als Omonia zou winnen van dit PSV'

29 oktober 2020 13:39

In gesprek met Fox Sports blikt Hedwiges Maduro vooruit op de wedstrijd van PSV tegen Omonia Nicosia. De voormalig middenvelder speelde als speler zelf een seizoen voor de Cypriotische club. "Voor het Nederlandse publiek natuurlijk een onbekende ploeg, maar voor mij erg leuk", aldus Maduro. "Er wordt altijd erg min gedaan over de Cypriotische en in mindere mate Griekse competitie, waardoor onderschatting op de loer ligt. Daar moet PSV ook voor oppassen, al helemaal met deze gehavende selectie."

Maduro vergelijkt Omonia met Feyenoord. "Het is een volksclub. De mensen daar leveren zonder na te denken een weeksalaris in om een kaartje te kopen van hun club", zo geeft hij aan. "Als speler voelde ik dan ook altijd de emotionele druk van de supporters. Win je? Dan ben je God. Verlies je? Dan kan je er niks meer van. Mensen breken gerust in tranen uit als je niet wint. Dat de supporters er nu niet bij zijn, kan voordelig uitpakken voor PSV. Met name in de heksenketel van PAOK, maar ook op Cyprus."

Ondanks de personele problemen bij PSV rekent Maduro op een overwinning voor de Eindhovenaren. "Omonia is een stugge ploeg, maar zou in Nederland een middenmoter zijn. Echter niet hoger dan dat", zegt hij daarover. "Zelfs nu zou ik het een stunt vinden als Omonia zou winnen van dit PSV."




Tags

maduro omonia hedwiges cypriotische cyprus feyenoord fox gehavende heksenketel kaartje loer middenmoter nederland nicosia onbekende onderschatting paok volksclub voordelig weeksalaris

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage