Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jong PSV komt vooralsnog vrijdag wel in actie ondanks gemis van liefst achttien spelers'

5 november 2020 23:08 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Jong PSV komt vooralsnog vrijdag wel in actie ondanks gemis van liefst achttien spelers"; image source: Pro Shots

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat Jong PSV vrijdag wel in actie zal komen. Er stond een vraagteken achter het competitieduel tegen FC Den Bosch vanwege de vele coronagevallen. Ondanks dat Peter Uneken liefst 18 spelers moet missen zal de wedstrijd vooralsnog echter wel gespeeld moeten worden. Vanuit PSV onder-18 zullen nu 9 spelers doorgeschoven moeten worden.

Vanwege coronagevallen ontbreken er 12 spelers bij Jong PSV, terwijl 4 spelers met het eerste elftal naar Griekenland waren. Daarnaast zijn 2 spelers geblesseerd. Vanwege de corona uitbraak werd de wedstrijd tegen Cambuur van afgelopen maandag wel afgelast.




Tags

jong coronagevallen gemis afgelast cambuur corona elfrink griekenland uitbraak uneken vraagteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mijn zoon speelt bij PSV O14, ik denk dat hij over 2 weken zijn debuut maakt in het Betaalde voetbal.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Je zult apetrots zijn als ie de winnende in de Arena maakt. ;)
+10/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben bepaald geen fan van JPSV. Of meer specifiek: ik ben tegen de "Jong" teams in de divisies onder de Eredivisie. Spelen zelf voor spek & bonen mee en werken derhalve competitievervalsing in de hand (waar het later vandaag wellicht ook weer op uit zal draaien). Geen liefhebber dus, duidelijk, maar het feit dat het ondanks 18(!!!) - achttien! - afwezigen toch vanavond zal moeten aantreden is slechts één woord voor: bespottelijk!
+5/-0

3 jaar geleden
Ik zou psv uit veiligheidsoogpunt voor al die jonge jongens en hun carrière de komende vijftien jaar gewoon de wedstrijd niet spelen en de drie punten verlies accepteren...
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Wat een schande als de knvb deze wedstrijd door laat gaan. ‘Maarliefst 18 spelers missen ze’!! Echt hoogste tijd voor frisse wind door de knvb. Maar zonder dolle, wat willen ze nou? Moet jong PSV maar spelers van -14 opstellen ofwat? Volgens mij mag dat nog niet eens iets met een minimum leeftijd toch qua vergoedingen en op tv komen. 18 spelers... man man man waar gaat het over. En zo krijgen ze die besmettingen helemaal nooit onder controle.
+1/-0

3 jaar geleden
Met een jeugdelftal naar FCDB toe.Vreemde actie van de KNVB om deze wedstrijd door te laten gaan.Dat is bij voorbaat 3 punten voor Den Bosch.Je kunt kritiek hebben op de jong elftallen in de KKD maar het heeft PSV veel goeds gebracht wat betreft de ontwikkeling van jeugdspelers.Het is niet voor niks dat Feyenoord heel graag in de KKD wil spelen met een jong team.Zonder deze jong teams zou de KKD uit maar 16 teams bestaan omdat uit de 2e divisie niemand wil promoveren.Dat betekend dus minder inkomsten in deze divisie die toch al noodlijdend is.Ik denk dat de voordelen van jong teams opwegen tegen de nadelen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Gelukkig had je ongelijk en bleven de punten bij voorbaat niet in Den Bosch maar gingen mee in de tas naar Eindhoven 😜
+1/-0

 
Had jij bij voorbaat wel geweten? Plak jij jou fietsband bij voorbaat voordat ie lek raakt hè;-)
+1/-0

3 jaar geleden
PSV heeft zelf verzocht om de wedstrijd door te laten gaan, dus kritiek op de KNVB lijkt me in dit geval onterecht dan.
+2/-0

3 jaar geleden
PSV wil gewoon graag dat de KNVB meedenkt met de club, en dat de prio bij het eerste elftal ligt. Heel leuk dat PSV de selectie van het eerste moet aanvullen met spelers vanuit jong psv, maar als vervolgens de wedstrijd van jong psv afgelast moet worden omdat daar niet meer genoeg spelers beschikbaar zijn dan had je net zo goed die wedstrijd van het eerste elftal kunnen verplaatsen.
Ik zeg niet dat de uitslag gisteravond dan beter was geweest maar dan had je als KNVB iig laten zien mee te denken met de club en de europese ranking.
PSV is duidelijk nog gepikeerd en wil nu de wedstrijd van jong PSV dus ook maar gewoon door laten gaan om zo toch maar hun gelijk te kunnen aantonen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje