Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We hebben goed gespeeld en een goede prestatie geleverd'

1 november 2020 19:44

Na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag gaf Roger Schmidt aan vooral blij te zijn. "We hebben goed gespeeld en een goede prestatie geleverd. Het was vooral een heel slimme wedstrijd van ons", aldus Schmidt in gesprek met Fox Sports. "We hebben goed voetbal gespeeld en de tegenstander geen kans gegeven. We hebben vier keer gescoord en veel meer kansen gehad om te scoren, dus ik ben blij."

Schmidt kreeg ook de beelden van de strafschop te zien. "Misschien dat er ergens contact is geweest, want de scheidsrechter heeft het gecontroleerd", zo gaf hij aan. "Vorige week was het in ieder geval duidelijker een penalty."

De trainer was ook zeer te spreken over het spel. "In balbezit waren we erg goed vandaag. Voor de wedstrijd hadden we al besproken dat we vooral heel veilig wilden blijven aan de bal en de momenten wilden creëren. We moesten een ritme creëren waarin de tegenstander nauwelijks aan de bal kwam", zei hij daarover. "Het team heeft dat goed gedaan. Veel spelers zijn vandaag vaak aan de bal geweest en hebben nauwelijks fouten gemaakt. Ibrahim Sangaré was zeer goed, maar dat waren Mario Götze en Adrian Fein ook."




Tags

schmidt roger ado adrian duidelijker fein fox gecontroleerd gotze sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage