Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het komt deels door een gebrek aan ervaring en deels door een gebrek aan energie'

5 november 2020 22:57

Tegenover de officiële website van PSV gaf Roger Schmidt aan flink te balen van de harde nederlaag tegen PAOK. "Na rust ging de ene na de andere counter erin. Dat komt deels door een gebrek aan ervaring en deels door een gebrek aan energie", aldus Schmidt. "Voor rust controleerden we de wedstrijd, maar ook toen maakten we al een hoop onnodige fouten. Daar hebben we in de rust natuurlijk over gesproken."

In de tweede helft ging het echter helemaal mis. "We kregen een doelpunt tegen uit een standaardsituatie en daarna ging de ene na de andere counter erin", zo gaf hij aan. "Vooral in balbezit maakten we de verkeerde keuzes. Ook de restverdediging was niet op orde. Dat komt volgens mij deels door een gebrek aan ervaring. Tegelijkertijd betalen we vanavond de prijs voor de inzet van de afgelopen weken. De energie was op."




Tags

schmidt roger counter controleerden paok standaardsituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage