Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jordan Teze nadert akkoord over nieuw contract'

10 november 2020 09:15 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Jordan Teze nadert akkoord over nieuw contract"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Jordan Teze dicht bij een nieuw contract bij PSV is. De verdediger is in hoofdlijnen akkoord over een verbintenis tot de zomer van 2024.  Een langer verblijf van Teze was afgelopen weken een van de speerpunten van trainer Roger Schmidt en technisch manager John de Jong.

Teze speelt al sinds 2007 voor PSV en doorliep samen met Cody Gakpo en Armando Obispo de volledige jeugdopleiding. Zijn huidige contract zou na dit seizoen aflopen, al had de club een optie om deze met een seizoen te verlengen.




Discussieer mee op de forums


Tags

teze jordan armando cody gakpo hoofdlijnen jong obispo roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Goed nieuws, want Jordan heeft zich prima ontwikkeld het afgelopen jaar. En er zit nog wel wat rek in.
+2/-0

3 jaar geleden
Goede zaak, jongen waar we nog enkele seizoenen veel plezier aan kunnen beleven. Ik wacht echter met juichen tot die handtekening staat, de laatste jaren te vaak gefopt door mondeling overeengekomen verlengingen, die blijken steeds niets waard.
+1/-0

3 jaar geleden
Verstandig van Teze en psv ,op naar mooie tijden..
+1/-0

3 jaar geleden
Teze is toch een beetje de verrassing van het seizoen tot nu toe. Had niet verwacht dat hij al zo belangrijk en betrouwbaar ging zijn. En het is ook een aangename verrassing, want we hebben geen fatsoenlijke vervangers. Van mij mag hij een contract krijgen tot de zomer van 2025.
+2/-0

3 jaar geleden
Blijf me erover verbazen dat het wekelijks over Schuurs gaat terwijl Teze bij ons geruisloos een vaste waarde in de verdediging is geworden. Met , net als Schuurs, op zijn tijd nog wat foutjes maar ook een enorm potentieel. Wordt volledig genegeerd door de media.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Prima zo. Laat die jongens zich maar even rustig ontwikkelen. En de afgelopen weken hebben we wel kunnen zien dat ze verdedigend nog heel kwetsbaar zijn achterin (Boscagli meer dan Teze). Dus laat die media zich nog maar even rustig met Schuurs bezig houden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je bedoelt Schuurs waar de ‘lokale’ media al over geconcludeerd heeft dat hij tekort komt? Laat Teze maar lekker in de luwte rijpen.
+1/-0

3 jaar geleden
Vind Teze inderdaad een rustpunt achterin. Laat zich niet langer de kruimels van het brood eten zoals Boscagli nog steeds overkomt en verlies vrijwel nooit een duel. Komt ook goed uit zijn woorden, presenteert zich uitstekend. Prima vent
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage