Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bezig aan belabberde reeks in Europa: slechts 3 zeges in laatste 23 duels in Europees hoofdtoernooi

5 november 2020 23:02

PSV is bezig aan een belabberde reeks in Europa. Dat zocht het Twitter-account PSVStats uit. Van de laatste 23 wedstrijden in een Europees hoofdtoernooi wist PSV er slechts 3 te winnen. Naast de zege van vorige week op bezoek bij Omonia Nicosia wist de club een jaar geleden te winnen van Sporting Lissabon en Rosenborg.

De reeks begon in 2016 toen PSV in de achtste finales van de Champions League zowel thuis als uit met 0-0 gelijk speelde tegen Atletico Madrid, waarna uitschakeling volgde na een verloren strafschoppenserie. Vervolgens werd er twee seizoenen op rij geen enkele wedstrijd gewonnen in de groepsfase van de Champions League. Een jaar geleden begon PSV wel goed aan de groepsfase van de Europa League met twee zeges op rij, maar daarna stortte de ploeg helemaal in elkaar met onder meer blamerende zeges op bezoek bij zowel Sporting Lissabon en LASK. Ook dit seizoen ging PSV al twee keer onderuit in de groepsfase.




Tags

hoofdtoernooi lissabon sporting atletico blamerende lask madrid nicosia omonia psvstats rosenborg stortte strafschoppenserie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage