Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen en Mohamed Ihattaren bij Oranje, Cody Gakpo ondanks corona bij Jong Oranje

6 november 2020 12:38 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Donyell Malen en Mohamed Ihattaren bij Oranje, Cody Gakpo ondanks corona bij Jong Oranje; image source: Pro Shots

Donyell Malen en Mohamed Ihattaren moeten zich maandag in Zeist melden voor de interlands van het Nederlands elftal. Het duo van PSV is door Frank de Boer opgenomen in zijn definitieve selectie. Denzel Dumfries en Pablo Rosario zaten in de voorselectie, maar werden niet geselecteerd. Zij kunnen nu twee weken herstellen en zorgen dat ze weer volledig fit zijn als het volgende loodzware blok met wedstrijden van PSV op het programma staat.

Oranje speelt komende week een oefenwedstrijd tegen Spanje, waarna ook nog wedstrijden voor de Nations League volgen tegen Bosnië-Herzegovina en Polen.

Jordan Teze en Cody Gakpo zullen zich bij Jong Oranje gaan melden voor kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Portugal. Het oproepen van Gakpo is opmerkelijk aangezien de aanvaller nog altijd niet inzetbaar is vanwege het coronavirus.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

oranje gakpo cody ihattaren jong malen corona boer bosnie coronavirus dumfries herzegovina jordan nations opmerkelijk polen portugal rosario rusland teze zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik ben meer benieuwd wat Gakpo gaat doen, nog niet gespeeld maar wel opgeroepen voor Jong Oranje, zeer wonderlijk.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik verwacht beide heren de volgende interland periode bij de hoogste selectie.
Gakpo heeft een onwijs hoge bijdrage in goals/ assists en Teze heeft in de voorbereiding goed gedraaid en nu al een stuk of 15 wedstrijden in het eerste gestaan. Dat lijkt me wel genoeg of geldt dat alleen als je voor een andere club speelt ?
+1/-0

3 jaar geleden
Ik neem aan dat Gakpo bij de volgende test negatief wordt getest. We missen hem trouwens!
+1/-1

3 jaar geleden
En die onzin blijft maar doorgaan. Selectie PSV snakt naar rust en de ene na de andere uitnodiging komt vanuit Zeist en elders. Denk je eindelijk weer richting volledig fitte* selectie toe te groeien, moet je als club zijnde weer risico gaan lopen. En dat, in dit geval, voor een organisatie die jouw enige mogelijkheid tot recuperatie keihard ontzegt.

*zo volledig fit als maar enigszins mogelijk is
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eigenlijk bizar, maar ik las dat Gakpo in overleg met PSV opgeroepen is...
Wellicht om hem alvast wat ritme op laten doen?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zeker bizar dat. Organiseer dan voor álle recente afwezigen een oefenpot tegen een representatieve opponent. De Herdgang lijkt mij daarvoor een prima, relatief veilige, omgeving.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoor wat je zegt en ben totaal geen fan om nu te reizen echter dit soort zaken hoort bij topsport en onze jongens worden alleen maar beter door met nog betere spelers te trainen en praten. Ik mag aannemen dat Fons de Boer goede rustmomenten inbouwt en dat er gedoceerd getraind wordt. Beter zou zijn als alle internationale wedstrijden 'on hold' gezet worden maar het grote geld bepaald.
+1/-0

3 jaar geleden
Lijkt me dat hij niet opnieuw besmet kan raken met Corona dus prima. Ga maar ritme opdoen daar. Maar niet geblesseerd terug komen. Verder is het natuurlijk onbegrijpelijk dat die klote interlands gewoon doorgaan. Alleen maar omdat de UEFA de zakken moet kunnen blijven vullen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage