Oranje met invaller Denzel Dumfries gelijk tegen Spanje

11 november 2020 22:33

Oranje met invaller Denzel Dumfries gelijk tegen Spanje; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft in een oefenduel met Spanje gelijk gespeeld. Woensdagavond eindigde de wedstrijd in Amsterdam in een 1-1 gelijkspel. Na een dramatische eerste helft kwamen na rust enkele invallers binnen de lijnen, waaronder PSV-aanvoerder Denzel Dumfries. Na die wisselingen ging het aanmerkelijk beter lopen bij Oranje en al snel volgde dan ook de gelijkmaker. Zo was Dumfries ook meerdere keren betrokken bij een goede aanval van Oranje. Donyell Malen kreeg geen speeltijd.

Bondscoach Frank de Boer gaf voor de wedstrijd in gesprek met de NOS al aan dat de verdediging die woensdag aan de wedstrijd begon aanstaande zondag normaal gesproken niet zal spelen. Dat zou betekenen dat Dumfries zondag tegen Bosnië-Herzegovina wel een basisplaats krijgt.