Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil ook langer door met Armando Obispo'

10 november 2020 11:11 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil ook langer door met Armando Obispo"; image source: Pro Shots

In navolging van de aanstaande contractverlenging van Jordan Teze hoopt PSV ook langer door te kunnen gaan met Armando Obispo. Dat weet Voetbal International te melden. De momenteel geblesseerde verdediger heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. Het Eindhovens Dagblad meldde al dat ondanks zijn blessure PSV nog altijd vertrouwen heeft dat Obispo gaat doorbreken.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando jordan teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Vind ik persoonlijk een mooie ontwikkeling, heb ook het idee dat Rosario met name als hij die controle en pas doorontwikkelt goed centraal achterin kan passen, moet wel constanter worden dan.
+4/-0

 
Heb ´t idee dat die drie een goede blok kunnen vormen, laat ze het maar mooi uitvechten welke twee de vaste waarde worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Por, Ja goeie! Dat denk ik dus ook regelmatig. Ik ben vaak kritisch op Rosario als middenvelder. Hij mist daar handelingssnelheid. Maar ik denk dat hij alle kwaliteiten in zich heeft om een goede centrale te zijn. Hij heeft een goede lange bal, is sterk en heeft een top mentaliteit. Ik weet niet of hij tactische kant van het verdedigen nog kan aanleren. Maar ik zou het graag als expirement zien. Zeker nu ons middenveld toch sterker bezet is dan de centrale achterin.
+2/-0

reactie verwijderd

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Hoop dat ie enigszins snel fit wordt en z’n belofte alsnog in kan lossen bij ons en door kan breken. Zie het nog steeds wel gebeuren. Kunnen we Hendrix ook een jaartje verlengen? En van mij mogen dumfries, gakpo en sangare tot 2030 tekenen!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Laten we Hendrix een mooi buitenlands avontuur gunnen nog. Heeft hij verdient. Kunnen we zijn salaris steken in iemand die de voetballende kwaliteiten heeft om PSV sterker te maken. Ik vrees dat er in een fitte selectie weinig speeltijd voor Hendrix meer zal zijn en hij verdient het niet om bij PSV op de bank/tribune te zitten.
+5/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Alleen maar een kwestie van 'indekken' dat hij niet gratis de deur uitloopt als hij hier in Eindhoven weer speelklaar en gerevalideerd is. Zie in hem geen PSV 1 niveau.Zeker niet beter dan Boscagli.
+2/-0

3 jaar geleden
Obispo goed genoeg???

Boscagli al amper (lees: niet).
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hij maakt anders een prima ontwikkeling door, niet zo snel als Teze, maar ook hij gaat steeds beter functioneren...
Ziet het spelletje goed, moet alleen nog wat sterker worden imo
+1/-0

 
Precies, en heeft zelfs een betere inspeelpass.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage